Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
sMartin Nováček
|
Zaslal: so září 22, 2007 10:57 pm Předmět: |
|
|
V1, 3.863, horizontalne vedle zpetneho zrcatka. Test na merici ceduli v Luhacovicich (casto se tu zminuji Kunovice, Uh. Hradiste, coz je pomerne blizko). Cedule umistena smerem do centra Luhacovic (smer od Uh. Brodu), V1 zacal detekci na zacatku kruhoveho objezdu - na prijezdu. Na odjezdu prestal detekovat az za kruhovym objezdem. V rezimu "U" falesne detekce i v centru mesta, na "u" uz pouze v blizkosti merici cedule. Pasmo na V1 pri detekci bylo Ka. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 9:16 am Předmět: |
|
|
Tak opravdu jsem měl tu detekci taky hodně patnou v Kunovicích.Jinak nikdy se mi to nestalo aby mi na K ceduli hlásil KA nikdy mi to neudělá teda přes den ale ráno ve 4 to řvalo jako blbá.Jsem zmaten  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ota Člen klubu

|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 9:25 am Předmět: |
|
|
Luká:Jezdím deně přes Říčany a tam je to samé.Měřící cedule v K a řve mě Ka.Černokostelecká prostřední cedule.Pomalu deně na různých místech tam měřej mětáci Laserem.A to je teprv mezec.Včera tam měřili mětáci rychlost a o 50metrů dál PČR zase zákaz odbočení.A co myslíte?Měli vichni narváno.  _________________ V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10% |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 11:28 am Předmět: |
|
|
Luká Čala napsal: | Jinak nikdy se mi to nestalo aby mi na K ceduli hlásil KA nikdy mi to neudělá |
V1 i rx65euro mi občas faleně zahlásí ceduli v K jako Ka (35,5xx). Třeba v Horoměřicích na příjezdu od Evropské. Asi moc velký výkon  _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 2:52 pm Předmět: |
|
|
No asi ano ale přes den nic a poprvé dnes ve 4:00 a to byl teda silný signál já u myslel e tam někde stojí ale nebyli..A kolega má V1 FW3.863 a mu to signalizuje pořád.Take co kus to originál  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 2:55 pm Předmět: |
|
|
Jo a mám takový poznatek opravdu si dávejte pozor na velké auta před váma.Ten signál je opravdu slabý.Je to dnes dostatečně otestováno to mi věřte.  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romeo Nováček
|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 7:05 pm Předmět: ramet v kunovicích |
|
|
Luká Čala napsal: | Tak opravdu jsem měl tu detekci taky hodně patnou v Kunovicích.Jinak nikdy se mi to nestalo aby mi na K ceduli hlásil KA nikdy mi to neudělá teda přes den ale ráno ve 4 to řvalo jako blbá.Jsem zmaten  |
DETEKCE V kUNOVICÍCH : RAMET má na konci Kunovic zkuební radar v Ka v bedně a je velmi slabý detekce V1 umístění na střee auta svisle v krabici vzduchotěsné s chladičem a čočkou cca 80 m do Kunovic na výjezdu těsně před vjezdem do paprsku ,do toho se na místě detekuje velmi silná tabule u koly která je v K pasmu a je detekována jetě u Lázní v Nové Vsi cca 2,5kmod konce Kunovic proto ten zmatek.Navíc tam mětáci z UH měří v Ka na trojnoce s WIFI ,3 radary na 1 km ,u chybí jenom satelit který vam změří přes GPS a na konci měsíce vdy pole fakturu. Orwel by zbledl. _________________ Romeo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 9:31 am Předmět: |
|
|
Tak to je dobrý já myslel e to mám jenom já Jinak ty 3 radary na 1 km je docela hustý  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: čt listopad 01, 2007 10:32 pm Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, e nejsem Praák, tak moc alarmů na své V1 nezaiju. A kdy u, tak pěkných pozvolných... Dnes jsem si pádil do Plzně, kdy najednou V1 začala íleně řvát a svítila jak vánoční stromeček, skoro jak po zapnutí, svítili vechny ipky, signál naplno... To ve max. 2 sekundy a pak úplně zmlkla. Kouknu do zpětného zrcátka a ta Audina, co mě míjela, brzdila stejně jak já. Byl to pořádnej ok. Asi to byl ukázkovej případ interference mezi dvěmi detektory... Nezdá se mi, e by to bylo způsobeno elektronikou té Audiny, protoe on brzdil taky. No, kdo ví, jak to tedy bylo...
