|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gebič Anonymní
|
Zaslal: út leden 23, 2007 8:27 pm Předmět: POi radaru Nemecka a Beneluxu?? |
|
|
Zdravim, nemate nekdo POI Nemecka a Beneluxu, jde mi jen o radary a to klidne vsechny, ale hlavne abych nejaky mel, jelikoz jsem zvyklej od nas jezdit rychleji a tak chci mit aspon malinkatou jistotu, ze neco pro to aby me chytnuli udelam.. Diky.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: st leden 24, 2007 2:10 pm Předmět: Re: POi radaru Nemecka a Beneluxu?? |
|
|
gebič napsal: | Zdravim, nemate nekdo POI Nemecka a Beneluxu, jde mi jen o radary a to klidne vsechny, ale hlavne abych nejaky mel, jelikoz jsem zvyklej od nas jezdit rychleji a tak chci mit aspon malinkatou jistotu, ze neco pro to aby me chytnuli udelam.. Diky.. |
Součástí distribuce TT 5 jsou nějaké radarové POI (Speed Cameras) z AT, DE, FR. Benelux nevím. Jestli má původní CD, tak koukni tam. Netuím, jak je to aktuální. Nebo lze POI zakoupit/předplatit na TomTom webu. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: st leden 24, 2007 2:24 pm Předmět: |
|
|
No abych pravdu rekl, original nemam, jestli si rozumime... . Ja myslel, jestli nemate nekdo odkaz nekde kde by to slo stahnout, jako u nas je poi.cz, tak treba jestli nevite na Benelux nebo Nemcoury?? Ja to zkousim hledat a porad nic.. . Jelikoz davat jim za to 15 Eur mi pripada fakt nehorazna palice... |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt leden 25, 2007 1:01 pm Předmět: |
|
|
Thank you, super adresa.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|