Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 5:52 pm Předmět: |
|
|
Na nastavení není nic sloitého. V podstatě stačí nastavit Ka Euro reim (poslední poloka v tabulce "Euro on"), pak vypnout a zapnout detektor a pak přepnout do reimu malé "u" (stisknout vypínací knoflík na 3 sekundy) a ve musí fungovat jak má.
Tabulka je zde :http://www.valentine1.com/lab/MikesLabRpt3.asp |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 11:30 pm Předmět: |
|
|
Luká Čala napsal: | Clapi je moné e mi V1 hodil poplach laser ale kdy jsem projel kolem auta a to má laser ruičku.To vím protoe je to jeden ,,vdálený" známý.A kolega co má taky V1 tak se mu něco podobného stalo na D1 kdy ho předjídělo BMW.Je to moné???  |
Ano, moné to je. Některé vozy - a není to jenom Q7 - mají ve zpětném zrcátku zařízení, které pomocí mikrovln scanuje mrtvý úhel. Bohuel to má ruivý dopad na některé detektory (Bel i V1). Dává to poplach o intenzitě 1-2 a to i docela daleko od vozu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ota Člen klubu

|
Zaslal: so červenec 28, 2007 2:41 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem jel tak kolem 11hod.Brno-Praha a na 156km byla sníená rychlost na 80Km. Po chvilce měřila modrá felda+bradavička a o kus dál to kasírovali .Výběrčí stál uprostřed dálnice a hříníky hned odstavoval.
Mohu říci,e jsem se fakt zděsil,protoe V1 ani nepípla.Nevím proč??????
Jestli v tom okamiku právě vypnul radar??????
Jinak ta Felda byla v protisměru jízdy a já jel tak 20metrů kolem ní a krásně jsem viděl celí předek+bradavičku.....a nic!!!!!!
To mě hodně zklamalo.
U se to někomu stalo??????????????
A na 70km Brno-Prah.jsem měl falení poplach v obouch směrech v různém čase,ale to jen tak pro info.Nic tam nebylo?Tam je to asi normální. _________________ V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10% |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: so červenec 28, 2007 8:33 pm Předmět: |
|
|
ota: asi nejsi ani první a ani poslední, komu V1 občas hlásí to, co nemá a nehlásí to, co by měla...
Ale váně: monosti jsou jenom 2:
a) radar byl u vypnutej
b) V1 opravdu nedetegovala danou frekvenci
Co se týká falených poplachů, ty byly, jsou a budou bez výjimky, jestli se jedná o V1 nebo Bel  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 29, 2007 9:07 am Předmět: |
|
|
Na D1 mě občas zahlásí laser alert i mýtná brána, občas to zahlásí i mě z neznámých důvodů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ota Člen klubu

|
Zaslal: ne červenec 29, 2007 7:57 pm Předmět: |
|
|
Docela by mě zajímalo:Co kdy měří na dálnici a jetě na jiné frekvenci a pro nezareagování mého detektoru uloví právě mne?Mohu poadovat po PČR průkazní foto?I kdy auto co mě vyfotilo, je o 500metrů jinde?
