|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po únor 12, 2007 6:52 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska jsem poprve nacapal radar co chytal po smeru a detektory Bel 995CZ a Target 550 Euro pipaly az v paprsku!! OKolo 21h hodim videa s presnou mapkou kdy byli poldove. Tak jsem zvedavej co mi na to tady odbornici reknete, jelikoz mam strach, aby poldove nemeli nejaky nove udelany radary!!
Ps: 4x prujezd s Belem 995 CZ (vzdy v paprsku)!!
3x prujezd s Targetem (jen jednou super detekce 2x pipnul, ale diky tramvaji co jela proti radaru) jinak taky az v paprsku!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zibby Admin
|
Zaslal: po únor 12, 2007 7:16 pm Předmět: |
|
|
To není dobrá zpráva... hmmm co to bylo za frekvenci ?? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: po únor 12, 2007 7:32 pm Předmět: |
|
|
Nebylo to náhodou v Modřanech v ul. Potočkách hned vedle je Gen. iky? |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: po únor 12, 2007 7:49 pm Předmět: |
|
|
JOsef: Jak to vis, presne tak jak rikas... .Uz jsou uploadovany videa tak jen pockat na youtube... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: po únor 12, 2007 8:12 pm Předmět: |
|
|
Před týdnem jsem jel na oběd a ozval se detektor V1 na odjezdu asi 80m před radarem - policejní Fabie v této ulici, radar po směru jízdy. Kdy jsem se vracel, hned kousek za světelnou křiovatkou znovu naskočila detekce (na příjezdu), nějakých 300 m před policejním autem. Tak jsem projel, otočil a jel jsem znovu natočit detekci na odjezdu. Jaké bylo moje překvapení, kdy detektor spustil a za policejním autem v paprsku radaru. Zkusil jsem to po druhé, potřetí a naprosto to samé. Přikládal jsem to úpravě chlazení detektoru, kde jsem pod detektor přidělal před testovaním desku spínané regulace, ale jak vidím, tak to tím být nemuselo. Při tom úplně prvním průjezdu jsem tam toti tu desku neměl (byla jinde) a detektor detekoval na odjezdu cca 80m předem.
Frekvenci neznám, ale dle mě to byla 34,0 GHz. Na příjezdu detekce v pohodě, na odjezdu nulová
Naposledy upravil Josef dne po únor 12, 2007 8:17 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: po únor 12, 2007 8:17 pm Předmět: |
|
|
Presne tak jak rikas, ja mam vse natocene, udelal jsem pod Belem primo odkaz nedetekce tak snad do hodky budou funkcni videa a uvidis... . Detekce vzdy nulova, nechapu proc?? Ja tedka musim pryc, takze se tesim, ze nekdo mi rekne proc tomu na tom miste tak je... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: po únor 12, 2007 8:21 pm Předmět: |
|
|
Já jsem se na chvíli postavil asi 50m za policejní auto v ul Gen. iky a nula. Nakonec jsem se odhodlal projet přímo kolem policejního auta v té uličce a co myslí? Nulová detekce a to jsem projíděl dva metry od něho !!!. Tady jsem si u říkal, e to snad vypnul. Při dalím průjezdu bylo vidět, jak odjídí směrem ke kolegům a ASI byl radar vypnutý, jel jsem za ním 20 metrů a bylo ticho. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: so červenec 14, 2007 6:30 pm Předmět: |
|
|
Podle me kdyby jsi jel na horizontal 65 km/h tak moc nezastavis, na horizontal fakt hodne hodne velka bida, vzpominam, jak jsem mel jeste US verzi a to presne odpovida ji... Ja taky uz 3 mesice jezdim na vertikal a nemuzu si ho vynachvalit... Takze tady je jasne videt vertikal a jedine vertikal... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: so červenec 14, 2007 8:17 pm Předmět: |
|
|
gebič: jasně - 65 km/h = bez ance Něco na tom přepolarizování asi bude
Jsem z toho rozdílu docela v oku... |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: so červenec 14, 2007 8:21 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | gebič: jasně - 65 km/h = bez ance Něco na tom přepolarizování asi bude
Jsem z toho rozdílu docela v oku... |
jj, koukej tohle jsi uz mozna na foru videl, ale tady je krasny rozdil mezi vertikalem a horizontalem (sice tohle je extrem, ale stoji se na to juknout) |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: so červenec 14, 2007 8:23 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, (uz jsem to tady daval v jine sekci v dubnu, ale opakovani matka moudrosti)
jsem dneska jel po ulici GENERÁLA IKY a opět tam stál radárek, který se hodně patně detekuje... . Tak jsem zkusil vertikální polohu a světe div se, detekce přes 260m... Jsem zvědavej co na to poví Josef, jeliko tam vertikální poloha Targeta 550 Euro zničila detekci V1 nehorázně... (viz http://antiradary-forum.com/viewtopic.php?t=268) Na Horizontální to tak slavný nebylo, okolo průměr 50m...
VIDEO: www.youtube.com/watch?v=5a_IX7-7gNg
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Zibby Admin
|
Zaslal: so červenec 14, 2007 11:06 pm Předmět: |
|
|
Ta vínová laguna je docela dobře poladěná. Taky jsem na ní kdysi narazil na jiní spojce a s 995US detekce a v paprsku nebo vůbec a 980CZ tak 10m. |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: po červenec 16, 2007 10:58 am Předmět: |
|
|
Zibby napsal: | Ta vínová laguna je docela dobře poladěná. Taky jsem na ní kdysi narazil na jiní spojce a s 995US detekce a v paprsku nebo vůbec a 980CZ tak 10m. |
Dneska ráno jsem tuhle lagunu potkal na ceste mezi Prosekem a Kbely Loc: 50°7'16.82"N,14°31'28.59"E (Mladoboleslavská ulice). Jetě nevysílali, asi čekali na kasu. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: po červenec 16, 2007 12:27 pm Předmět: |
|
|
x2005: maj recht, dy teprve kasa dodá hnědé laguně ten správný mrnc |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|