|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vondr Kolemjdoucí
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 2:21 pm Předmět: antiradary - stav 12/2008 |
|
|
V diskuzích jsou spousty informací o antiradarech - který je lepí apod. a je těké se v nich vyznat. Např. dle měření v r. 2006 byl Beltronics RX65 nepouitelný, nyní ve verzi EURO2 je doporučován jako jeden z nejlepích. Je vidět, e nejvíce záleí na aktuální verzi HW a SW. Take jaký je aktuální stav?
Valentine V1 měl ve starích verzích problémy s detekcí kolem kmitočtu 34.0GHz (+-40Mhz), take nezachytil rozladěné radary. V nové HW QJAV18A a SW verzi 3.872 má být toto pásmo rozířeno na +-100MHz. Je to pravda nebo ne? Zkouel někdo tuto verzi, nebo je to jen trik prodejců? V1 má více falených poplachů, co pokud by jinak detekoval spolehlivě, a tak nevadí, je o něco citlivějí ne RX65. (nyní je levnějí ne RX65E)
Beltronic RX65 EURO2, dle některých uivatelů, má zase problém s detekcí signálu, který přichází z pod spodní strany antény. Pro dobrou detekci musí být natočen vertikálně, problém je, pokud ho natočíte ne přesně dopředu, ale lehce do strany. Pak prý reaguje velmi pozdě nebo vůbec. Má s tím někdo zkuenosti, je to opravdu tak? Jinak má méně FP ne V1, je draí ne V1.
Myslím, e u antiradaru je klíčová spolehlivost detekce, ostatní a tak důleité není.
Díky za info.
P.S: O jiných antiradarech asi nemá cenu ani uvaovat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 2:57 pm Předmět: Re: antiradary - stav 12/2008 |
|
|
vondr napsal: | V diskuzích jsou spousty informací o antiradarech - který je lepí apod. a je těké se v nich vyznat. Např. dle měření v r. 2006 byl Beltronics RX65 nepouitelný, nyní ve verzi EURO2 je doporučován jako jeden z nejlepích. Je vidět, e nejvíce záleí na aktuální verzi HW a SW. Take jaký je aktuální stav?
Valentine V1 měl ve starích verzích problémy s detekcí kolem kmitočtu 34.0GHz (+-40Mhz), take nezachytil rozladěné radary. V nové HW QJAV18A a SW verzi 3.872 má být toto pásmo rozířeno na +-100MHz. Je to pravda nebo ne? Zkouel někdo tuto verzi, nebo je to jen trik prodejců? V1 má více falených poplachů, co pokud by jinak detekoval spolehlivě, a tak nevadí, je o něco citlivějí ne RX65. (nyní je levnějí ne RX65E)
Beltronic RX65 EURO2, dle některých uivatelů, má zase problém s detekcí signálu, který přichází z pod spodní strany antény. Pro dobrou detekci musí být natočen vertikálně, problém je, pokud ho natočíte ne přesně dopředu, ale lehce do strany. Pak prý reaguje velmi pozdě nebo vůbec. Má s tím někdo zkuenosti, je to opravdu tak? Jinak má méně FP ne V1, je draí ne V1.
Myslím, e u antiradaru je klíčová spolehlivost detekce, ostatní a tak důleité není.
Díky za info.
P.S: O jiných antiradarech asi nemá cenu ani uvaovat. |
Tak moje zkuenost:
V1 3.872 hrozně mooooc f.p. na laser musí se to vypnout(pípací krabička)
RX65e tam si myslím e je to ve ok.Citlivost a hlavně spolehlivost.Co u V1 (vlastní zkuenost 3.861 nedetekce!!!!)se nedá říct.Nová verze nemůu zatím moc soudit,mám krátce.Ale mám pocit e Gegič měl problém.
Jinak jetě taková poznámka já bych el jednoznačně do 975E!!!!!!!!!! _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 6:58 pm Předmět: |
|
|
jsem zvědaff, kdo se vyklube z uivatele vondr |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 7:21 pm Předmět: |
|
|
tiez na to napadlo ale admin vidi ip-cky.. ci aj moderator to neviem _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 7:44 pm Předmět: |
|
|
ragamix: přijde mi to jako pitomý PR dotaz |
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 9:50 pm Předmět: |
|
|
pokud to myslí váně, tak hledej, mudlo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
Zaslal: čt prosinec 11, 2008 9:49 am Předmět: |
|
|
BOB: Ale no tak, nekdo povolany prece musi zhodnotit soucasnou situaci ohledne detektoru, mezi tim nenapadne vytahnout nejakou famu na RX65 typu "nekde jsem to slysel" a vzpomenout nejaky starsi problem V1, ktery "pry jiz byl odstranen".
