Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lubo Pozorovatel
|
Zaslal: st červen 04, 2008 8:37 pm Předmět: SPAM: Lubo je to flojd, vetska, chlupatej a fízl |
|
|
Naposledy upravil Lubo dne st únor 18, 2009 8:31 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 7:00 am Předmět: |
|
|
Luboi zeptám se od kterého prodejce????Díky _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 8:12 am Předmět: |
|
|
Lubo: předpokládám, e barva krabice byla u Tvého 975e růová nebo khaki??
BTW: asi Tě napráím Tvému veliteli, e pouívá v autě antiradary... |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 8:14 am Předmět: |
|
|
Zase je pravda, nebyt Lubose, bylo by nam tu smutno... Ale, ze je to cop, jsem si myslel od pocatku, ale ze hodi na seznamku fotku v uniforme, to je videt patricna inteligence dnesnich policajtu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 8:26 am Předmět: |
|
|
Uniformy prej zensky na chlapech povazuji za sexy.. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: so srpen 16, 2008 2:56 pm Předmět: |
|
|
A od koho jsi to mel pujcene? |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: st srpen 20, 2008 9:35 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | zael jsem znova do jvcar zeptat se na 975 a Luboka a co myslíte? vivotě tam nebyl a nikdo ho ani nezná a nikdy neviděl. co k tomu víc dodat. |
Co by jsi cekal od takoveho cloveka? Foti se s uniformou, hraje si na tri lidi, co k tomu dodat.. Jak by rekl muj kamarad, to je, ale poradnej vocas... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lubo Pozorovatel
|
Zaslal: pá září 05, 2008 8:02 pm Předmět: FP - 975e |
|
|
Tak jsem si dnes dal tu práci se sundáním nárazníku, abych Vám mohl sdělit S/N toho Vaeho
,, báječně upraveného antiradaru Beltronics 975 EURO !!!, s kterým mám falené poplachy neustále. Ve je nastaveno dle přiloeného manuálu a to několikrát !
A to podotýkám, e se jedná o úplně nový kus! Asi je to vlastnost tohoto báječně upraveného produktu.
Beltronics 975 EURO: S/N AZ 011 631 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VlaK Člen klubu
|
Zaslal: pá září 05, 2008 8:24 pm Předmět: |
|
|
Asi mas spatnej kus, kamo. Zrovna jak na potvoru policajt ma spatnej antak. To je pech. Nebo spravedliva ruka bozi funguje? Tebe chrani a pomaha placka, antak nepotrebujes _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá září 05, 2008 8:45 pm Předmět: |
|
|
nechapu proc svestka Lubos, to tu pise do dvou temat... Nestacilo by to do jednoho... To neni o kusu, ale o tom jakou ma hlavu.... Rozumove vime jak na tom je a ta radarova je americka, takze zahada vyresena.... Proto jeste jednou, od koho je to koupene? A proc kdyz tady pises firmu, od ktery to udajne je, pises www.antiradary-net.cz?? To si ani neumis opsat adresu, nebo zacinas byt konkurence, flojd co je prodejce? Jeste by jsi mohl davat detektory do policejnich barev... co?
Ps: pri koupi dvou detektoru, jedna fotka Lubose v uniforme zdarma + odznak.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: po září 08, 2008 2:38 pm Předmět: |
|
|
gebič: a jako bonus: rozpis červíčkových akcí na rok dopředu
P.S.: samo, e levej - stejně, jako prodanej detektor |
|