|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: so únor 06, 2010 5:43 pm Předmět: |
|
|
ikana a buzerace . L.T. v německé uniformě , opavdu trefné . Přirovnání k ploným kontrolám jako za protektorátu taky pasuje . Lékarnička=zbytečnost . |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: so únor 06, 2010 9:18 pm Předmět: |
|
|
Někde jsem slyel, e by v rámci nějaké novely mělo být podstatné, e lékárničku máte, bez ohledu na to, zda je prolá, či nikoli.
Jsem zvědav, zda by tepenně krvácející pach prosil o sterilní neprolý tlakový obvaz. Bych mu řekl, a mi vypíe bloček, e mi obvazy proly minulý měsíc. |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: čt únor 11, 2010 10:12 pm Předmět: |
|
|
prostě je třeba mu vysvětlit, e jsi hovado, co má v autě detektor a ruičku a e pod 160 stejně nikdy nejede, take by ti i celá polní nemocnice byla na prd. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|