Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lapat Pozorovatel
|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 11:34 pm Předmět: Měření rychlosti v SRN |
|
|
Ahoj,
postuji zajímavé video z youtube. Ve druhé části pořadu DAS POLIZEIMAGAZIN se představují nejrůznějí monosti měření rychlosti v Německu. Závěrem se zmiňují i antiradary. Policista prohlauje, e jsou k ničemu, protoe jednak neumí detekovat laserové měřiče a navíc je prý policie vybavena přístrojem na detekci pasivních antiradarů. Zřejmě propagačka jako u nás, ale předvedení radarů je pěkné...
http://www.youtube.com/watch?v=aFFrfS7gikQ&feature=channel _________________ Jezdím jako beránek ;-)
Antibodová výbava přítomna... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
davidt Člen klubu
|
Zaslal: po říjen 26, 2009 12:16 am Předmět: |
|
|
delete
Naposledy upravil davidt dne st leden 04, 2012 2:56 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fio18 Člen klubu

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lapat Pozorovatel
|
Zaslal: po říjen 26, 2009 1:50 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | pěkné video. a ve skřínce tam měli pěknou řádku pasivních detektorů ze současně pouívaných jsem tam zahlídl jen Valentine One jinak nic současného. Je něco pouitelného na tu přenosnou "vodováhu"? |
Podle jednoho německého prodejce detektorů se dá v některých případech "zaruit" i ta "vodováha". Někdy je tento měřič rychlosti umístěn o něco dále ne hlídka, která řidiče hned zastavuje. Přenos dat je na bázi vysílačky. Řeením je zaruit tento přenos. Ruička se dá v Německu koupit. Někdy ovem měřič rychlosti jen fotí a ádná data nepřenáí, potom je tento postup k ničemu. _________________ Jezdím jako beránek ;-)
Antibodová výbava přítomna... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: po říjen 26, 2009 2:00 pm Předmět: |
|
|
no videl som uz aj rusicku na autovelox (podobne nieco ako to eso len nepracuje so svetlom ale s laserom).. ale co to naozaj funguje netusim.. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: ne červen 19, 2011 2:17 am Předmět: |
|
|
Spíš mi pls řekněte své zkušenosti s posílám pokut z DE Jak se u nás neměří, tak mě vůbec nenapadlo přenastavit si STI, celou cestu jsem jel včera skoro předpisově a na vjezdu do Heidelbergu mě blejskl oranžovej blesk. Myslím, že tam bylo 70 a já jel něco kolem 80 v levém a v pravém jela dodávka asi 60. Nebo že by to bylo naopak..?  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
prying Návtěvník
|
Zaslal: ne červen 19, 2011 9:51 am Předmět: |
|
|
Kdykoliv mě blejsknul stacionár, tak nikdy nic nepřišlo. Navíc nejsou tak úzkoprsí a překročení o 10km/hod je pod jejich prahem vnímání. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|