|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ragamix Expert
|
Zaslal: so únor 24, 2007 10:16 am Předmět: meranie na slovensku |
|
|
policia na slovensku pouziva vyhradne radary Ramer tj tie iste ako policia v CR. pouziva sa teda len Ka pasmo. nastavenie detektoru je rovnake ako v CR. laser zatial nemaju ale vraj maju cez leto nakupit aj tie. je mozne ze to bude famalaserIII (zaklad tvori prolaserIII; http://www.ersholding.sk/radar )
- v mestach sa vacsinou merava stacionarne, na dialniciach , dialnicnych obchvatoch a rychlostnych cestach mobilne. merava sa z vozidiel. trojnozku som naposledy videl asi pre 5 rokmi. je dobre pocuvat radio; hlavne expres. ak mate radio s RDS a aktivnu funkciu TA mozete kludne pocuvat aj CDcko.
- na meranie sa pouzivaju predovsetkym auta Audi S4, VW Passat, VW Golf, Skoda Fabia a Felicia. mavaju tmave zadne a zadne bocne skla. niekde na juhozapade maju tusim aj jeden Opel Astra. ked prechadzate okolo podozrivych aut je dobre sa pozriet do auta ci je pred spolujazdcom kamera. zatial vsetky radary ktore som stretol boli 34.00GHz.
- stacionar na D1 je cca na 108km(pri Novom Meste nad Vahom. merane su obidva pruhy v oboch smeroch na prijazde takze fotka je komplet aj s xichtom.
- usekove meranie ani red light nikde nenisu pokial viem
- legislativa ohladom detektorov neexistuje tj je dovolene ich pouzivat. to iste plati pre jammery (aj ked ako som pisal laser sa nepouziva takze..)
na slovenskku plati sadzobnik pokut (ale to neznamena ze sa neda dohodnut ze? pokuty za rychlost:
Prekročenie najvyej dovolenej rýchlosti ustanovenej pravidlami cestnej premávky
1. o viac ako 10 km/h 500,- Sk
2. o viac ako 20 km/h 1000,- Sk
3. o viac ako 30 km/h 2000,- Sk
4. o viac ako 40 km/h oznámi / zadranie VP
Prekročenie najvyej dovolenej rýchlosti obmedzenej dopravnou značkou
1. o viac ako 10 km/h 1000,- Sk
2. o viac ako 20 km/h 2000,- Sk
3. o viac ako 30 km/h oznámi / zadranie VP
tolerancia je teda +10km/h cize v mestach to beru az od 70km/h. na dialniciach udajne toleruju az 15km/h cely sazobnik je tu www.ragamix.szm.sk/antiradar/sadzobnik_pokut.zip
sarkan napsal: | Tak to ma teí. Som častejie na Slovensku ako v ČR. Ten stacionár na D1 skúsim zapísa, a pôjdem okolo. Inak bliie info o meraní na Slovensku ma zaujíma, hlavne pecifiká a rozdiely oproti ČR. Teraz očakávam, kedy mi konečne dorazí vytúený V1. |
_________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Avenger1 Pozorovatel
|
Zaslal: pá červen 29, 2007 10:07 am Předmět: |
|
|
Posledny update:
V Lipt.Mikulasi mam kamarata, sef dopravnej policie, poznam sa s nim uz dobrych 6-7 rokov. Ked som si pred asi 4 rokmi kupil antiradar, vtedy to on este nepoznal, tak som ho s nim bol previest ze nech vidi ako to funguje ked nas mera
Vcera som s nim sedel na kave, akurat su v LM stolicne dni, a popri roznej diskusii sme prehodili temu aj na radary atd, a spominal mi novinku, ze od jula dostava policia SK niekolko kusov laserovych radarov, jeden budu mat aj tu v LM, takze vraj mi ten moj stary BEL uz moc nepomoze )) Zo srandy som mu povedal ze neboj sa, ten moj meria aj laser, tak sa ma spytal ci aj na 1800metrov, kedze ten ich ma merat na taku vzdialenost.......
O mesiac ked to budu mat, dodam foto. Vraj to maju montovat do opierok v sedadlach ci tak nejak .... Uvidime |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: pá červen 29, 2007 1:05 pm Předmět: |
|
|
Integrovaná GPS, měření v noci, měření za jízdy....... brrrrr
Ovem tohle je parádní ukázka nekorektního měření - skrz okno moná na sedadlo řidiče nebo kamion před ním. A jetě si to někdo dá na web jako ukázku. To si snad rovnou někam schovejte, ne jim to dojde.
