|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
snail Expert

|
Zaslal: so únor 14, 2009 12:56 pm Předmět: |
|
|
Josef napsal: | Přemýlím, e pro lepí identifikaci R36 na větí vzdálenost by se hodil jednooký dalekohled něco jako 8x42, nebo malý triedr. |
jezdím často sám...
Josef napsal: | Vzhledem k tomu, e na dálnici překročí denně rychlost asi 4000 řidičů tak to, e těch pár R36-stek chytne zrovna mě, je velmi malá i kdybych provoz vůbec nesledoval, respektive ance je tak přiblině 1:500. |
Pravda, ale o to víc to natve... Navíc na D11 mě za cestu předjede max. jedno auto, take je trochu vyí ance, e si mě vyberou
kamery pojďte řeit ve vlastním vlákně -
http://www.antiradary-forum.com/viewtopic.php?p=18393#18393 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rob-in Pozorovatel
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 12:25 am Předmět: |
|
|
Mě vrtá v hlavě jedna věc. Bohuel si nevzpomenu, kde jsem to četl, nebo v jakém pořadu slyel, ale jeden polda z Passatu v reportái říkal, e kdy je předjídělo auto, prudce zpomalilo, protoe má detektor a s těmito "piráty" prý nemůou nic dělat..
Moná si jen někdo viml SPZ Passata, nebo jiných pozn. znaků a proto vrzdil.. ? :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 9:16 am Předmět: |
|
|
To Rob-in: Nebyl to tenhle clanek:
kód: | Citace z blesku, kde byl článek o policejní akci s novými R36:
""Řidiči platili za rychlost a jetě stačili okukovat a obdivovat nové policejní auto jako vystřiené z německého seriálu Kobra 11..
8.15: Vyráíme. Po třech kilometrech kolem přeburácí černý BMW X5. Displej v tu chvíli ukazuje jeho rychlost 236 km za hodinu. Auto vak intenzivně brzdí a během pár vteřin má skoro předpisových 135. "Má antiradar. Ty dobré nás spolehlivě zjistí, jetě ne spustíme nahrávání. Nedá se s tím nic dělat, " vysvětluje za volantem policista Antonín ebesta. |
Je to tento clanek, nesmis verit vsemu, co pise Blesk... 
Naposledy upravil gebič dne ne únor 15, 2009 6:03 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 9:24 am Předmět: |
|
|
Rob-in napsal: | Mě vrtá v hlavě jedna věc. Bohuel si nevzpomenu, kde jsem to četl, nebo v jakém pořadu slyel, ale jeden polda z Passatu v reportái říkal, e kdy je předjídělo auto, prudce zpomalilo, protoe má detektor a s těmito "piráty" prý nemůou nic dělat..
Moná si jen někdo viml SPZ Passata, nebo jiných pozn. znaků a proto vrzdil.. ? :-) |
Můj známý mi nedávno říkal (kdy jsem mu poslal info o R36) e o tom ví a jakmile vidí Passat a 2 výfuky tak brzdí a zkontroluje, zda má kameru, take tohle bude dělat vícero lidí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: ne únor 15, 2009 10:52 am Předmět: |
|
|
Přebráno z chcizit.cz, na které upozorněno na autorevue
O 1 passata je u míň
http://www.chcizit.cz/1-1100-nakladiak-vs-seat
citace: | Ahoj tak přispěji i já se svou trokou do mlýna.V neděli v 23h sme měli mení nehodu s VW Passat R36.Jeli sme po dálnici cca 175km/h,kdy z protisměru(byla zatáčka)přiletěl vysokou rychlostí asi 15čísel tlustej led cca 1m x 1m.Natestí neel dovnitř,ale provalil a protrhl přední okno,troku střechu,take nám ly střepy do očí,pusy,interiéru.Ubrzdili sme to v pohodě,take sme akorát dořezaný a ty oči no..Pro případné ouraly,byl to policejní Passat a doháněli sme BMW 750,které v mlze jelo cca 213km/h
RE: těstí
trochu podpichnem. Vy ste dojizdeli nejake BMW 750, ktore jelo 213 km/h, vy ste mali 175 km/h. Urcite ste ho dojizdeli?
