Obsah fóra

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

valentine one - dojmy a skusenosti
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 17, 18, 19  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra -> Valentine One
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Josef
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 5:52 pm    Předmět: Citovat

Na nastavení není nic složitého. V podstatě stačí nastavit Ka Euro režim (poslední položka v tabulce "Euro on"), pak vypnout a zapnout detektor a pak přepnout do režimu malé "u" (stisknout vypínací knoflík na 3 sekundy) a vše musí fungovat jak má.

Tabulka je zde :http://www.valentine1.com/lab/MikesLabRpt3.asp
Eversober
Expert

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 11:30 pm    Předmět: Citovat

LukᚠČala napsal:
Clapi je možné že mi V1 hodil poplach laser ale když jsem projel kolem auta a to má laser rušičku.To vím protože je to jeden ,,vdálený" známý.A kolega co má taky V1 tak se mu něco podobného stalo na D1 když ho předjíždělo BMW.Je to možné??? Confused

Ano, možné to je. Některé vozy - a není to jenom Q7 - mají ve zpětném zrcátku zařízení, které pomocí mikrovln scanuje mrtvý úhel. Bohužel to má rušivý dopad na některé detektory (Bel i V1). Dává to poplach o intenzitě 1-2 a to i docela daleko od vozu crazy crazy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ota
Člen klubu

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2007 2:41 pm    Předmět: Citovat

Dnes jsem jel tak kolem 11hod.Brno-Praha a na 156km byla snížená rychlost na 80Km. Po chvilce měřila modrá felda+bradavička a o kus dál to kasírovali .Výběrčí stál uprostřed dálnice a hříšníky hned odstavoval.
Mohu říci,že jsem se fakt zděsil,protože V1 ani nepípla.Nevím proč??????
Jestli v tom okamžiku právě vypnul radar??????
Jinak ta Felda byla v protisměru jízdy a já jel tak 20metrů kolem ní a krásně jsem viděl celí předek+bradavičku.....a nic!!!!!!
To mě hodně zklamalo.
Už se to někomu stalo??????????????

A na 70km Brno-Prah.jsem měl falešní poplach v obouch směrech v různém čase,ale to jen tak pro info.Nic tam nebylo?Tam je to asi normální.
Eversober
Expert

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2007 8:33 pm    Předmět: Citovat

ota: asi nejsi ani první a ani poslední, komu V1 občas hlásí to, co nemá a nehlásí to, co by měla... Idea
Ale vážně: možnosti jsou jenom 2:
a) radar byl už vypnutej
b) V1 opravdu nedetegovala danou frekvenci
Co se týká falešných poplachů, ty byly, jsou a budou bez výjimky, jestli se jedná o V1 nebo Bel crazy
Josef
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2007 9:07 am    Předmět: Citovat

Na D1 mě občas zahlásí laser alert i mýtná brána, občas to zahlásí i mě z neznámých důvodů.
ota
Člen klubu

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2007 7:57 pm    Předmět: Citovat

Docela by mě zajímalo:Co když měří na dálnici a ještě na jiné frekvenci a pro nezareagování mého detektoru uloví právě mne?Mohu požadovat po PČR průkazní foto?I když auto co mě vyfotilo, je o 500metrů jinde?

Míta:Kamarád mě říkal,že každé míto je navrženo tak,že pokud nějaký panáček chce tak každé míto je schopno fungovat jako radar a občas to zkusí.Nevím co je na tom pravdy?
DavidU
Nováček

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2007 9:58 pm    Předmět: Citovat

tak dneska jsem vymenil 3.863 za 3.862 tak jsem zvedav jaky bude zitra rozdil na Opatovsky... protoze ta 3.863 vertikalne u sloupku ten stacionar detekovala az cca 5 metru pred tim semaforem co je kousek pred tim stacionarem...coz mi prislo fakt nic moc

a jeste musim rict ze jsem spokojen s prodejcem antiradary.net za bezproblemovou vymenu...to se musi ocenit..
Josef
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2007 11:13 pm    Předmět: Citovat

DavidU napsal:
tak dneska jsem vymenil 3.863 za 3.862 tak jsem zvedav jaky bude zitra rozdil na Opatovsky... protoze ta 3.863 vertikalne u sloupku ten stacionar detekovala az cca 5 metru pred tim semaforem co je kousek pred tim stacionarem...coz mi prislo fakt nic moc

a jeste musim rict ze jsem spokojen s prodejcem antiradary.net za bezproblemovou vymenu...to se musi ocenit..