_________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Giro Návtěvník
|
Zaslal: st červenec 11, 2007 6:41 pm Předmět: 108 km D1 u NMnV SK |
|
|
Kolem stacionářů v tomto kilometru jezdím u 4 roky minimalně 4 krát za týden a ani jednou mi nepřipadlo, e by byly funkční, nedola fotka. Od tohoto pondělí jsem tam projel 2x v obou směrech s novým V1 a taky nic. U Piean jsem v úterý dojíděl bílou felicii a V1 detekoval velice spolehlivě. A taky kousek od NMnV (mezi Pie a NMnV) jsou v obou směrech brány, které mi při jízdě v levém pruhu spoutějí laser alert, ale to je pár metrů před, spíe skoro pod těmito branami. Asi nějaké počítadla hustoty dopravy. Pokud ví někdo podrobnosti o těchto branách, případně jak je to s těma budkama pro kamery dejte info. _________________ V1 verze 3.861 - nejúspěnějí na SK dálnici BA-NMnV, od vánoc 2007 V1 jenom testuji stále na kontu 0 |
|
Návrat nahoru |
|
|
vasman Pozorovatel
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 10:09 am Předmět: |
|
|
Přítí týden pojedu na Slovensko na 5-6 dní s mým V1, který by mi měl dnes přijít a mám pár otázek:
1) jaká je aktuální situace s lasery v SK?
2) nemají auta s GESIG?
3) pořád nejsou ádná úseková měření?
4) dá se s policií rozumně domluvit?
Díky za odpovědi, jedu na Senec take se mi vechny informace budou hodit |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 10:50 am Předmět: |
|
|
vasman napsal: | Přítí týden pojedu na Slovensko na 5-6 dní s mým V1, který by mi měl dnes přijít a mám pár otázek:
2) nemají auta s GESIG?
caf
1) este nic. kamarat ale v topolcanoch videl predvadzacku pre policiu. ziadny laser zatial nema kalibracne overenie (pokia je ten zoznam pravidelne aktualizovany)
2) nie.. o tomto som nikdy nepocul ani nic take nevidel
3) pokial viem tak len na vjazde do BA smerom z Brna (D2) je nieco co sa podoba na usekovku. ci je ale v prevadzke neviem.. vyzera to ale tak ze este nie. viac info tu: http://antiradary-forum.com/viewtopic.php?t=300&start=15 pripadne este tu: http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?t=6771&postdays=0&postorder=asc&start=150
4) myslim ze je to +/- rovnake ako v CR. podarilo sa mi ale ukecat 50% zlavu zalezi co je to za t-pack-a a aku ma naladu
ak pojdes cez BA chod po obchvate (uz je v prevadzke tunel sitina). pozor na mobilne radary. passaty, fabie, felicie, A4.. skoro vsetky maju tmave zadne a zadne bocne skla. uzi si dovolenku _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
vasman Pozorovatel
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 11:01 am Předmět: |
|
|
ragamix napsal: | vasman napsal: | Přítí týden pojedu na Slovensko na 5-6 dní s mým V1, který by mi měl dnes přijít a mám pár otázek:
2) nemají auta s GESIG?
caf
1) este nic. kamarat ale v topolcanoch videl predvadzacku pre policiu. ziadny laser zatial nema kalibracne overenie (pokia je ten zoznam pravidelne aktualizovany)
2) nie.. o tomto som nikdy nepocul ani nic take nevidel
3) pokial viem tak len na vjazde do BA smerom z Brna (D2) je nieco co sa podoba na usekovku. ci je ale v prevadzke neviem.. vyzera to ale tak ze este nie. viac info tu: http://antiradary-forum.com/viewtopic.php?t=300&start=15 pripadne este tu: http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?t=6771&postdays=0&postorder=asc&start=150
4) myslim ze je to +/- rovnake ako v CR. podarilo sa mi ale ukecat 50% zlavu zalezi co je to za t-pack-a a aku ma naladu
ak pojdes cez BA chod po obchvate (uz je v prevadzke tunel sitina). pozor na mobilne radary. passaty, fabie, felicie, A4.. skoro vsetky maju tmave zadne a zadne bocne skla. uzi si dovolenku |
Díky, u se těím
Jinak jedu směrem ze Vsetína, take pojedu přes Trenčín, Trnavu....Neví kolik stojí týdenní dálniční známka? (teda jestli u vás jsou týdenní). Díky za info |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 11:25 am Předmět: |
|
|
neni zac aj nabuduce. na D1 je stacionar na 108km (niekde okolo noveho mesta nad vahom) ale udajne je vacsinou vypnuty. je to ramer takze v1 ti ho v pohode zobere.
tyzdenna existuje.. cena je 150Sk _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: po únor 22, 2010 10:52 am Předmět: |
|
|
Černá audi S4 BB 913CU dnes na D2 s zapnutým Ramerem. |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: po únor 22, 2010 11:42 pm Předmět: |
|
|
ilina smerom na letisko modrý passat V6 4Motion ZA 465BZ s Ramerem. Jezdil v tandemu s bílou fabií s ramerem (RZ nemám) |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: po březen 08, 2010 3:10 pm Předmět: |
|
|
obec Povaská Bystrica: uprostřed zelená fabie s Ramerem a na konci výběr. Navíc vedle kasy jetě schovaný laser, který kontroloval, zda někdo zbytečně nechvátá k místu výběru. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Avenger1 Pozorovatel
|
Zaslal: so březen 13, 2010 7:32 pm Předmět: |
|
|
povazska bystrica je klasika, tam su skoro vzdy. Ci uz v meste, alebo na konci dialnice zo ziliny, obojsmerne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|