Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
turboleon Nováček
|
Zaslal: po březen 17, 2008 8:23 pm Předmět: Můj drák |
|
|
Mrkněte na [url]turboleon.rajce.net[/url] na první obrázek. Spodek mám vyrobený z drku repro na stěnu, ten má kulový kloub nastavitelný ve vech směrech, a na tom je drák na PDA, taky s kulovým kloubem. Nechá se do toho dát cokoliv, je to okamitě sundané, a vypadá to naprosto profi. Nastavitelnost ve vech směrech a polohách. Jo mimochodem dole je vidět jak mám umístěnou CB......... |
|
Návrat nahoru |
|
|
turboleon Nováček
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: po březen 17, 2008 8:36 pm Předmět: |
|
|
No zrovna jsem ti chtel napsat, ze by to chtelo detail. Vypada to roboticky Takze to mas lepeny na palubku? A ten uhel je maximalni co jde, nebo ho das na 90? _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
turboleon Nováček
|
Zaslal: po březen 17, 2008 9:08 pm Předmět: |
|
|
Je to nalepený na obosutranou pásku a jde to i na 90 svisle, na jednu i na druhou stranu, prostě jsou tam dva kulové klouby. Já to dávám cca na 45, jako kompromis pro oba dva typy polarizace.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út březen 18, 2008 9:58 am Předmět: |
|
|
Jo, vypada to dobre. Libi se mi na tom, ze Ti nelitaj draty pred sklem jako mne... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
radeggast Pozorovatel
|
Zaslal: po červenec 21, 2008 9:31 pm Předmět: |
|
|
Tak v jiném tématu se začlo debatovat na téma dráku, tak doufám, e nebude vadit, kdy hodím foto svýho semka...
Nebo a to se mi líbí víc
|
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: po červenec 21, 2008 9:33 pm Předmět: |
|
|
Nebude to mit v tom rohu problemy s detekci? Preci jen z jedny strany stini drzak a z druhy sloupek... V tomhle maji vyhodu klasicke drzaky pro AR, ktery mu temer vubec nestini. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: po červenec 21, 2008 9:37 pm Předmět: |
|
|
Radeggast:
citace: | Tak drák sem si koupil na PDA, protoe na těch přísavkách to drelo patně a do budoucna se můe klidně hodit i na mobil nebo něco... Viz foto tu: |
Vim, ze s prisavkama ma problem vic lidi, ale ja si nemuzu stezovat. Vzdy nez nastartuju, tak prisavku pritisknu, maji opravdu tendenci se casem trochu odlepovat, ale pak drzi bez problemu. Udrzela detektor i pri vyletu ve 100km/h do pole... Jednou za rok prisavku omeju mydlem a zas mam na rok klid. A nikoho ten kus plechu nelaka. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
radeggast Pozorovatel
|
Zaslal: po červenec 21, 2008 9:38 pm Předmět: |
|
|
Nevím, jetě jsem nezkouel... V nejblií době ale zase chci zajet na stacionár vyzkouet vertikal/horizontal, tak tam se pozná, která poloha dráku bude nejlepí... |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: po červenec 21, 2008 10:40 pm Předmět: |
|
|
radeggast,
co je to za detektor? Vypadá to jako US verze Bel 965. Kde byl zakoupen? |
|
Návrat nahoru |
|
|
radeggast Pozorovatel
|
Zaslal: po červenec 21, 2008 10:49 pm Předmět: |
|
|
Je to z druhé ruky, ale Ka EUR má... |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: po červenec 21, 2008 11:17 pm Předmět: |
|
|
No, já jen, e CZ verze vypadala takto:
A v tomhle designu se vyrábí jen US verze:
Myslím, e s první pokutou názor na Ka-Euro změní... |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: po červenec 21, 2008 11:24 pm Předmět: |
|
|
Az je mi nekterych lidi lito. Davaji si spravne bacha, aby nenaleteli, ale stejne naleti. Doufam, ze se najde nejaky vysvetleni a opravdu mas CZ verzi, jinak je to fakt smolik.... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
radeggast Pozorovatel
|
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|