|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
rob3rt Člen klubu
|
Zaslal: po listopad 15, 2010 9:30 pm Předmět: PČR při kontrolách rychlosti odhalili tři aktivní antiradary |
|
|
Policisté při kontrolách rychlosti odhalili tři aktivní antiradary
Pardubice - Při běných kontrolách rychlosti se podařilo v posledních pěti dnech odhalit pardubickým policistům v autech i tři aktivní antiradary, jejich pouívání je v Česku zakázané. Vechny tři vozy u zabavil pardubický magistrát a zkoumá je soudní znalec. Aktivní antiradar vypadá na první pohled jako nenápadná krabička, která se větinou prodává jako elektronický parkovací asistent. Řidiči je ale vyuívají k tomu, aby se vyhnuli měření rychlosti.
http://www.ct24.cz/..policiste-pri-kontrolach-rychlosti-odhalili-tri-aktivni-antiradary/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: po listopad 15, 2010 10:51 pm Předmět: |
|
|
Jak můe magistrát zabavit auto ? Jak můou něco zkoumat ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: po listopad 15, 2010 11:34 pm Předmět: |
|
|
http://www.iprima.cz/videoarchiv
Tak tohle je neuvěřitelné . Zabavit věc snad není v pravomoci magistrátního úředníčka . U jen prohledávat auto smí policie jen v případě kdy to stanoví zákon(zbraně,drogy,hledané osoby). Navíc na základě nejakého signálu,který můe vyvolat prakticky cokoliv . |
|
Návrat nahoru |
|
|
Céda Člen klubu
|
Zaslal: út listopad 16, 2010 1:02 am Předmět: |
|
|
e se necháte zblbnout, hoi _________________ Čest a síla |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: út listopad 16, 2010 6:26 am Předmět: |
|
|
Občas se koukněte do správního řádu a do zákonu o PČR a je jasné, e toto jde, ale musí to být kované, co mám takové tuení, e zde to tak jisté nebude. |
|
Návrat nahoru |
|
|
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: út listopad 16, 2010 12:22 pm Předmět: |
|
|
pepek napsal: | Občas se koukněte do správního řádu a do zákonu o PČR a je jasné, e toto jde, ale musí to být kované, co mám takové tuení, e zde to tak jisté nebude. |
Dokáu pochopit zadrení auta v případě dopr.nehody a podezření na patné bzdy(nedávno nějaká Avie) , ale tohle je tak na úrovni kolektivizace . |
|
Návrat nahoru |
|
|
rob3rt Člen klubu
|
Zaslal: út listopad 16, 2010 2:34 pm Předmět: |
|
|
http://www.novinky.cz/...pouzili-aktivni-antiradar.html
Policista zaměřil laserový paprsek na přední část vozidla, přístroj situaci vyhodnotil s textem E02, co znamená, e vozidlo nelze změřit.
Snail jsem se vygooglit návod a v ádném z nalezených není jam code označený E02...
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Rob-in Pozorovatel
|
Zaslal: út listopad 16, 2010 3:01 pm Předmět: |
|
|
Tak po dneku bude vědět o co jde i ten obyčejný policajt, který čte jen novinky.cz
Jinak si nemyslím, e to policajti ví zrovna z toho webu, jak píe Bel.
Já si myslím, e prostě jen nejsou vichni blbci. Někdo z nich to dokonce můe i sám mít, nebo má známé, kteří to mají. Vak co já znám pár policajtů, tak to jsou vchno normální lidi a hříníci, motorkáři, vymahači, atd.. Časem se to mezi nima snadno roznese.
Já ale nechápu ty řidiče. Píe se tam, e je nemohli opakovaně změřit.
Já myslel, e kadej po zapípání dupne na brzdu a vypne to, aby ho mohli změřit při dovolené rychlosti..? Moná to jen neslyeli přes rádio a nebo to nejde udělat tak, jak píu? |
|
Návrat nahoru |
|
|
gazzalodi Nováček
|
Zaslal: út listopad 16, 2010 3:12 pm Předmět: |
|
|
Hlavně by mně zajímalo jak se chovat, pokud mě takhle zastaví. Nejradi bych je do auta vůbec nepoutěl, ale na CT24 v té původní reportái bengo ukazuje fotky ve foáku a mají na nich nafocený celý interiér! _________________ Moje auto je prosto jakýchkoli zakázaných zařízení. |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: út listopad 16, 2010 3:41 pm Předmět: |
|
|
The E02 code signifies that the target was lost during measurement
E02 kód znamená, e cíl byl ztracen během měření, mimo dosah - tedy ádné ruení!!
