Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VS Člen klubu
|
Zaslal: st listopad 09, 2011 9:20 pm Předmět: LCD, integrace detektoru do auta |
|
|
Ice napsal: | to ano a co 7" LCD se všema informacema o autě a jako bonus něco navíc. která bude chodit a vypadat jako PDA |
tak každý máme na "antiradary" jiné nároky.....mít v autě 7" PDA by mě extrémně sralo.....osobně mám rád když není v autě vůbec nic poznat že tam je navíc co kazí vzhled interiéru....
co se týče 9500ixe tak se taky docela divím že v CZ není oficiálně na trhu....ale neofiko se koupit dá _________________ PROTECTOR 850cz - Bel RX65i CZ - AL G9triple
!!!POUŽÍVÁM POUZE KVALITNÍ OCHRANNÉ PROSTŘEDKY!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VS Člen klubu
|
Zaslal: st listopad 09, 2011 11:00 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | ...všema možnýma info. turbo, dojezdy, spotřeba ... |
tohle mě přijde jako blbost-spotřebu,teploty,tlak turba a všemožné info o autě mě píše palubní počítač od toho tam přece je...
Mě přijde právě to malé tlačítko jako dobré řešení-ideálně by to bylo zakomponovat přímo jako originál tlačítko v autě-nebo absolutně bez tlačítka-přímo napojené na palubák...a nastavení v menu auta.(něco jako je interface pro MB k Belu STi-R+) _________________ PROTECTOR 850cz - Bel RX65i CZ - AL G9triple
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VS Člen klubu
|
Zaslal: st listopad 09, 2011 11:13 pm Předmět: |
|
|
V tom že to jde jen na MB.....já uznávám jen vozy Audi a BMW...případně koncern VW
MB je značka německých důchodců _________________ PROTECTOR 850cz - Bel RX65i CZ - AL G9triple
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: st listopad 09, 2011 11:18 pm Předmět: |
|
|
VS: Přesně tak, k čemu mi takový displej je, naprosto zbytečná věc, která akorát zabírá místo a neustálá manipulace s ním otravuje řidiči život. Pokud chci něco vyhodnotit, tak v klidu na počítači doma. Mimochodem s tím MB nebuď drzej, do důchodu mám daleko
Do auta bych si v životě podobný interface nedal, chvilinku jsem o tom uvažoval, ale pak jsem si říkal na co, vždyť je to absolutně k ničemu a ještě si člověk může zmršit auto v záruce. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: st listopad 09, 2011 11:27 pm Předmět: |
|
|
pozor na ten MB interface - uplne bez ovladacieho prvku to nepojde. cez volant sa daju ovladat len zakladne veci. ale je to pekna vecicka
ide to aj na ferrari takze v pohode ne? na tom snad dochodci moc nejazdia
vsetko je o preferencii. napisat ale ze displej je uplne zbytocny je dost kratkozrake pretoze vodicovi potom chybaju niektore dolezite informacie. ked uz velmi tak displej vobec neni nutne nainstalovat a dsi funguje aj bez neho (aj ked to nedoporucujem) _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
Zaslal: st listopad 09, 2011 11:32 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil snail dne so prosinec 31, 2011 4:02 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
VS Člen klubu
|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 6:14 am Předmět: |
|
|
snail,josef-no tak dobře-ne všechny MB jsou pro důchodce...a některé jsou dokonce i pěkné
_________________ PROTECTOR 850cz - Bel RX65i CZ - AL G9triple
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 8:31 am Předmět: |
|
|
každopádně integrace s autem je pěkný nápad, ale v dnešní době mají detektory tolik funkcí a možností, že to nemá smysl. Dnes už není problém si z detektoru vyjet mapu, kde řidič všude jezdil, kde měl jaké poplachy, jakou tam jel rychlostí apod. a na to je počítač ideální. Běžného řidiče dnes ani nezajímá nic jiného než aby měl systém, který ho včas varuje a ostatní je pro nás hračičky, kteří se v tom šťourají. |
|
Návrat nahoru |
|
|
VS Člen klubu
|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 12:42 pm Předmět: |
|
|
Že by to jako mělo kameru vpředu a vzadu a počítač vyhodnocoval spz?
a co kdyby tě to i udělalo.... Nic proti-ale to už je docela přehnané...
Myslím že jako naprosto diskrétní detektor s gps,propojeny s rušičkou,češtinou a knihou jízd je to dostačující...
O všech funkcích co to má si můžeš přečíst...
Mě osobně to připomíná V1 voice gps...jen s komponenty Bel.
To co bys od toho chtěl ty,to už je dost přehnané... _________________ PROTECTOR 850cz - Bel RX65i CZ - AL G9triple
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 1:04 pm Předmět: |
|
|
citanie a vyhodnocovanie spz neni sam o sebe zly napad. cely takyto system by bol dost drahy (zabudni na male kamerky). vyrobit to neni ale az taky problem a technologia k tomu je bez vacsich problemov dostupna.
suhlasim ze podla popisu to aj mne dost pripomina v1 voice aspon teda v zaklade _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
VS Člen klubu
|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 1:09 pm Předmět: |
|
|
Tak kamera a systém vyhodnocování spz jako má Ramer10....ale to by to nebyla diskrétní a skrytá možnáž! _________________ PROTECTOR 850cz - Bel RX65i CZ - AL G9triple
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 1:23 pm Předmět: |
|
|
a to este ramer nemusi citat spz z ziadnej velkej vzdialenosti (aby taky system mal vobec zmysel na polcam treba dobry dosah a teda dobre a drahe kamery) _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 4:18 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | Josef napsal: | Kdepak, žádný zbytečný hlouposti, prostě funkční systém bez hraček. |
no já narážel na to že to má být zařízení s mnoha přídavnýma funkcema pro uživatele a ktomu bych si představoval velký LCD se všema možnýma info. turbo, dojezdy, spotřeba ... |
Prosimte tohle myslis vazne, nebo si snedl nejake houby? Jelikoz tohle mi prijde opravdu na palici... Dneska se vse krade a budeme kazdemu uzivateli montovat displej do auta - zkus trochu premyslet, ju?
PS: Toto téma bych zamknul, nebo at Ice rekne, kdekoupit houby a potom by mozna tento topic mel smysl, ale jinak ne.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|