Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Josef Anonymní
|
Zaslal: čt leden 22, 2009 9:11 pm Předmět: |
|
|
Kadopádně, pokud by stíhal řidiče bez houkačky a světelných signálů, byl by v jasné nevýhodě  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: so leden 24, 2009 6:20 pm Předmět: |
|
|
Myslim, ze jsem jednoho potkal. Nejsou to SuperBy novy? Jedno stribrny se strobama v masce a za zadnim oknem me predjelo a uhanelo nekam pryc. _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: so leden 24, 2009 11:10 pm Předmět: |
|
|
VlaK: takovej mě předjíděl na D1 - ale byl černý... A měl RZ Středočeského kraje - na 99% to bylo auto zapůjčené od -A |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis Nováček

|
Zaslal: po leden 26, 2009 8:55 am Předmět: |
|
|
do Ostravy byl pridelen passat CERNE barvy, videno v sobotu dopoledne na ve smeru bohumin-klimkovice, mel zrovna zastaveneho hrisnika .. RZ sem nepostrehl  _________________ LI (dual), Bel 945CZ, Tomtom 6.03 + POI
ProTurbo.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: po leden 26, 2009 1:56 pm Předmět: |
|
|
VlaK napsal: | Nejsou to SuperBy novy? |
Nerozumím. Jaký SuperB? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palda Nováček
|
Zaslal: st leden 28, 2009 10:02 am Předmět: jsou v provozu? |
|
|
Jel jsem včera odpoledne Vsetín-Praha a dnes Praha-Brno, poměrně svině, a jediné policejní vozidla byla Ford Mondeo v policejních barvách u Prahy dnes(má starý gesig?) a jednu feldu v policejních barvách zastavující kamion.. Passaty asi vdy v protisměru, ale nepotvrzeno :-/ nezahlédl jsem koncovky..
Jetě dneska pojedu zase do Prahy, tak třeba je potkám.. _________________ V1 3.863 (jeden z poslednich) x2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: čt leden 29, 2009 8:35 am Předmět: |
|
|
snail napsal: | VlaK napsal: | Nejsou to SuperBy novy? |
Nerozumím. Jaký SuperB? |
No novej stribrnej SuperB, modry stroba v masce a za zadnim oknem, nezdalo se to jako nejakej tuzing...na D1 u Brna me to dost prasacky predjelo a za nekym to valilo. _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 8:37 am Předmět: |
|
|
To vypadá na nějaké "vládní" auto... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 9:06 am Předmět: |
|
|
Černý Passat v Ostravě začatek RZ 5T7 .... bohuel dál nevím , dneska asi 7:40 na Rudné ve směru od dopr. insp. směr dálnice na Bohumín . Za zadním oknem cedule (na platě) v kádém rohu světlo (majáky) , s rychlostí si hlavu rozhodně nelámou . Já myslel e budou na dálničním oddělení ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: po únor 02, 2009 5:09 pm Předmět: |
|
|
Tak co tam vlastne maji, respektive jak vlastne funguje Polcam?!
http://www.blesk.cz/clanek/109047/policejni-test-kobra-11-v-akci.html
8.15: Vyráíme. Po třech kilometrech kolem přeburácí černý BMW X5. Displej v tu chvíli ukazuje jeho rychlost 236 km za hodinu. Auto vak intenzivně brzdí a během pár vteřin ťplujeŤ skoro předpisových 135. "Má antiradar. Ty dobré nás spolehlivě zjistí, jetě ne spustíme nahrávání. Nedá se s tím nic dělat, " vysvětluje za volantem policista Antonín ebesta.
Nebo ani obsluha poradne nevi, co ma a jak to funguje a dela spatne zavery? Ridic X5 mozna zaregistroval podezrely Passat a dupl na brzdu. Take novinari klidne mohli pouzit ruzne informace, smichat jabka s hruskami a napsat to jako reportaz o Passatech. Jsem z toho jelen. _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matemix Člen klubu
|
Zaslal: po únor 02, 2009 6:18 pm Předmět: |
|
|
Antiradary BEL napsal: | Tak co tam vlastne maji, respektive jak vlastne funguje Polcam?!
Nebo ani obsluha poradne nevi, co ma a jak to funguje a dela spatne zavery? |
Také mě to dnes zarazilo, kdy jsem to v novinách četl, ale spí bych řekl, e jediný, kdo dělá patné závěry, jsou vypatlanci z Blesku, ostatně jako vdy.
Myslim si, e za ním jeli zmiňovanou rychlostí a ne mohli pořídit patřičný záznam, tak jim zabrzdil.
I kdy na druhou stranu, komenty policistů v tomhle případě jsou taky celkem zajímavé, pokud se tedy tak skutečně vyjádřili  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: po únor 02, 2009 6:24 pm Předmět: |
|
|
Podívej se na zdroj zprávy a dojde ti, e novinář začal o tomto zařízení psát buď sedíce na toaletě nebo válíce se v deliriu vedle popelnic. O třetí monosti, jako o pokusu o dezinformaci ze strany PaCH ani neuvauji, protoe ta je dle dalího textu "yntelygenta" Homoly nereálná. Více psát v tomto vlákně nebudu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po únor 02, 2009 6:29 pm Předmět: |
|
|
Nema cenu komentovat Blesk... Kor tady... Ale ridic X5 byl obezretny a videl je v zrcatku... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|