V Plzni jsem pak měl regulérní detekci na stacionáru za kruháčem na Sukově ulici (tentokrát ten putovní radar osadili zde). U tedy ádnej ok.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stahovanie Pozorovatel
Založen: 24.7.2007 Příspěvky: 46 Bydliště: Vranov nad Topžou
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 8:39 am Předmět: |
|
|
Luká Čala napsal: | Jo a mám takový poznatek opravdu si dávejte pozor na velké auta před váma.Ten signál je opravdu slabý.Je to dnes dostatečně otestováno to mi věřte.  |
stalo sa mi ze som isiel za autom a odrazu sa rozpipal ako blby. potom som zistil ze som mal velke tienidlo pred sebou. _________________ V1 3.863 (uz mi ho ukradli)
novy 3.872
LI team  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martin1 Kolemjdoucí
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 4:48 am Předmět: |
|
|
emc napsal: | Vzhledem k tomu, e nejsem Praák, tak moc alarmů na své V1 nezaiju. A kdy u, tak pěkných pozvolných... Dnes jsem si pádil do Plzně, kdy najednou V1 začala íleně řvát a svítila jak vánoční stromeček, skoro jak po zapnutí, svítili vechny ipky, signál naplno... To ve max. 2 sekundy a pak úplně zmlkla. Kouknu do zpětného zrcátka a ta Audina, co mě míjela, brzdila stejně jak já. Byl to pořádnej ok. Asi to byl ukázkovej případ interference mezi dvěmi detektory... Nezdá se mi, e by to bylo způsobeno elektronikou té Audiny, protoe on brzdil taky. No, kdo ví, jak to tedy bylo...
V Plzni jsem pak měl regulérní detekci na stacionáru za kruháčem na Sukově ulici (tentokrát ten putovní radar osadili zde). U tedy ádnej ok.  |
Nebyla to Audi Q7 ? Ma detektor vozidla v mrtvem uhlu. Tento detektor pracuje v Ka pasmu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: po listopad 05, 2007 8:21 am Předmět: |
|
|
martin1 napsal: | Nebyla to Audi Q7 ? Ma detektor vozidla v mrtvem uhlu. Tento detektor pracuje v Ka pasmu. |
Tento "detektor" alias radar funguje v K pasmu 24.150 GHz, ale je tak silny, ze se indukuje na vnitrnich obvodech Beltronicsu a vyvola poplach v Ka pasmu. Na V1 nemusi mit zadny vliv. _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: po listopad 05, 2007 10:54 am Předmět: |
|
|
Antiradary BEL napsal: | martin1 napsal: | Nebyla to Audi Q7 ? Ma detektor vozidla v mrtvem uhlu. Tento detektor pracuje v Ka pasmu. |
Tento "detektor" alias radar funguje v K pasmu 24.150 GHz, ale je tak silny, ze se indukuje na vnitrnich obvodech Beltronicsu a vyvola poplach v Ka pasmu. Na V1 nemusi mit zadny vliv. |
Ale ma, bezne se mi stava, ze jedu pul cesty do Brna a detektor kazdou chvili kvikne, tak se rozhlidnu a zjistim, ze pobliz jede Q7 nebo S-klasse. _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: po listopad 05, 2007 10:57 am Předmět: |
|
|
Antiradary BEL napsal: | martin1 napsal: | Nebyla to Audi Q7 ? Ma detektor vozidla v mrtvem uhlu. Tento detektor pracuje v Ka pasmu. |
Tento "detektor" alias radar funguje v K pasmu 24.150 GHz, ale je tak silny, ze se indukuje na vnitrnich obvodech Beltronicsu a vyvola poplach v Ka pasmu. Na V1 nemusi mit zadny vliv. |
Předevím u Target 550, Bel 945, Bel 960, Bel 940, Bel 890. A podle mě i u někdetých verzí V1 (řekl bych 3.856 a 3.858). _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stahovanie Pozorovatel
Založen: 24.7.2007 Příspěvky: 46 Bydliště: Vranov nad Topžou
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 5:23 pm Předmět: |
|
|
x2005 napsal: | Antiradary BEL napsal: | martin1 napsal: | Nebyla to Audi Q7 ? Ma detektor vozidla v mrtvem uhlu. Tento detektor pracuje v Ka pasmu. |
Předevím u Target 550, Bel 945, Bel 960, Bel 940, Bel 890. A podle mě i u někdetých verzí V1 (řekl bych 3.856 a 3.858). |
X krát som presiel okolo Q7 a ani raz mi V1 3.863 nepipol _________________ V1 3.863 (uz mi ho ukradli)
novy 3.872
LI team  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|