|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mr_nitroz Pozorovatel
|
Zaslal: út květen 31, 2011 10:45 pm Předmět: |
|
|
Mi se jednou stalo, ze jsem na 4pruhove silnici kde je 90 u Belotina, dojel policejniho Passata z dalnicniho oddeleni Olomouc. Jel rychlosti asi 110-120. Po rozpoznani o jake auto jde jsem prerusil predjizdeni a za neho se zaradil. On zpomalil na predepsanou rychlost a cekal ze ho predjedu. Po paru vterinach zjistili, ze ze me nic nebude tak na to slapli a jeli az 190, jel jsem v bezpecne vzdalenosti za nima zvedavy a cekal co bude. Dojeli si nejake rychlejsi auto, ktere zmerili a u sjezdu na Starojickou lhotu a Palacov zastavili.
Byl vecer okolo 21 hod a prselo.
No bud dostali vysilackou echo nebo jsem je ja vyprovokoval nebo se sami pro tuto akci rozhodli. Kazdopadne je to od nich prasarna nejvetsiho kalibru a doufam, ze me takhle nikdy nezmeri, protoze vecer sledovat zda auto, ktere me zrovna dojelo nejsou oni fakt nebudu.
Pak jsem jel za Passatem z Olomouce az do Vyskova, jeli 130-150. Auto ktere pred nima jelo 130 na 90 za Olomouci kolem toho prvniho sjezdu nechali bez povsimnuti.
Jinak vsechny ostatni me konfrontace s Passatem byli klasicke, tzn. ze jeli podle predpisu, mnohdy lehce kolem 100 a cekali co se bude dit a vozy predjizdejic je do 150 nechavali tak... _________________ 50/90/130, vic ani kdyby trakare padaly! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: út květen 31, 2011 11:26 pm Předmět: |
|
|

Naposledy upravil snail dne so prosinec 31, 2011 9:34 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Céda Člen klubu

|
Zaslal: pá červen 03, 2011 1:45 pm Předmět: |
|
|
Já osobně bych si tipoval na ramery. Pohodlnější sedět na výjezdu z benzínky či za piliřem dálničního mostu a měřit. Sedíš, nežere to benzín a bereš co chceš. V případě potřeby dojedeš. Případný pasiv se hodit muže při jízdě ve vláčku.
Na dálnici vybrejlit A8L už je celkem voříšek.. Ve městě si jí člověk tak nějak všimne. Přeci jen ty auta mají nějakou zvláštní auru..
//ale není tu ještě ta možnost že to vyšumí a zustanou u OS? _________________ Čest a síla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
davidt Člen klubu
|
Zaslal: po červen 06, 2011 8:35 am Předmět: |
|
|
delete
Naposledy upravil davidt dne st leden 04, 2012 3:10 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: st červen 22, 2011 7:57 pm Předmět: |
|
|

Naposledy upravil snail dne so prosinec 31, 2011 6:14 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
normicek Člen klubu

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: st červen 22, 2011 10:30 pm Předmět: |
|
|
no zrusit Passata ve 4x4, to chce uz radnou davku debility... Nebo naprostej neumetel to musel ridit...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
normicek Člen klubu

|
Zaslal: st červen 22, 2011 10:54 pm Předmět: |
|
|
ono to zas až tak easy nebude, právě že 4x4 může bejt pro pána příslušníka problém, na službu dorazí předohrabem (felicie) a pak to s 300ps valí na dálnici, no a když klouzne jen přední náprava dá se to ustát, ale když mu klouzne předek i zadek tak to dopadne takhle. Jak nám to řikali na polygonu když ESP nepochopí řidiče neni rady ani pomoci! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: st červen 22, 2011 11:03 pm Předmět: |
|
|
gebič napsal: | no zrusit Passata ve 4x4, to chce uz radnou davku debility... Nebo naprostej neumetel to musel ridit...  |
Na suchu jo, na vodě zrušíš cokoli, stačí jen mít dostatečnou rychlost Ale to je vlastně ta dávka debility
edit: Až teď jsem si všiml, že přeletěl svodila do protisměru a tam to zapích.. no hustý. Tipuju tak 230, že na tý vodě fičel. Kdyby to udělal kdokoli jinej, ulynčovali by ho na místě, co kdyby tam jely děti ve fabii, passaty a vrtulník na něj, ale takhle? Prostě obyčejná nehoda, nic se nestalo, nějaký škrábanec... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: st červen 22, 2011 11:20 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | gebič napsal: | no zrusit Passata ve 4x4, to chce uz radnou davku debility... Nebo naprostej neumetel to musel ridit...  |
Na suchu jo, na vodě zrušíš cokoli, stačí jen mít dostatečnou rychlost Ale to je vlastně ta dávka debility
edit: Až teď jsem si všiml, že přeletěl svodila do protisměru a tam to zapích.. no hustý. Tipuju tak 230, že na tý vodě fičel. Kdyby to udělal kdokoli jinej, ulynčovali by ho na místě, co kdyby tam jely děti ve fabii, passaty a vrtulník na něj, ale takhle? Prostě obyčejná nehoda, nic se nestalo, nějaký škrábanec... |
Jo uhel pohledu je uhel pohledu . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bpavel Pozorovatel
|
Zaslal: čt červen 23, 2011 6:07 am Předmět: |
|
|
Navíc jak je u nás normální, když prší tak většina řidičů zpomalí. Tedy pohádku o dojíždění piráta si můžeme také škrtnout. A zbude nám tu pirátská jízda policejního vozu.
Jsem pro exemplární potrestání řidiče. Doživotní zákaz řízení minimálně !
A povolení řídit maximálně autíčko na autodráze. _________________ STI-R a LI |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Céda Člen klubu

|
Zaslal: čt červen 23, 2011 2:38 pm Předmět: |
|
|
Black hawk down.. we got a black hawk down! _________________ Čest a síla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: čt červen 23, 2011 3:07 pm Předmět: |
|
|
Možná že i honili , ale ne auto ale v autě . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: čt červen 23, 2011 9:48 pm Předmět: |
|
|
Dneska mne kolegové ukecali, abych se pokusil získat video z vozidla... Tak to jdu zkusit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|