Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Eversober Expert
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 8:47 pm Předmět: |
|
|
Hezké nové místo!
Ukázková detekce |
|
Návrat nahoru |
|
|
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: po listopad 26, 2007 10:27 am Předmět: |
|
|
No to jsou ale kuliáci _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: pá březen 14, 2008 4:13 pm Předmět: |
|
|
Tak po dlouhé době měřili v elechovicích.Byla to modrá fabie a detekce docela dobrá a co hlavně kuliáci jedni měli před sebou hned auto tak to trochu krylo.Měl jsem takouvou radost e jsem jich potkal e jsem se tak krásně na ně usmíval a si museli myslet co to jede za blbce. _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: po duben 28, 2008 8:51 am Předmět: |
|
|
Tak dnes zase modrá fábie a krásná detekce.Jel jsem asi kolem nich 3x.Měřili mezi Sluovicemi a Neubuzí.No úplně mi udělali radost _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: út duben 29, 2008 8:10 am Předmět: |
|
|
Byl teda dlouho klid.To má pravdu. _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: st duben 30, 2008 7:44 am Předmět: |
|
|
Tak dnes kolegáčka nachytali a byl změřen a e nevíte čím???????no přeci Gesig Tak jak tady byl dlouho klid tak se to zase nějak rozjídí.(modrá oktávka 1B4 atd) _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: st duben 30, 2008 10:33 am Předmět: |
|
|
JJ to jsem mu říkal,ale nějak se rozvánil a viml si jí na poslední chvíli e se mu něco tlačí na prdel Jak se jede na Sluovice pod Veselou na tzv.,,Gorbačovce" tam je 90 a on 130. _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: st duben 30, 2008 1:33 pm Předmět: |
|
|
kua, gesig mimo dalnici? Tam bych ho fakt necekal... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: st duben 30, 2008 1:35 pm Předmět: |
|
|
Tak to já jich potkávám víc u nás ne na dálnici. _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
Zaslal: st duben 30, 2008 8:43 pm Předmět: |
|
|
zítra jedu přes olomóc do kroměíe a poté přes brno do boskovic, take si mám vímat modrých oktávek. Jetě nějaký jiný typ - barva, které by se moje auto vybavené podle předpisů mělo obávat? |
|
Návrat nahoru |
|
|
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: pá květen 02, 2008 4:29 pm Předmět: |
|
|
Já vím zatím o modré oktávii. _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: pá květen 02, 2008 10:36 pm Předmět: |
|
|
A pak taky bude v Gottwaldově UFO a bude lítat po ulicích a bude měřit rychlost zvlátními paprsky gamoalfobeta a ty nepůjdou zjistit ani novým radarem od Raytheonu.
Boe, zamysli se u jednou nad tím co píe |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: so květen 03, 2008 7:26 am Předmět: |
|
|
Tak dotyčný, který ti poskytl tyto tlachy, tak je
a) někde něco slyel a bez uvaování to předal dál - klasické JPP
b) úplný blb bez znalosti problému
c) dělal si z tebe neskutečnou pr...l a pak se smíchy a za břicho popadal
Chlape, fakt uvauj trochu logicky. IMHO má nějaké technické vzdělání, tak ho vyuij. |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
Zaslal: po květen 05, 2008 9:05 am Předmět: |
|
|
Ice napsal: | a pak by mělo být ve Zlíně jetě něco nového laser ale ne v spektru co je klasický laser ale prej v UV který nepude ničím zaruit či ani detekovat. nevím co je na tom pravdy.
|
Taky porad odpovidam na podobne dotazy, takze budto se neco chysta nebo nekdo vypousti cilene bludy na zmateni ridicu.
Ice napsal: | a poslední věc by měli mít či u i testovat něco jako vodováha, dvě tyče u cesty určité vzdálenosti od sebe za keřem foták a jen a jen fotit kdekoliv je napadne a posílat domů dárečky.
|
Tohle je mereni ala Autovelox v Italii, ale u nas se nic takoveho nepouziva i kdyz ES3.0 je scvaleny na CMI. Dalsi podobnou ohavnosti je Poliscan Speed, ale ten dokud spravne rozlozi a nastavi, tak uz to mohou zase zabalit, protoze se bude blizit vecer a vsichni uz o nich budou vedet. _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: po květen 05, 2008 9:20 am Předmět: |
|
|
ak by sme vychadzali z toho ze testuju nieco nove co este nemusi byt schvalene tak mozno enradd.. to by celkom sedelo na ten popis (dve tycky).. alebo mozno aj spominany es3.0. na ten novy laser by zas sedel uvedeny poliscan
je celkom mozne ze skusaju nove veci akurat informacia je velmi skreslena lebo ludia nevedia co to vlasne je a pletu laser s radarom a podobne. ice pisal len to co sa dopocul. informacia aj ked skreslena alebo nekompletna je urcite lepsia ako ziadna takze kritika neni celkom na mieste _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|