Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert
|
Zaslal: pá září 26, 2008 10:34 am Předmět: Policisty zaměstnal tajný závod milionářů Praha-Budape |
|
|
Policisty zaměstnal tajný závod milionářů Praha-Budape
http://zpravy.idnes.cz/policisty-zamestnal-tajny-zavod-milionaru-praha-budapest-pnz-/domaci.asp?c=A080925_191555_domaci_mam
Podle mě o nebyl ani "tajný" a ani "závod". Volal mi kamarád, který jel do Bratislavy, e ho zdrují nějaký pomalovaný auta jedoucí vlevo 180 a musí je problikávat. Potom s ním chtěl na okresce závodit nějaký kapar v Mustangu s nalepeným číslem na dveřích, ale v první zatáčce dostal s Mustangem hodiny a bylo vymalováno. Take jenom běná banda idiotů, který neumějí řídit. |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá září 26, 2008 10:39 am Předmět: |
|
|
On to neni ani pseudozavod milionaru. Pac dovezeny mustang stoji hluboko pod mega a starovany je 43.000Kc za posadku. Takova ceska parodie na gumball. Vsadim se, ze polovina aut byly natuneny oktavky (auta jsem nevidel, nechce se mi nacist stranka) _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá září 26, 2008 5:40 pm Předmět: |
|
|
nechapu takova auta a nikdo nenalestil... Maji si udelat zavod a ne to vsem rikat a zbytecne platit... Ale jak je videt, nikomu to moc nevadilo a zajimalo by me kolik komu vzali bodu, vsadim se, ze ani jeden... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: pá září 26, 2008 8:25 pm Předmět: Re: Policisty zaměstnal tajný závod milionářů Praha-Budape |
|
|
x2005 napsal: | Podle mě o nebyl ani "tajný" a ani "závod". Volal mi kamarád, který jel do Bratislavy, e ho zdrují nějaký pomalovaný auta jedoucí vlevo 180 a musí je problikávat. Potom s ním chtěl na okresce závodit nějaký kapar v Mustangu s nalepeným číslem na dveřích, ale v první zatáčce dostal s Mustangem hodiny a bylo vymalováno. Take jenom běná banda idiotů, který neumějí řídit. |
e bych toho tvého kamaráda taky znal ???
BTW: potkával jsem je v protisměru....selápnout plyn na rovné dálnici umí i můj Gucci |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: pá září 26, 2008 8:27 pm Předmět: |
|
|
gebič: mno, na to byhc nesázel...na D1 sice nebyla ani hlídka, ale vím, e na trase kolem HK a PU byla hlídka na hlídce - větinou PČR s LTIčkama |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: so září 27, 2008 10:28 am Předmět: |
|
|
Oni ani letit nepotřebují. Větinou to jsou lidi, kteří jsou "neprůstřelní" a klidně se i pochlubí kolik jeli, proč taky ne, kdy předloí pas a řidičák s trvalým pobytem Monte Carlo, Monacké kníectví apod. |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: so září 27, 2008 10:44 am Předmět: |
|
|
tak to pak se ani nedivim, tvari se jako polobozim ale jsou to BUZNY... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: so září 27, 2008 2:36 pm Předmět: |
|
|
Josef napsal: | Oni ani letit nepotřebují. Větinou to jsou lidi, kteří jsou "neprůstřelní" a klidně se i pochlubí kolik jeli, proč taky ne, kdy předloí pas a řidičák s trvalým pobytem Monte Carlo, Monacké kníectví apod. |
Poukud by někdo moc chtěl, tak pokutu nebo zákaz řízení na území ČR lze uloit i cizincům |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: po září 29, 2008 2:00 pm Předmět: |
|
|
Hrdelním zločinem je překročení v obci do 20 a nikoliv do 200! Toho se policie drí |
|
Návrat nahoru |
|
|
|