|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Josef Anonymní
|
Zaslal: út leden 29, 2008 7:49 pm Předmět: |
|
|
Já Roberta chápu, novináři honí senzace a stačí se lehce zmínit a hned to zneuijou. koda, e V1 nebyl umístěn vertikálně (např. pomocí univerzálního dráku), test by byl mnohem objektivnějí. Moná by stálo zato mezi ně rozířit informaci, e nové jammery po zaměření radarem vypouí laserový paprsek s výkonem 500mW a dokáe na vzdálenost 50m vypálit policitovi oči  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SteveO Člen klubu

|
Zaslal: út leden 29, 2008 9:24 pm Předmět: laser |
|
|
Josef napsal: | Já Roberta chápu, novináři honí senzace a stačí se lehce zmínit a hned to zneuijou. koda, e V1 nebyl umístěn vertikálně (např. pomocí univerzálního dráku), test by byl mnohem objektivnějí. Moná by stálo zato mezi ně rozířit informaci, e nové jammery po zaměření radarem vypouí laserový paprsek s výkonem 500mW a dokáe na vzdálenost 50m vypálit policitovi oči  |
 Jj, a nebo zustat u toho, ze laser prakticky rusit (coz vsichni vime) nejde ;-) _________________ RX65e2, V1 3.863 minuly |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: st leden 30, 2008 8:04 am Předmět: |
|
|
Já se taky musím zastat Roberta protoe novináři jsou dalí jedna velká banda co můou zneuijí a potom na konec obrátí aby to bylo velmi zajímavé a hlavně sledované.To je prostě celé.Robert ve své dobré vůli na to troku doplatil.Ale to se nedá odsuzovat protoe nikdo znás asi takovou reportá nedělal.A jetě jedna věc jak se říká po bitvě je kadý Generál!!!!!! _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: st leden 30, 2008 7:13 pm Předmět: |
|
|
Ty jo Robert je docela spisovatel.
A k danému tématu: věřte tomu, e kdy informace nedá osoba A, tak si najdou osobu B a nebo tam třeba ty novináři (reportéři) vycucají něco z prstu aby to mělo ávu, take v tomto případě to dopadlo jak to dopadlo. A moná nejlépe jak mohlo  _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kingo12 Nováček
|
Zaslal: čt leden 31, 2008 9:04 pm Předmět: |
|
|
Este by ma zaujmalo odkial su tie detektory, kto ich vyberal. Pretoze tak ako nie je V1 ako V1 nie je ani rx65 ako rx 65. Da sa vybrat extra dobra rx65 a velmi zla V1 a potom to vyzera takto. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: so únor 16, 2008 9:00 am Předmět: |
|
|
Hm, tak parada. Dekujeme za dnesni AS, ted uz to vi i ten nejvetsi policajtskej kok*t.
Prominte, ale ted uz mi nikdo nenamluvi, ze tu nejde o cistej byznys - hrajeme si tu na velky tajemstvi promazavanim prispevku (ktery ovsem nekdo najde jen aktivne) a pak pustime do TV, na kterou kouka kazdy jelito vsechny informace tak, aby je pochopil i naprostej antitalent. Tesim se na novelu, pak nam zatuhne usmev.
Sorry kluci, ale citim tu "kdo chce vic, nema nic." _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobek Pozorovatel

|
Zaslal: so únor 16, 2008 9:59 am Předmět: |
|
|
Tak u to Meruna vysvětlil i zákonodárcům, e by se měli zamyslet, tak u s tím zákazem snad něco udělají . Nechápu, jak se někdo ze "zasvěcených" mohl o těchto tématech s tím zkrachovaným moderátorem bavit. Akorát honí senzace .
A je tu nějaký polámaný počítadlo příspěvků , naskáče jich deset a zobrazí se dva  _________________ Valentine 1 v.1.8 POP2, fw. 3.858 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ota Člen klubu

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: so únor 16, 2008 4:52 pm Předmět: |
|
|
Jsem nějak ten dnení autosalon zaspal a v archivu TV Prima mi nejde dnení díl stáhnout. Vypadá to ale podle reakce VlaKa na silnou dávku neádoucích informací... _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: so únor 16, 2008 5:01 pm Předmět: |
|
|
LUB napsal: | Jsem nějak ten dnení autosalon zaspal a v archivu TV Prima mi nejde dnení díl stáhnout. Vypadá to ale podle reakce VlaKa na silnou dávku neádoucích informací... |
Jasne, parkovaci asistent, ukazka nezmeritelnosti, vysvetleni moznosti pouzit proti MP bez trestu a proti statni sice s trestem 100.000, nicmene s velmi tezkym prokazanim. Chtel jsem si to koupit, ale nez se ted hadat z bezmozkem, na to kaslu, radsi jedu jak mam a cumim po hezkych zenskych. _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: so únor 16, 2008 6:16 pm Předmět: |
|
|
To dělá mooooc pěknou věc  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: so únor 16, 2008 7:14 pm Předmět: |
|
|
řidič Lukyn napsal: | To dělá mooooc pěknou věc  |
Pockej v lete, to budu ober devka, uz se tesim  _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: so únor 16, 2008 7:16 pm Předmět: |
|
|
VlaK napsal: | Hm, tak parada. Dekujeme za dnesni AS, ted uz to vi i ten nejvetsi policajtskej kok*t.
Prominte, ale ted uz mi nikdo nenamluvi, ze tu nejde o cistej byznys - hrajeme si tu na velky tajemstvi promazavanim prispevku (ktery ovsem nekdo najde jen aktivne) a pak pustime do TV, na kterou kouka kazdy jelito vsechny informace tak, aby je pochopil i naprostej antitalent. Tesim se na novelu, pak nam zatuhne usmev.
Sorry kluci, ale citim tu "kdo chce vic, nema nic." |
Zlatá slova, zrak mi plane
Co dodat? Snad jenom, ze si s novinari nebylo zapotrebi zahravat vubec a radeji ozelet i snadnou a vyhodnou reklamu. Novinari se vetsinou tvari jako nejvetsi kamaradi a pak se clovek nestaci divit, jak to vsechno podaji, hlavne kdyz je reklama jiz zaplacena a zadna dalsi neni v dohledu. Stejne tak Merunka nejdrive hrozne chvalil detektory a podobne "hracicky" a ted moralisticky pokyvuje hlavou a kritizuje zakonodarce, ze se maji nad sebou zamyslet.  _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: so únor 16, 2008 7:42 pm Předmět: |
|
|
Tu reportá jsem u viděl a takové kázání jsem u dlouho neslyel. Divím se, e tam moralisticky nepeskujou kdy testujou silná auta, e není problém překročit s nima povolenou rychlost. Poslanci by se měli zamyslet a taková auta u nás zakázat prodávat. Dělají jako kdyby se z člověka nákupem AL stával automaticky vrah. Stejně tak by se dalo mluvit, e kdy si půjdu koupit do obchodu nů, tak jsem automaticky potencionální vrah? JSEM!!! TAK POZOR NA MĚ!!! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|