Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Josef Anonymní
|
Zaslal: po leden 15, 2007 3:05 pm Předmět: Laser Praha Modřanská |
|
|
Dnes opět testovala soukromá firma laser radar ProLaser III na Modřanské ulici. Bohuel jsem přijel kdy u to balili, take jsem zase V1 neotestoval  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zibby Admin

|
Zaslal: po leden 15, 2007 4:55 pm Předmět: |
|
|
tak to je koda. V1 vs laser mě fakt zajímá. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mára_VR6 Pozorovatel

Založen: 5.12.2006 Příspěvky: 79 Bydliště: okr. Jablonec nad Nisou
|
Zaslal: po leden 15, 2007 4:57 pm Předmět: |
|
|
Já u V1 na Laser testoval, bohuel , vlítnul jsem do něj, okamitě plný brzdy, Passat dřel čumákem o zem, tak uvidíme na kolik jsem to srazil....
Ale funguje výborně  _________________ VW není jen značka, VW je styl. Passat 2,0TDI
Valentine 1 v1.8POP2 fw3.858
TomTom6 + poi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po leden 15, 2007 5:37 pm Předmět: |
|
|
A kde jsi testoval?? Ja jsem nastesti laser jeste nepotkal, tedy nevim o nem...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mára_VR6 Pozorovatel

|
Zaslal: út leden 16, 2007 2:42 pm Předmět: |
|
|
gebič napsal: | A kde jsi testoval?? Ja jsem nastesti laser jeste nepotkal, tedy nevim o nem...  |
V Jablonci ho mají empíci a raději bych ho takhle netestoval
Víte někdo jak měří?? Slyel jsem, e kdy se prudce změní rychlost, tak e by z toho měl být nějak zmatenej....Teda doufám _________________ VW není jen značka, VW je styl. Passat 2,0TDI
TomTom6 + poi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: út leden 16, 2007 5:50 pm Předmět: |
|
|
Mára_VR6 napsal: |
Víte někdo jak měří?? Slyel jsem, e kdy se prudce změní rychlost, tak e by z toho měl být nějak zmatenej....Teda doufám |
zial takto funguje len radar..ked prudko pribrzdis v meracom paprsku tak neni schopny vyhodnotit rychlost. lidar ale nie.. ten postupne vypisuje tvoju aktualnu rychlost ked brzdis. zalezi na sikovnosti a skusenosti ake ma saso s lidarom a niekedy aj na stasti.. tiez je vyhoda ked mas tmave auto. IR ma rovnake vlastnosti ako svetlo takze cim tmavsi povrch tym sa horsie odraza. preto sa pri merani mieri hlavne na SPZtku alebo svetla. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mára_VR6 Pozorovatel

|
Zaslal: út leden 16, 2007 7:01 pm Předmět: |
|
|
take čím mě vlastně měřili???? Něměl jsem moc času si to prohlídnout, ale měli to na tyči a čuměli do toho _________________ VW není jen značka, VW je styl. Passat 2,0TDI
TomTom6 + poi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: út leden 16, 2007 7:20 pm Předmět: |
|
|
Mára_VR6 napsal: | take čím mě vlastně měřili???? Něměl jsem moc času si to prohlídnout, ale měli to na tyči a čuměli do toho |
teba podla toho co si pisal merali lidarom (laser - pro laserIII; www.lavet.cz).
ja som reagoval na to ze si pocul ze ked prudko zabrzdis merac rychlosti bude zmateny - to plati len pre dopplerove merace cize klasicky radar ale nie pre laser. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: út leden 16, 2007 9:41 pm Předmět: |
|
|
Takze jak to je pak treba s Belem 995?? Upozorni me to vubec na laser, nebo ne?? A kdyz upozorni, to uz jsem asi zmerenej, ze jo?? Jenom by me to zajimalo, hovada policejni, co to zase dostavaji za hracky...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: út leden 16, 2007 9:52 pm Předmět: |
|
|
995 a bel vseobecne - udajne skor nie ako ano.. v1 ma detekciu laseru vynikajucu (vychadzam z testov na nete) kazdopadne u laseru je to aj tak vacsinou (hlanve u merania na kratke vzdialenosti) jedno lebo si zmerany za cca 0.3 sekundy takze pri poplachu si ani nestihnes uvedomit co sa deje a uz mas fotecku .. pomoze jedine aktivna obrana cize jammer _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: út leden 16, 2007 9:54 pm Předmět: |
|
|
Tak to neni dobre... . No a koukam ty lasery uz kupuji skoro vsude, nerikejte mi, ze bez jammeru budu muset jezdit predpisove?? To bych se trefil... Jako na oksce 90km/h no nevim, to si budu muset koupit 105...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: út leden 16, 2007 10:04 pm Předmět: |
|
|
hmm no neviem ale urcite si bude treba davat viac pozor.. max meracia vzdialenost je 350m (uprava od lavetu; tj max "dosah" fotaku) inak aj u nas chcu vraj kupit laserove merace takze sa uz velmi tesim  _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: út leden 16, 2007 10:14 pm Předmět: |
|
|
Tak musime zkusit ten nas Bel, az budou nekde merit, ale horsi je, ze nezjistime kdyz poda vubec nejaky laser alert, jestli jsme zmereni, nebo nas teprve meri?? Zatim jsem je v Praze jeste nevidel.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: út leden 16, 2007 11:08 pm Předmět: |
|
|
Teď mi kamarád z IT oblasti tvrdil, e jeho kamarád (jedna paní povídala) pracující ve firmě LAVET mu cca před rokem sděloval, e MP Praha koupila 4 lasery...
Tak nevím, kde je pravda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: út leden 16, 2007 11:35 pm Předmět: |
|
|
gebič napsal: | Tak musime zkusit ten nas Bel, az budou nekde merit, ale horsi je, ze nezjistime kdyz poda vubec nejaky laser alert, jestli jsme zmereni, nebo nas teprve meri?? Zatim jsem je v Praze jeste nevidel.... |
Bel ani nepípne při měření, nemá vůbec anci - testoval jsem to před pár měsíci. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|