Jojo Robert je v pohodě Smile Jinak ta detekce je opravdu slaboucka, asi jsi mel vadnej kousek...
kingo12
Nováček

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 12:21 am    Předmět: Citovat

Tak ako tak citam posledne prispevky tak zacinam mat pocit ze verzia 3.861 je asi najlespie pouzitelna v nasich podmienkach. Pred nou vela falosnych poplachov - aj ked super detekcia. Po nej slabucka detekcia.
ragamix
Expert

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 6:18 am    Předmět: Citovat

kingo12 napsal:
Tak ako tak citam posledne prispevky tak zacinam mat pocit ze verzia 3.861 je asi najlespie pouzitelna v nasich podmienkach. Pred nou vela falosnych poplachov - aj ked super detekcia. Po nej slabucka detekcia.

ako uz bolo povedane mohlo sa skor jednat o vadny kus.. to sa stava ved vsetko sa moze pokazit.
Eversober
Expert

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 8:17 am    Předmět: Citovat

ragamix napsal:
ako uz bolo povedane mohlo sa skor jednat o vadny kus.. to sa stava ved vsetko sa moze pokazit.

Jasně, je to jenom elektronika a navíc velmi specifická....
DavidU
Nováček

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 8:23 am    Předmět: Citovat

cheche, ze zrovna ja musim mit vzdycky od vseho vadny kus Smile) njn
Eversober
Expert

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 8:31 am    Předmět: Citovat

ota napsal:
Docela by mě zajímalo:Co když měří na dálnici a ještě na jiné frekvenci a pro nezareagování mého detektoru uloví právě mne?Mohu požadovat po PČR průkazní foto?I když auto co mě vyfotilo, je o 500metrů jinde?

Míta:Kamarád mě říkal,že každé míto je navrženo tak,že pokud nějaký panáček chce tak každé míto je schopno fungovat jako radar a občas to zkusí.Nevím co je na tom pravdy?

Na jiné frekvenci než +/- 34,0 a +/- 34,30 prostě měřit nemůžou - jine typy radarů (třeba Humus radar-tuším, že 35,0) nejsou schválené a tudíž je nelze použít k měření rychlosti. Problém některých detektorů může vzniknout, když je ta frekvence více, než "malé množství" pod správnou frekvencí (třeba 33,943) - mohou je detegovat velmi pozdě nebo vůbec crazy Samozřejmě fotku požadovat můžeš, ale policie není povinna Ti ji ukazovat na místě!!! To je obecně rozšířená nepravda, takže pozor na ni. Jediná možnost je pak správní řízení, kde ji samozřejmě musí předložit. A oni ji samozřejmě předloží. Osobně, pokud bych věděl, že jsem překročil, bych se snažil vyřídit to na místě - ve správním řízení hrozí vyšší postih + správní poplatek.
Mítné brány jsou a také časem budou (legálně) schopny úsekově měřit rychlost. Momentálně to sice zkoušet můžou, ale tento "důkaz" nemá žádnou váhu, jelikož celý systém je provozován soukromou firmou a toto nemá oporu v zákoně. Další problém je, že společnost, která mítné brány provozuje, by za toto využití zcela jistě chtěla zaplatit nemalé peníze a to bude asi největší kámen úrazu do budoucna Cool
ragamix
Expert

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 9:20 am    Předmět: Citovat

DavidU napsal:

vidim ze aj ty mas vzdy stastie jak ja Laughing
Eversober
Expert

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 9:38 am    Předmět: Citovat

DavidU napsal:

U AR tento problém nemám, ale s mobilníma telefonama bych už snad mohl napsat knížku! Co telefon, to špatnej kus crazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra -> Valentine One Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 17, 18, 19  Další
Strana 6 z 19

Přejdi na: