|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po únor 11, 2008 10:51 am Předmět: |
|
|
To je prasarna, sice to tam neznam, ale podle videa tam je rovinka, takze si myslim, ze ta 30 je opravdu delana na chytani.... Ale mezi nama i bez antaku by je clovek videl v pohode....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: út únor 12, 2008 12:46 pm Předmět: |
|
|
gebič: mno, to vidět byla z dálky...chyták je ovem v tom, e málo lidí si uvědomí, e tam je 30 a ne 50, kterou projedou kolem radaru A vo-vo-votom toje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: út únor 12, 2008 1:48 pm Předmět: |
|
|
asi tak a hnnn a pak mas o 2500Kc a o par bodu mene a oni maji zase vydelano |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út únor 12, 2008 1:57 pm Předmět: |
|
|
... a maji o dalsiho chyceneho pirata silnic vic  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: út únor 12, 2008 2:06 pm Předmět: |
|
|
jj, tam bych nejel 30 ani na kole... By me zajimalo kolik bych dostal bodu za jizdu na kole..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út únor 12, 2008 2:28 pm Předmět: |
|
|
Otazkou je, jak by se to od cyklisty odrazilo. Pokud dobre, tak by mel dostat plnou taxu jako ridic auta... To me taky zajimalo, hlavne ve vestci, kde meri tu 30 laserem... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: út únor 12, 2008 3:54 pm Předmět: |
|
|
[quote="shwaara"]Otazkou je, jak by se to od cyklisty odrazilo. Pokud dobre, tak by mel dostat plnou taxu jako ridic auta... To me taky zajimalo, hlavne ve vestci, kde meri tu 30 laserem...
v TV ukazovali jak měří laserem lyaře na svahu , celkem spolehlivě . Take icyklista by neměl být problém ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: út únor 12, 2008 3:57 pm Předmět: |
|
|
No tak fajn Vzhledem k tomu, ze ve CT odevzdam ridicak, klidne se necham nekde na ty 30 na kole zmerit Volnych bodu mam jeste dost, parset za pokutu mi nevadi a muzou mi maximalne zabavit prehazovacku  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: út únor 12, 2008 4:03 pm Předmět: |
|
|
schwaara: od cyklisty, od běce, od in-linaře Odráí se od veho, co není naletěno  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: út únor 12, 2008 4:06 pm Předmět: |
|
|
Ze bych si nalestil i kolo? Skryta montaz do svetla, kdybych nejaky mel? Staci Dual, nebo radeji Quad? A je lepsi na kolo ta euro verze, nebo mi staci US? _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: út únor 12, 2008 4:18 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Ze bych si nalestil i kolo? Skryta montaz do svetla, kdybych nejaky mel? Staci Dual, nebo radeji Quad? A je lepsi na kolo ta euro verze, nebo mi staci US? |
Tam to bude tezsi, tam to asi budes napajet z dynama a to se nadres, radeji bych dal dualek, zadni svetlo a predni svetlo a na riditka RX, ale horizontal bude stacit...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: út únor 12, 2008 4:20 pm Předmět: |
|
|
Super, to mi staci soucasna vybava, jen to prehodim z auta na kolo. Ted s nim bude stejne jezdit pritelkyne a ta prohlasila, ze Bela !ji! v aute muzu nechat, ale AL at radeji vypnu...  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: út únor 12, 2008 4:32 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Super, to mi staci soucasna vybava, jen to prehodim z auta na kolo. Ted s nim bude stejne jezdit pritelkyne a ta prohlasila, ze Bela !ji! v aute muzu nechat, ale AL at radeji vypnu...  |
pockaj pockaj to akoze to vyzera naozaj tak zle s tym vodicakom?  _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: út únor 12, 2008 4:54 pm Předmět: |
|
|
Akoze docela jo:) Nechci hazet flintu do zita, ale kdyby to nevyslo, jsem s tim smirenej. Zalezi na tom videu, ktery jsem jeste nevidel. Uvidime ve CT. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: út únor 12, 2008 6:09 pm Předmět: |
|
|
daj potom vediet.. hlavne nech to dobre dopadne  _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|