Míta:Kamarád mě říkal,e kadé míto je navreno tak,e pokud nějaký panáček chce tak kadé míto je schopno fungovat jako radar a občas to zkusí.Nevím co je na tom pravdy? _________________ V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10% |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DavidU Nováček
|
Zaslal: ne červenec 29, 2007 9:58 pm Předmět: |
|
|
tak dneska jsem vymenil 3.863 za 3.862 tak jsem zvedav jaky bude zitra rozdil na Opatovsky... protoze ta 3.863 vertikalne u sloupku ten stacionar detekovala az cca 5 metru pred tim semaforem co je kousek pred tim stacionarem...coz mi prislo fakt nic moc
a jeste musim rict ze jsem spokojen s prodejcem antiradary.net za bezproblemovou vymenu...to se musi ocenit.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 29, 2007 11:13 pm Předmět: |
|
|
DavidU napsal: | tak dneska jsem vymenil 3.863 za 3.862 tak jsem zvedav jaky bude zitra rozdil na Opatovsky... protoze ta 3.863 vertikalne u sloupku ten stacionar detekovala az cca 5 metru pred tim semaforem co je kousek pred tim stacionarem...coz mi prislo fakt nic moc
a jeste musim rict ze jsem spokojen s prodejcem antiradary.net za bezproblemovou vymenu...to se musi ocenit.. |
Jojo Robert je v pohodě Jinak ta detekce je opravdu slaboucka, asi jsi mel vadnej kousek... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kingo12 Nováček
|
Zaslal: po červenec 30, 2007 12:21 am Předmět: |
|
|
Tak ako tak citam posledne prispevky tak zacinam mat pocit ze verzia 3.861 je asi najlespie pouzitelna v nasich podmienkach. Pred nou vela falosnych poplachov - aj ked super detekcia. Po nej slabucka detekcia. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: po červenec 30, 2007 6:18 am Předmět: |
|
|
kingo12 napsal: | Tak ako tak citam posledne prispevky tak zacinam mat pocit ze verzia 3.861 je asi najlespie pouzitelna v nasich podmienkach. Pred nou vela falosnych poplachov - aj ked super detekcia. Po nej slabucka detekcia. |
ako uz bolo povedane mohlo sa skor jednat o vadny kus.. to sa stava ved vsetko sa moze pokazit. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po červenec 30, 2007 8:17 am Předmět: |
|
|
ragamix napsal: | ako uz bolo povedane mohlo sa skor jednat o vadny kus.. to sa stava ved vsetko sa moze pokazit. |
Jasně, je to jenom elektronika a navíc velmi specifická.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DavidU Nováček
|
Zaslal: po červenec 30, 2007 8:23 am Předmět: |
|
|
cheche, ze zrovna ja musim mit vzdycky od vseho vadny kus ) njn |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po červenec 30, 2007 8:31 am Předmět: |
|
|
ota napsal: | Docela by mě zajímalo:Co kdy měří na dálnici a jetě na jiné frekvenci a pro nezareagování mého detektoru uloví právě mne?Mohu poadovat po PČR průkazní foto?I kdy auto co mě vyfotilo, je o 500metrů jinde?
Míta:Kamarád mě říkal,e kadé míto je navreno tak,e pokud nějaký panáček chce tak kadé míto je schopno fungovat jako radar a občas to zkusí.Nevím co je na tom pravdy? |
Na jiné frekvenci ne +/- 34,0 a +/- 34,30 prostě měřit nemůou - jine typy radarů (třeba Humus radar-tuím, e 35,0) nejsou schválené a tudí je nelze pouít k měření rychlosti. Problém některých detektorů můe vzniknout, kdy je ta frekvence více, ne "malé mnoství" pod správnou frekvencí (třeba 33,943) - mohou je detegovat velmi pozdě nebo vůbec Samozřejmě fotku poadovat můe, ale policie není povinna Ti ji ukazovat na místě!!! To je obecně rozířená nepravda, take pozor na ni. Jediná monost je pak správní řízení, kde ji samozřejmě musí předloit. A oni ji samozřejmě předloí. Osobně, pokud bych věděl, e jsem překročil, bych se snail vyřídit to na místě - ve správním řízení hrozí vyí postih + správní poplatek.
Mítné brány jsou a také časem budou (legálně) schopny úsekově měřit rychlost. Momentálně to sice zkouet můou, ale tento "důkaz" nemá ádnou váhu, jeliko celý systém je provozován soukromou firmou a toto nemá oporu v zákoně. Dalí problém je, e společnost, která mítné brány provozuje, by za toto vyuití zcela jistě chtěla zaplatit nemalé peníze a to bude asi největí kámen úrazu do budoucna  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: po červenec 30, 2007 9:20 am Předmět: |
|
|
DavidU napsal: | cheche, ze zrovna ja musim mit vzdycky od vseho vadny kus ) njn |
vidim ze aj ty mas vzdy stastie jak ja  _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po červenec 30, 2007 9:38 am Předmět: |
|
|
DavidU napsal: | cheche, ze zrovna ja musim mit vzdycky od vseho vadny kus ) njn |
U AR tento problém nemám, ale s mobilníma telefonama bych u snad mohl napsat kníku! Co telefon, to patnej kus  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|