|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 8:28 am Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Nikdy jsem nepsal, ze nekde usekovky meri zezadu. Pouze, ze meri zepredu a mohou byt doplneny o kameru, ktera umi sejmout zadni RZ....
|
Je vidět, e tvoje motto v podpisu je pravdivé Posledně jsi napsal :
"Problem je, ze usekovky mivaj obcas kamery i zezadu...."
Navíc bys měl vědět, e úsekové měření měří na principu rozeznání značky a ne auta. Tedy auto bez značky NELZE úsekovým měřením změřit. |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 1:34 pm Předmět: |
|
|
Ano, mivaj kamery i zezady, meri ale zepredu. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 2:59 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Ano, mivaj kamery i zezady, meri ale zepredu. |
Ty jsi fakt nenapravitelnej, nic takové prostě neexistuje, tak o tom nepi, mate akorát veřejnost |
|
Návrat nahoru |
|
|
matemix Člen klubu
|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 4:00 pm Předmět: |
|
|
4 emc + Ice: pokud by si nasadil RZ, která na vozidlo nepatří, tak je to pořád § 22/1,a)1, kde mu hrozí minimálně půlroční zákaz a tučný flastr
e na něj nepatří, zjistí PČR při kontrole během pár vteřin lustrací VIN. RZ cizího státu by taky neuspěla, protoe zase podle VIN si lehce ověří, jak to s celým auákem vlastně je a co na něj skutečně patří |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 6:10 pm Předmět: |
|
|
Nejčistčí způsob je schovat značku za jiné auto, nebo v případě, e člověk zapomene na úsekovku a vlítne tam rychle, tak zastavit na chvíli auto v odstavném pruhu, nebo jet hoooodně pomalu |
|
Návrat nahoru |
|
|
matemix Člen klubu
|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 8:36 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | já mám dovoz z venku a dovezli mi to na cizích RZ která k tomu autu patří a jsou tam originální čili z ádného cizího. a ty mi zůstali. a mám tam svoje orig přidělené CZ RZ. |
Jasan, ale pokud je vozidlo přihláené v registru vozidel v ČR, je povinnost provozovatele uívat RZ mu přidělené v ČR |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|