Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gebič Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 10:36 am Předmět: |
|
|
Jezdím tam pravidelně, to je poprvé co tam někoho vidím. Daleko horší je, když stojí u té kapličky za zastávkou, tam není vidět vůbec. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Céda Člen klubu

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 2:16 pm Předmět: |
|
|
jj taky tam nějaký ten pátek jezdím a jediný kde jsem viděl laser bylo na paloučku za kapličkou. Ale to už je tak 2-3 roky. A to měřili tu 50ku..
Tady nejspíš měřili tu 70 _________________ Čest a síla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so duben 02, 2011 12:10 am Předmět: |
|
|
Taky jsem je tam dnes v 8:30 viděl, zrovna to rozbalovali a já jel v nekrytém autě 120... nezodpovědnost, ale poslední 3 roky jsem je tam neviděl, tak jsem si říkal, že tam přece zrovna dnes nikdo nebude... bylo to o chlup
Gebič: Jel jsi tam tak 7 minut po mně  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: so duben 02, 2011 8:07 pm Předmět: |
|
|
Doplneni, koukal jsem poradne na video, ktere jsem natocil, samozrejme merili 50km/h. Shwaara to ty by jsi mel jit na eletricky kreslo, 120 tam jet....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so duben 02, 2011 8:39 pm Předmět: |
|
|
Úplně mi stačila ta tvrdá lavice ve focusu, kterým jsem tam jel  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Céda Člen klubu

|
Zaslal: út duben 05, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem potkal laser na klasickým místě na D8.. Ale teda jel jsem do centra takže se ptám - kde maj kasu když měří na příjezdu?
Je možný že pracovali s 2x hlídkama na sjezdech? Jedna byla na sjezdu na Mělník a druhá na sjezdu mezi Mělníkem a Prahou.. _________________ Čest a síla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: st duben 06, 2011 7:40 am Předmět: |
|
|
Céda napsal: | Dnes jsem potkal laser na klasickým místě na D8.. Ale teda jel jsem do centra takže se ptám - kde maj kasu když měří na příjezdu?
Je možný že pracovali s 2x hlídkama na sjezdech? Jedna byla na sjezdu na Mělník a druhá na sjezdu mezi Mělníkem a Prahou.. |
Pokud myslíš D8 u OMV/McDonalds u Exit Čakovice, tak tam stává PČR s PL3 a je to jen foto s následným předvoláním. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Céda Člen klubu

|
Zaslal: st duben 06, 2011 11:41 am Předmět: |
|
|
To jsem přesně myslel. _________________ Čest a síla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KlokanXM Člen klubu
|
Zaslal: st duben 06, 2011 10:58 pm Předmět: Praha |
|
|
Po jižní spojce se nám začala opět toulat červená octavia se světlem pod SPZ vpředu a s bradavicí. Měří za jízdy a provokují pomalou jízdou ve středním pruhu. 34.01 Detekce vynikající z obou stran.
Není nad řádné a průběžné měření napětí palubní sítě ...  _________________ Bel 965CZ (Service required - SelfCal 4 ---- čest jeho památce, bojoval statečně) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Céda Člen klubu

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 11:23 am Předmět: |
|
|
Dnes po dlouhé době vytáhli na Kamýcký laser  _________________ Čest a síla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Céda Člen klubu

|
Zaslal: st duben 13, 2011 12:24 pm Předmět: |
|
|
Stříbrnou Fabii v Praze známe všichni.., ale mužou měřit i v pasivu?
Dnes jsem je potkal na Dobříšský směr Zlíchovskej tunel. Měli zastavenou nějakou starou dodávku. Myslim, že Tranzita. Tak se mi nezdá že by ho snad tam někde naměřili. Leda mu mohli naměřit 80 na 70 ale i tak...  _________________ Čest a síla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|