Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
hampejz Nováček
|
Zaslal: út listopad 13, 2007 6:37 pm Předmět: e by nové radary? |
|
|
Ahoj vem, dnes jsem ji podruhé viděl v Praze v odstavném pruhu zaparkovaný Smart v barvách městské policie a jednou na střee a jednou na přední kapotě měli něco jako wi-fi anténu namířenou do ulice. Bohuel foto nemám, ale a je uvidím přítě, tak se hned zeptám o co jde:)) Jinak detekci vám taky nepovím, jeliko ar zatím nevlasním.
Tuí někdo o co jde???
PS: jsem tu úplně nový a děkuju za toto super fórum. Myslím, e je dobrým zdrojem informací a můe pomoc leckomu uetřit penízky (a u v mezích zákona či lehce za jeho hranicí ). |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: út listopad 13, 2007 8:15 pm Předmět: |
|
|
Přes to "wifi" jsou připojený na úsekové měření rychlosti a provádějí kontrolu. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: út listopad 13, 2007 8:51 pm Předmět: |
|
|
....a podle vyjádření MP Praha zatím disponují dvěma vozidly, které jsou schopné takto operativně "kasírovat" úsekovky... Do budoucna chtějí nakoupit takto vybavených vozidel více a zabránit tak neidentifikovalným pirátům silnic v překračování povolené rychlosti (čili vichni bez přední SPZ mají smůlu)... Ale pozor - přes tyto kamery lze efektivně kontrolovat i pásy a telefonování za volantem |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: út listopad 13, 2007 10:05 pm Předmět: |
|
|
A taky se dá dobře zjistit, kdo má obecní zřízence rád a zdraví je tupolánkovým gestem |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út listopad 13, 2007 10:42 pm Předmět: |
|
|
Ja videl ono druhe auto asi pred mesicem u Podolske vodarny a jedna se o dodavku v barvach MP.
Nastesti jsem tam jel tramvaji, jinak bych byl v.... bez ridicaku _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
hampejz Nováček
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 5:45 am Předmět: |
|
|
Tak super, díky za info. V tom to případě na mě nemaj Od doby co mám před sebou pytel, tak se bojím a tudí pás mám, na oba phony mám HF a rychlost...no kdy provihnu první kameru, tak třeba i zastavim, abych stáhnul průměr A spz vozím od novely....kdo se s nima má furt hádat...dřív to pro ně byl docela silnej magnet |
|
Návrat nahoru |
|
|
VlaK Člen klubu
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 8:00 am Předmět: |
|
|
hampejz napsal: | Tak super, díky za info. V tom to případě na mě nemaj Od doby co mám před sebou pytel, tak se bojím a tudí pás mám, na oba phony mám HF a rychlost...no kdy provihnu první kameru, tak třeba i zastavim, abych stáhnul průměr A spz vozím od novely....kdo se s nima má furt hádat...dřív to pro ně byl docela silnej magnet |
Jak to teda je s tema kamerama? Ve Zline jsou dva snad naprosto stejne tabory - jeden rika, ze ty kamery meri krome prumeru i aktualni ryhlost na vjezdu a vyjezdu, druzi zase, ze jen prumer. Jak to je? Nebo jak ktera kamera? _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 10:17 am Předmět: |
|
|
Jen prumer Kamera Ti prece nezmeri rychlost - musela by byt doplnena nejakym radarem. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
hampejz Nováček
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 12:23 pm Předmět: |
|
|
Přesně jak píe shwaara. Je to kamera a tudí nemůe měřit aktuální rychlost Do Zlína jezdím často a funguje to úplně stejně jako po celé ČR.
Já pouívám staené clonítko pro horí identifikaci řidiče a kdy první proletím, tak pak třeba i zastavim na krajnici, zkontroluju kola a pak jedu dál |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 5:02 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Jen prumer Kamera Ti prece nezmeri rychlost - musela by byt doplnena nejakym radarem. |
Ale změří . Není to sice přímo kamera, ale SW na PC, které zpracovává obrazový záznam. Lze to dělat i on-line, ale natěstí pro námi řeené problémy - rychlost dopravy - není ádné takovéto zařízení u nás homologováno, ale pouívá se natěstí jen pro statistiku.
btw. V bezpečnostních kamerových systémech se výe tento princip pouívá mnoho let také. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 6:22 pm Předmět: |
|
|
to ano ale musi mas stale nejake referencne body na tom zazname nie? _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 6:48 pm Předmět: |
|
|
to ragamix: Nepotřebuje vůbec nic. Normálně pouije sloup s napájením a drákem (pevný), usadí se kamera, zakabeluje či se pouije bezdrát, spustí PC a jedem z kopečka |
|
Návrat nahoru |
|
|
|