Naposledy upravil gebič dne út listopad 16, 2010 8:41 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
hampejz Nováček
|
Zaslal: út listopad 16, 2010 4:23 pm Předmět: |
|
|
Těm které chytili to nepřeji, ale jsem rád, e se to stalo. Poté co proběhnou soudy se ukáe, jak pouívat "legálně" a páni místní prodejci budou mít ně a nebo přesný opak. Já se přesně něčeho podobného bál a vyčkával. Teď se aspoň dozvím jestli pořídím či ne
Doufám, e tato diskuze bude i nadále sledovat vývoj v této kauze, protoe nepředpokládám, e by se tomu budou věnovat média |
|
Návrat nahoru |
|
|
x-father Pozorovatel
|
Zaslal: út listopad 16, 2010 4:31 pm Předmět: |
|
|
Ja si myslim, ze ted by meli reagovat prodejci.
Vysledek tohoto bude bran jako precedens. Pokud to tito tri odserou, tak to takto zacnou praktikovat vsude a my budeme v prdeli. Prodejci taky pociti propad prodeju.
Proto zapatrejte v databazich a pokud to jsou vasi zakaznici, tak jim poskytnete nezbytnou pravni pomoc.
Bude to ku prospechu vsech :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
Zaslal: út listopad 16, 2010 8:25 pm Předmět: |
|
|
gebič napsal: | The E02 code signifies that the target was lost during measurement
E02 kód znamená, e cíl byl ztracen během měření - tedy ádné ruení!! |
Kod E02 znamena neco jineho, ale nemyslim si, ze vhodne, aby to tady bylo probirano verejne.
hampejz napsal: | Těm které chytili to nepřeji, ale jsem rád, e se to stalo. Poté co proběhnou soudy se ukáe, jak pouívat "legálně" a páni místní prodejci budou mít ně a nebo přesný opak. Já se přesně něčeho podobného bál a vyčkával. Teď se aspoň dozvím jestli pořídím či ne
Doufám, e tato diskuze bude i nadále sledovat vývoj v této kauze, protoe nepředpokládám, e by se tomu budou věnovat média |
Tahle jednoduche to nebude a urcite to nelze v CR pouzivat legalne. Kazdy navod a kazda zverejnena informace poslouzi take protistrane, ktera tak bude mit vyhodu a naskok pred majiteli takoveho zarizeni.
Od pocatku jsem zastaval a zastavam nazor, ze tohle se nema ventilovat verejne a veskere informace pro zakazniky musi byt diskretni a individualni.
x-father napsal: | Ja si myslim, ze ted by meli reagovat prodejci.
Vysledek tohoto bude bran jako precedens. Pokud to tito tri odserou, tak to takto zacnou praktikovat vsude a my budeme v prdeli. Prodejci taky pociti propad prodeju.
Proto zapatrejte v databazich a pokud to jsou vasi zakaznici, tak jim poskytnete nezbytnou pravni pomoc.
Bude to ku prospechu vsech :-) |
Tohle jiz probiha, ale ja osobne to vidim trochu jinac - tohle je jenom zastrasovaci akce, ktera dostane do podvedomi lidi, ze jsou aktivni antiradary zakazane a pri zjisteni, ktere je prece velice jednoduche a umi to kazdy radar, hrozi ridici zabaveni vozidla a pokuta 100.000 Kc. Ze je to vsechno uplne jinac a cela akce nakonec vysumi do ztracena, to uz nikoho nezajima a exemplarni potrestani uvedenych ridicu neni cilem tato akce.
Co si myslite, kdyz po celem tomhle medialnim humbuku se spravni organ dohodne s inkriminovanymi ridici na symbolicke pokute nekolik tisic (je to poprve, poradne o tom nevedel a pod.), ze to nektery z nich odmitne a bude to principielne hnat k soudu? Myslite, ze pak o tom budou reportaze v TV a clanky v novinach? Ja myslim, ze ne, ale hlavni cil bude presto dosazen! _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|