Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LUB Expert

|
Zaslal: út říjen 09, 2007 7:47 pm Předmět: Pozor nová taktika!!! Monocajti kříený s armádou |
|
|
Tak jsem teď dostal mailem fotky od kámoe a musim se o ně podělit....
Je síla co vechno neudělaj aby byli neviditelní... ale co to budu popisovat ...posuďte sami
Údajně foceno na dálnici z MB směr PHA _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: út říjen 09, 2007 8:52 pm Předmět: |
|
|
Známá taktika, pouívaná hlavně u Cukráku a taky jsem to viděl u při nájezdu z Hranic na Moravě na dálnici na Olomouc - místo před viaduktem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: út říjen 09, 2007 9:03 pm Předmět: |
|
|
U Cukráku je to klasika. Tam mám natočený modrý favorit pod sítí. Někde v archivu bych nael i video.
Natěstí maskovací sí nemá na detekci vliv. Chce to jen poslechnout detektor a přibrzdit. A kámo prozradí, kde to místo přesně je. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: út říjen 09, 2007 10:01 pm Předmět: |
|
|
jednim slovem hovada... Tohle muze udelat jenom dement... Ja bych je taky zamaskoval, nalil bych na ne asfalt a nikdo by je uz nikdy nevidel  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: út říjen 09, 2007 10:51 pm Předmět: |
|
|
Mám pocit, e jsem ty fotky u viděl a právě z cukráku - je to skutečně dálnice nebo se jedná o hoax? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: st říjen 10, 2007 6:36 am Předmět: |
|
|
Úhel měřící hlavy k ose vozovky je také docela zajímavý.
Jinak na Cukráku jsem středočechy neviděl u hodně dlouho. Navíc měřili v trochu jiném místě, ne je dle této fotky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: st říjen 10, 2007 6:39 am Předmět: |
|
|
ta fotka mozno skresluje ale uhol sa mi zda byt v poriadku.. auto je rovnobezne s cestou takze je to ok _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: st říjen 10, 2007 4:27 pm Předmět: |
|
|
snail napsal: | Mám pocit, e jsem ty fotky u viděl a právě z cukráku - je to skutečně dálnice nebo se jedná o hoax? |
Kámo to taky dostal mailem, take bohuel sám nemůe potvrdit kde přesně to bylo, ale zkusí to zjistit. On to měl dostat od člověka který to skutečně teď nedávno fotil. Kdby sis vzpoměl kde jsi je na netu viděl, tak hoď prosím odkaz...a já dám kámoovi za ui  _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: st říjen 10, 2007 5:13 pm Předmět: |
|
|
pepek napsal: | Jinak na Cukráku jsem středočechy neviděl u hodně dlouho. Navíc měřili v trochu jiném místě, ne je dle této fotky. |
Já měl s nima dejchánek naposled před cca 7mi lety, kdy jsem jetě nevlastnil detektor a tehdá mi tam kucí naměřili 117 km/h! Ale dalo mi to práci to ubrzdit ze 170, kdy jsem je zaznamenal pod tou sítí A mě cajt vítal: kolega hlásil, e se vám nějak kouří od brzd Dal mi 300,- s blokama a jelo se dál....zlatý časy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: st říjen 10, 2007 6:02 pm Předmět: |
|
|
to Bob: Nechápu, proč si tak zbytečně zatěuje brzdy Měřívali na odjezdu a pokud bys vlítnul na odbočku na Baně a pak na Lipence, tak tě ani honit nebudou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: st říjen 10, 2007 8:45 pm Předmět: |
|
|
pepek napsal: | to Bob: Nechápu, proč si tak zbytečně zatěuje brzdy Měřívali na odjezdu a pokud bys vlítnul na odbočku na Baně a pak na Lipence, tak tě ani honit nebudou. |
To jsem byl jetě mlád a právně nevzdělán
Dnes u by to samozřejmě probíhalo jinak Ale dnes je taky jiná doba  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stahovanie Pozorovatel
Založen: 24.7.2007 Příspěvky: 46 Bydliště: Vranov nad Topžou
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 9:00 am Předmět: Re: Pozor nová taktika!!! Monocajti kříený s armádou |
|
|
LUB napsal: | Tak jsem teď dostal mailem fotky od kámoe a musim se o ně podělit....
Je síla co vechno neudělaj aby byli neviditelní... ale co to budu popisovat ...posuďte sami
Údajně foceno na dálnici z MB směr PHA |
na SK sa bezne vsunu hlboko do dvora, ze z cesty ich vobec nevidno.
inac mam info od policajta z krajskeho riaditelstva PZ v Presove, ze Passaty, ktore behaju ako mobilne radary tak maju nastaveny "dostrel" 20m, radary, ktore su nastavene na meranie na odjazde tak nastavuju na 10m, pokial nie je velmi vsunuty niekam daleko od cesty a pokial meraju prijazd v protismere tak vtedy sa nastavuje 40-60m. a detekcia je v takychto pripadoch velmi rôzna! _________________ V1 3.863 (uz mi ho ukradli)
novy 3.872
LI team  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|