Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: čt srpen 28, 2008 9:57 pm Předmět: |
|
|
V úterý jsem jel KV-umperk-KV.
Na východ od Hradce byly tři uzávěry. RDS/TMC nemám. Dojel jsem k první. Naukal do TT uzávěru 5km a jedu dál, jak Miloslav káe. No a kdy kdy se konečně vrátím na hlavní, tak těsně před dálí uzávěru. Pak jsem měl dilema. Před tím mě oranové cedule zklamaly. Navedly mě do slepejch uliček. Proto, kdy mi dalí z nich na křiovatce ukazovala vlevo, ale Miloslav říkal vpravo, veřil jsem spí jemu a dal se doprava. No a tak jsem nael třetí uzávěru. Kua.
koda, e pro mou A632N se RDS/TMC modul jeví v eShopech jako nedostupnej... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: pá srpen 29, 2008 7:30 am Předmět: |
|
|
Ice: ale u nyní funguje docela dobře... |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 29, 2008 12:35 pm Předmět: |
|
|
od 1.9. by to melo byt plnohodnotne pro celou CR... |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: pá srpen 29, 2008 4:07 pm Předmět: |
|
|
Kdy jsem naposledy mluvil se Zvárou, tak byl velký optimista, ale pořád si nechtěl přiznat, e kdy nedostane informace do NDICu od stanovených organizací, tak je celý projekt na dvě věci. A on nemá pravomoc někomu z jiných organizací něco nařizovat, take na něj někteří se.ou (viz praský magorsrát). |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ladis Nováček
|
Zaslal: ne srpen 31, 2008 8:18 pm Předmět: |
|
|
Chybi tam spousta uzavirek z meho okoli ... Ostrava - Michalkovice smerem na Rychvald je uzavirka uz asi mesic, stejne tak se v Rychvalde opravuje most, takze uz asi mesic je objizdna trasa ... neni tam ani uveden ted uz medialne katastroficky most ve Studence, taky se na nem pracuje uz nekolik mesicu a jeste par mesicu bude ... proste tam nic neni _________________ LI (dual), Bel 945CZ, Tomtom 6.03 + POI
ProTurbo.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: ne srpen 31, 2008 10:36 pm Předmět: |
|
|
To jsou ty věci o nich hovořím výe - magorkastráti a představitelé silničních správních orgánů větiny obcí neplní databázi uzavírek a podle toho to vypadá. Správci komunikací neobnovují data - viz včera ukončená uzavírka Lanového mostu v Praze. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ladis Nováček
|
Zaslal: po září 01, 2008 5:27 am Předmět: |
|
|
asi spolehaji na to, ze o tech dlouhodobych uzavirkach kazdy uz davno vi _________________ LI (dual), Bel 945CZ, Tomtom 6.03 + POI
ProTurbo.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|