Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Eversober Expert
|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 7:40 am Předmět: |
|
|
V úterý ráno cca ve 2,30 probíhala měření za jízdy z VW Transporter MP Praha...pohyboval se kolem tvanice - směrem od Holeovic ke Státní opeře a zpět... O piráty nouze nebyla Detekce veho přítomného byla více ne dostačující  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SteveO Člen klubu

|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 1:29 pm Předmět: |
|
|
Dnes dopoledne, ulice V Holeovičkách směr centrum, u neaktivního stacionáru. Ale zajímavé je jak měřili: Nejdřív jsem si viml MP, který stál ve vstupu do podchodu a přes tu zídku mu koukala jenom hlavička s ProlaserIII (koukal do protisměru) a asi 30m za ním stála octavia PČR s ramerem (měřila po směru - detekce cca 150m).
Nějak se nám to dvojité měření rozmáhá Kasu jsem neviděl tak asi Octavia dojíděla naměřené neastníky a jete ho změřila kdy ujídel
A hlavně: I s Prolaserem měřili za detě! A měli na něm takovou plátenku legrační - vypadala jako nemocniční čepice. _________________ RX65e2, V1 3.863 minuly |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SteveO Člen klubu

|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 1:36 pm Předmět: |
|
|
Ale jak teď zpětně přemýlím... Tou plátěnkou/čepicí měl překrytý i foák nahoře    _________________ RX65e2, V1 3.863 minuly |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 2:04 pm Předmět: |
|
|
citace: | Nejdřív jsem si viml MP, který stál ve vstupu do podchodu a přes tu zídku mu koukala jenom hlavička s ProlaserIII (koukal do protisměru) a asi 30m za ním stála octavia PČR s ramerem (měřila po směru - detekce cca 150m) |
Moc se mi nezdá taková spolupráce MP Praha s PČR. Buď tam byl pán s Ramerem jen na návtěvě nebo pravděpodobně ten v podchodu nebyl MP, ale třeba PČR v civilu. Protoe PČR tady v Praze operuje minimálně s jedním PL3-DOK. A větinou posílají jen předvolánky. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 2:19 pm Předmět: |
|
|
x2005: kloním se k tomu, e to byla PČR... U jsem je tam takhle potkal... PLIII a zaparkovaná civilní Fabie s Ramerem-aktivním. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SteveO Člen klubu

|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 2:56 pm Předmět: |
|
|
x2005 napsal: | citace: | Nejdřív jsem si viml MP, který stál ve vstupu do podchodu a přes tu zídku mu koukala jenom hlavička s ProlaserIII (koukal do protisměru) a asi 30m za ním stála octavia PČR s ramerem (měřila po směru - detekce cca 150m) |
Moc se mi nezdá taková spolupráce MP Praha s PČR. Buď tam byl pán s Ramerem jen na návtěvě nebo pravděpodobně ten v podchodu nebyl MP, ale třeba PČR v civilu. Protoe PČR tady v Praze operuje minimálně s jedním PL3-DOK. A větinou posílají jen předvolánky. |
Aha, ja myslel, e ProlaserIII je MP, tak to pak klidně mohla být PČR. _________________ RX65e2, V1 3.863 minuly |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 2:57 pm Předmět: |
|
|
SteveO napsal: | Aha, ja myslel, e ProlaserIII je MP, tak to pak klidně mohla být PČR. |
Nyny - praská správa má minimálně 1 ks PLIII...spí ale myslím, e mají kousky 2  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 8:12 am Předmět: |
|
|
Takovy dotaz: kdyz me zmeri nejaka palice v civilu, ja o tom nevim a za pul roku mi prijde predvolanka, aniz bych tusil, o co jde, mam nejaky sance? _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 8:19 am Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Takovy dotaz: kdyz me zmeri nejaka palice v civilu, ja o tom nevim a za pul roku mi prijde predvolanka, aniz bych tusil, o co jde, mam nejaky sance? |
anci zaplatit
BTW: kdy o tom neví, tak asi opravdu neví, e byl v civilu, tudí otázka postrádá smysl...nebo myslí, e Ti to dodatečně řeknou?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 8:21 am Předmět: |
|
|
To si prave nemyslim, ale prislo mi neskutecny, ze by takova hajzlovina mohla bez problemu fungovat... A ze by to mohli delat opravdu snadno. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 8:25 am Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | To si prave nemyslim, ale prislo mi neskutecny, ze by takova hajzlovina mohla bez problemu fungovat... A ze by to mohli delat opravdu snadno. |
Já ho mám v Holeovičkách dokonce i natočenýho, jak to tam sbírá v civilu... U PČR je to trochu jiné - pokud mu velitel povolí civil, tak je to OK, pokud jenom měří. Zastavovat vozidla smějí toti jenom policisté ve stejnokroji! Ale civilové jenom fotí...v Pze vcelku běné... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 8:27 am Předmět: |
|
|
Musi to mit nejaky oduvodneni (z duvodu hodnych zvlastniho zretele), nebo muzou PCR fotit v sortkach i na neoduvodneny povoleni? _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 8:29 am Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Musi to mit nejaky oduvodneni (z duvodu hodnych zvlastniho zretele), nebo muzou PCR fotit v sortkach i na neoduvodneny povoleni? |
Skrytý dohled = důvod - a je to hotový  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
parik Nováček
|
Zaslal: po červenec 14, 2008 12:08 pm Předmět: skoro 4km |
|
|
Kurvy to jsou, jsem zvedavej kolikat se budu muset odvolat na osobu blizkou.
http://doprava.praha-mesto.cz/(mnjxz3jwrpmf1zagvxbozb45)/default.aspx?ido=9748&sh=1641354779 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: po červenec 14, 2008 12:30 pm Předmět: |
|
|
Kdyz te pekne vyfoti, tak ani jednou  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
|