Ano protoe v tej mlze nakonec BMW "zpomalilo" a my byli jetě v rozjezdu,byla to teda upa.Okno,zrcátko,střecha to opravit půjde,horí to bude jestl ise něco stalo zařízenímu to c ovypadá jako starý krámy z Volgy bylo jetě draí ne celá R36.. |
Naposledy upravil snail dne ne únor 15, 2009 2:40 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 12:30 pm Předmět: |
|
|
Těko říct, nicméně řada článků ve mě vyvolává pocit, e policie obsazuje ty auta postpubertálními chlapci, kteří nemají zábrany jezdit jako čuňata na silnici a jetě z toho mít radost kdy skončí v poli nebo na střee.
Mimochodem to potvrzuje nedávný výrok policajta jezdící v R36"mít to auto doma tak se s ním zabiju" je dost výmluvný... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
msp_x Expert

|
Zaslal: ne únor 15, 2009 12:41 pm Předmět: |
|
|
Josef napsal: | Těko říct, nicméně řada článků ve mě vyvolává pocit, e policie obsazuje ty auta postpubertálními chlapci, kteří nemají zábrany jezdit jako čuňata na silnici a jetě z toho mít radost kdy skončí v poli nebo na střee.
Mimochodem to potvrzuje nedávný výrok policajta jezdící v R36"mít to auto doma tak se s ním zabiju" je dost výmluvný... |
Google me poslal na tuto stranku: http://www.zakulisi.cz/user-info.php?IdUser=121295 - dle udaju 25 let. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: ne únor 15, 2009 12:44 pm Předmět: |
|
|
No skoro bych i věřil, e on u policie dělá
zajímavý web... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 1:03 pm Předmět: |
|
|
Myslím, e R36 by neměl řídit nikdo s mení praxí v řízení vozidla ne 15 let. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gazzalodi Nováček
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 1:43 pm Předmět: |
|
|
Komentář k mé postavě:
Míry nevim M20/5cm
 _________________ Moje auto je prosto jakýchkoli zakázaných zařízení. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 1:44 pm Předmět: |
|
|
Já nechtěl toho "drsného mladíka" takto přímo ukázat, ale kdy jinak nedá, tak přiznám, e jsem čerpal (nejen) z tohoto zdroje |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 1:45 pm Předmět: |
|
|
gazzalodi napsal: | Komentář k mé postavě:
Míry nevim M20/5cm
 |
Osobně (tfuj za toto slovo) bych ho odhadnul na větího č..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: ne únor 15, 2009 2:22 pm Předmět: |
|
|
On to opravdu bude fízl: Tady je několik reakcí onoho chlapce:
citace: | RE: Hm . . .já sem taky velcie hrdej i přesto e se mi a ostatním větina národa i přímo an ulici do očí vysmívá e jsem policistou.Toto je docela vzneený povolání a kdy s ičlově kzvykne na byrokracii a e prostě ne ve je tak jak by si přál,tak to jde.Copak vy ste v bílém chrupu nikdy neměly černé kazy.Sem hrdej na Policii ČR protoe je mezi politiky a lidmi.A obě strany do ní buí hlava nehlava. |
citace: | RE: e by FOLI byl nový Zbures,?