Pak to par Lubosu potvrdi a ucel bude aspon castene dosazen. Ovsem BEL ted valcuje V1 takovym zpusobem, ze nevim, jestli to pomuze aspon na nejakou dobu. _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 11, 2008 4:14 pm Předmět: |
|
|
Take jsem zvedavej co nam rekne Zibby, aby to nebyla stejna IP jako u Lubose u toho kluciny podnikavyho, Condora tusim, ze? |
|
Návrat nahoru |
|
|
vondr Kolemjdoucí
|
Zaslal: čt prosinec 11, 2008 7:36 pm Předmět: |
|
|
Asi jsem byl naivní, kdy jsem od některých uivatelů očekával odpověd - je to tak a tak, nebo ne, to a to je blbost apod.
Ale stejně vem Děkuji.
Jinak z reakcí je vidět, e peníze vládnou světu a tomuto fóru také. Jako by se někdo bál, co kdyby náhodou ten jeho detektor nebyl ten nejlepí.
Strávil jsem dost času pročítáním fóra, udělal jsem si aspoň trochu představu kdo je kdo a snail se jen shrnout vyčtené poznatky a dát k nim dotazy. Samozřejmě kadý prodejce bude vychvalovat jen to své zboí, ale pokud zde nebudou diskutovat uivatelé, pak toto fórum trochu ztrácí smysl. Sice chvíli je docela zábava pozorovat boj klika-Bell versus klika-V1, ale myslím, e ostatní zajímají opravdu jen fakta.
Nebylo by vůbec patné, pokud někdo shání antiradar, kliknout do fóra, podívat se co se momentálně vyplatí koupit, jaké jsou nedostatky, na co si dát pozor, a ne procházet tisíce starých příspěvků a sloitě hledat informace.
Myslím e mé původní dotazy byly jasné, ale pozor, má smysl se bavit opravdu jen o aktuálních verzích detektorů, e nějaká stará verze neuměla něco apod. nemá smysl.
Zatím se zdá být nejlepí volbou mezi přenosnými detektory pro ČR RX65E. Pokud by se ale podařilo pro ČR "vyladit" V1, tak pak bude asi pořadí jiné.?
P.S. Kdy čtu některé reakce, tak nevím jestli mám být natvaný nebo to nechat být, snaím se, co to dá, zformulovat dotaz a pak toto.
A pokud někoho zajímá ip, tak nemůu reagovat ne - hledej, mudlo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: čt prosinec 11, 2008 10:39 pm Předmět: |
|
|
vondr,
se nediv. Fórum je okupováno individui jako VPE, Lubo, aj., kteří účelově lou a klamou zákazníky, aby kupovali to zboí, ze kterého je větí vejvar bez ohledu na jeho reálnou pouitelnost a spolehlivost.
Nezlob se, ale pokud zná verzi HW i SW, ířky pásma i problématiku, pak na neznalého kolemjdoucího vypadá přinejmením podezřele...
Fakt je ten, e V1 má problém (občasná nedetekce radaru), který ani s novějími verzemi neustal - nebylo to spolehlivě prokázáno v delím časovém horizontu. Naopak jetě přibyl dalí problém, V1 teď v 3.872 hlásí tolik falených laser poplachů, e je nejlépe dát "4-down".
emc napsal: | Doporučuji:
1. 975e (továrně vyráběná pevná sada)
2. RX65e (přenosný detektor)
Funkční s problémy:
3. V1 (přenosný detektor)
Nedoporučuji:
4. V1R (home-made pevná sada)
5. Condor by Lubo (home-made parodie na V1R) |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2008 8:04 am Předmět: |
|
|
emc napsal: | vondr,
se nediv. Fórum je okupováno individui jako VPE, Lubo, aj., kteří účelově lou a klamou zákazníky, aby kupovali to zboí, ze kterého je větí vejvar bez ohledu na jeho reálnou pouitelnost a spolehlivost.
Nezlob se, ale pokud zná verzi HW i SW, ířky pásma i problématiku, pak na neznalého kolemjdoucího vypadá přinejmením podezřele...