V Německu jsou na 200km/h a více dálnice stavěné u nás ne.U nás jsou dělaný jete z dob protektorátu(stačí si najít na netu historii dálnice.cz)a max se upravovaly na nápor víkendových řidičů-chatařů z dob komunistů,kteří ve velkém počtu(dnes směné číslo pro D1)si to inou svou 90a přikázanou max 110km/h ve svých iguly,stodvacítkách a Daciich na chaty.A jediná auta která si aspoň trochu zaslouilá být na dálnici byla Volga 24,která měla ofic.max.a 160km/h a Tatra613,která měla 190km/h.Západní vyjimky té.D1 rozhodně nečekala takový nárust automobilů a nákladní dopravy.A dnes u je to neunesitelné.A jak dálnici zmodernizovali?U Prahy a v kopcích3pruhy a světelné tabule.Troku málo na takový provoz ne??Sám pracuju na dálnici a jen v naem revíru děláme min.2nehody denně.Tam se setkávají vechny skupiny řidičů od managera v BMW 6 a po výe uvedené důchodce,chataře.A na dálnici roste agrese.Rovná cesta dva pruhy vedle sebe lákají té nae české mozky k závodění a proto tedy říkám NE 200km/h |
citace: | Dobrá omlouvám se já myslel D1 apod..nevím jak tebou vyjmenované dálnice vypadají,a idyk sem po některých asi jel u si je nepamatuji.Myslím si e an těchto dálnicích půjde spí o to e lidi nejsou připraveni jezdit takovou rychlostí a pořád se u nás jete odliuje podstatně vozový park.Kdy tam dáte 160km/h tak ty co dote´d jezdili 150-160 budou jezdit skoro 200 nebo tolik aby se veli tedy o těch 30km a výe mimo obec,spouta řidičů si bude chtít ukázat "své TDI"oproti tomu v levém pruhu v lepí kondici čili závodění,nekoukají d ozpětnýc hzrcátek,nedávají blinkry,předjídějí zprava,velcie často se neočekávaně předjídějí kamiony a i teDĄse 130 mají auta co dělat aby to ubrzdila,auta se na sebe lepí jak řetěz z céček a dalí faktory.Zajímalo by mně jak by to dopadlo.
Pak tu máte nejnií povolenou rychlost 80km/h to je oproti 160 a více velký rozdíl,80jezdí kamiony,vozíky,pomalý řidiči.Pak tu máme docela dost svátečníc hřidičů,kteří nejen e dělají chyby v řízenía sou vystresovaní hodinu předem z toho e jedou např. za zeem do prahy po dálnicioni jedou pomalu nejsitě.oapčný extrém sou machři se sebejistotou.
A teDĄsi předtav co by se stalo kdy to spojíme spoustu aut skončí pod kamionem,nebo nedobrzdí.Kdy tam vyjede dědek ve 125 a pojede100-110km/htake bude chtít předjet kamiony apod..on u neodhadne e v levým jede někdo např s těkou AudiQ7 190km/h protoe prostě není zvyklý na to e dnení auta dokáou tak "astronomic" rychlosti a ta Audi ho doslova setře stěrači a je hromadná přes 4pruhy..
P.S.podívej se schválně jak řidiči najídí na dálnici,jestli vyuívají(musí)připojovací pruh.Bude se divit co tam vzniká za nebezpečné situace.bu´d se azřadí hned a bez blinkru při 40km/hrychlosti nebo zastaví a pak vjedou přímo pod rozjetý kamion. |
citace: | Jinak mezi nama nejsou vichni policisté je nulhaný karohlídi apod.. |
citace: | RE: policie
Větinou to bývá tak, e sou dvě auta a kdy jedno zruí tak budou mít jete dlouho jen jedno.A ty nový zelený pruhy u byly fosforeskující taky jestli ste si vimli,ale je jich málo.Kadopádně ty nový stříbrný auta mají tak nedobrý odstín stříbrné,e toorpavdu není vidět,jak mezi autama tak v noci.nechcu to vidět az pár let a ty pruhy vyblednou a oloupaj se.. |
citace: | Jméno: RE: Mikrospánek take jednou sem takto spadl se 120L do rokle,natestí byla po úplný GO take se nerozpadla a já se nezabil.12ky co mám teĎ jsou náročný, zvlá kdy je ve vánici/deti nehoda a jetě děláte velitele hlídky(celou noc řídíte)take pomáhá stahovat okno,kafe a zastavování aut. za jízdy či tak.Protoe policejní auto za vás taxík neodřídí víte? |
citace: | take sklidněte hormon pane zbure nebo se na vás podívám zblízka a vy určitě víte e to jde.A kdy ne já tak někdo jiný. |
citace: | á jezdil jetě před Policií s jednoho pidiměstečka na ichty v obchodě |
Převzato z diskuse www.chcizit.cz
Naposledy upravil snail dne ne únor 15, 2009 2:39 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|