Fakt je ten, e V1 má problém (občasná nedetekce radaru), který ani s novějími verzemi neustal - nebylo to spolehlivě prokázáno v delím časovém horizontu. Naopak jetě přibyl dalí problém, V1 teď v 3.872 hlásí tolik falených laser poplachů, e je nejlépe dát "4-down".
emc napsal: | Doporučuji:
1. 975e (továrně vyráběná pevná sada)
2. RX65e (přenosný detektor)
Funkční s problémy:
3. V1 (přenosný detektor)
Nedoporučuji:
4. V1R (home-made pevná sada)
5. Condor by Lubo (home-made parodie na V1R) |
|
úplný souhlas s emc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2008 11:27 am Předmět: |
|
|
Ano, kvuli neustalym pokusum ruznych Lubosu, VPE a dalsich individui, kteri se sem v posledni dobe snazi infiltrovat a nenapadne pochvalit V1 a pohanit BEL, plati v posledni dobe, ze kazdy nove prichozi je podezrely, dokud neprokaze opak. Tim spise, kdyz se nove zaregistruje, hned zacne porovnavat, bagatelizuje problemy V1 a napadne nenapadne upozornuje na nejake pseudonedostatky BELu.
Proste jsou skalni prispevatele tohoto fora na takove pokusy alergicti a obcas se na teto vlne sveze i nevinny uzivatel. Lubosova klika uz totiz prisla na to, ze jednoduche "V1 je nejlepsi, BEL fuj!" tady nestaci a pokousi se vymyslet sofistikovanejsi zpusoby, jak na neznale ctenare pusobit objektivne a nezavisle. _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2008 8:08 pm Předmět: |
|
|
vondr napsal: | Strávil jsem dost času pročítáním fóra, udělal jsem si aspoň trochu představu kdo je kdo a snail se jen shrnout vyčtené poznatky a dát k nim dotazy. |
Tak, pokud jsi opravdu poctivě pročítal toto fórum, tak by jsi zjistil, e na Tvé dotazy je tady 1000 a jedna odpověď...A to nejenom od prodejců - třeba já k prodejcům nepatřím a AR jsem začal pouívat v době, kdy někteří z prodejců ani něměli ŘP
vondr napsal: | Nebylo by vůbec patné, pokud někdo shání antiradar, kliknout do fóra, podívat se co se momentálně vyplatí koupit, jaké jsou nedostatky, na co si dát pozor, a ne procházet tisíce starých příspěvků a sloitě hledat informace. |
Ano, ale shrnout se to jednodue nedá...někomu vyhovuje to, jiném ono... A vyvolalo by to opět jenom zbytečný a nekonečný flame. Osobně (fuj) si myslím, e to také byl Tvůj záměr...
vondr napsal: | Myslím e mé původní dotazy byly jasné, ale pozor, má smysl se bavit opravdu jen o aktuálních verzích detektorů, e nějaká stará verze neuměla něco apod. nemá smysl. |
Ne, má smysl se bavit i o historii... Za dobu, co pouívám výrobky BELTRONICSU, mě tento detektor nikdy nezklamal!!! A to je pro mne docela zásadní fakt... Tím nemyslím jenom jeho spolehlivost, ale také to, e jsem jej nikdy nemusel reklamovat. Zatím, co s V1 jsem měl vdy nějaký problém - od 1. verze a po tu poslední...a detektoru V1 prostě nevěřím a jako s jediným detektorem v autě bych se s ním na cesty nevydal. Take i historie má smysl - je to o přístupu jednotlivých firem - Bel dělá léta kvalitu, kdeto Mike dělá slátaniny, kde SW verze vycházejí snad častěji ne u NOKIE |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
vondr Kolemjdoucí
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 3:09 pm Předmět: |
|
|
Díky za super přehled. A jenom jetě malou poznámku, prostě mi troku připadalo, jako by se nesmělo napsat, e by Bel mohl mít nějaký problém. A jeliko o něm uvauji, rád bych opravdu věděl na co si dát pozor. Na to s tím patným nasměrováním RX65e si stěoval na fóru nějaký uivatel, tak mne zajímalo jestli to byla jen vyjímka nebo je potřeba na to dávat pozor.
Proč to vlastně řeím. Ukradli mi z auta starou 945cz, byla schovaná, jen na předním skle byl drák a to jim stačilo, aby zkusili prohledat auto. Take pozor na to, raději v autě nenechávat opravdu nic, ani někde schované v kastlíku.
Jetě mě zajímá, dá se u RX65e poznat podle výrobního čísla nebo datumu výroby, zda je to opravdu verze EURO2 (s 34.0GHz) a ne EURO "v.1" (s 33.8GHz), a jaká je poslední aktuální verze firmware?
RX65e se v e-shopech dá momentálně sehnat kolem 12800Kč, např. na GSMTelefony.cz, antiradary.org, antiradar-shop.cz, 9000.cz. Na antiradary.cz je za 14800 a na antiradary.net dokonce 15895Kč, co je docela dost rozdíl a nějak nerozumím tomu proč? Kde je dobré ji koupit? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|