|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
cernohorsky.martin Pozorovatel
|
Zaslal: st duben 09, 2008 12:06 pm Předmět: Praha |
|
|
Dnes 2x PCR
Stresovicka smer patockova na 40tce cca (Loc: 50°5'34.158"N, 14°22'43.084"E
)
detekce cca 400 metru, mereni proti smeru jizdy
Milady Horakove Loc: 50°5'45.434"N, 14°24'1.584"E
detekce cca 400-450 metru, mereni proti smeru jizdy
Myslim, ze dneska jsem odcela dost usetril
V1 3.863 vertikal na leveho sloupku. |
|
Návrat nahoru |
|
|
KlokanXM Člen klubu
|
Zaslal: st duben 09, 2008 2:51 pm Předmět: Praha |
|
|
no začali se nám nějak rojit. Asi to bude tím teplem. Skoro to u vidim na tu letěnku.
Včera a dnes sem je potkal dohromady 6x. Začali nějak odchytávat za jízdy, zatím natěstí s grilováním :-). _________________ Bel 965CZ (Service required - SelfCal 4 ---- čest jeho památce, bojoval statečně) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: st duben 09, 2008 3:21 pm Předmět: |
|
|
Dneska laser u Hradčanský, na Sokolovský, V Holeovičkách a u Hiltonu MP Praha a výjezdní octávka... Mno, 16 stupňů |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: st duben 09, 2008 4:09 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | Dneska laser u Hradčanský, na Sokolovský, V Holeovičkách a u Hiltonu MP Praha a výjezdní octávka... Mno, 16 stupňů |
Ale to snad nebyli vsechno lasery, ne?
Mohl bys prosim specifikovat, kde na Hradcansky stoji s laserem? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: st duben 09, 2008 4:13 pm Předmět: |
|
|
Uz jsem to asi nasel: Na Valech LASER z radary.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: st duben 09, 2008 5:53 pm Předmět: |
|
|
Laser byl dnes Plzeňská na RobinOIL, Sokolská před Nuselákem, Na Valech. A moná i jidne. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: st duben 09, 2008 6:20 pm Předmět: |
|
|
V ty Sokolovsky je to fakt svinstvo...V Holesovickach uz ani nemluvim...
Nedavno jsem jel Olsanskou a oni merili laserem i za dost prudkyho deste
Jak je to s merenim v noci? Uz jste videli nebo mate nejaky echo o pouziti laseru v noci? |
|
Návrat nahoru |
|
|
KlokanXM Člen klubu
|
Zaslal: st duben 09, 2008 6:33 pm Předmět: Hmm |
|
|
no tak to koukám, e přítí měsíc asi rupnou prémie na letěnku. _________________ Bel 965CZ (Service required - SelfCal 4 ---- čest jeho památce, bojoval statečně) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jiří Vlach Návtěvník
|
Zaslal: so duben 12, 2008 5:56 am Předmět: Re: Hmm |
|
|
KlokanXM napsal: | no tak to koukám, e přítí měsíc asi rupnou prémie na letěnku. |
Ahoj,
můe napsat více? Opravdu funguje? Která, typ, kde ke koupi?
A doporučená aplikace. Díky, popř. na SZ. _________________ Víte jaký je rozdíl mezi demokracií a sociální demokracií?
No jako mezi kazajkou a svěrací kazajkou! :-))
----------------------------------------------------
Beltronics RX65E, N560+TT6+POI radary, N95 8GB+TT6, uvauji o AL.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
ota Člen klubu
|
Zaslal: so duben 12, 2008 6:33 am Předmět: |
|
|
Letěnku koupí u kadé benz.pumpy.Pouívám jí léta a jak se moje kára krásně leskne..... nic více!! _________________ V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10% |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jiří Vlach Návtěvník
|
Zaslal: so duben 12, 2008 7:46 am Předmět: |
|
|
ota napsal: | Letěnku koupí u kadé benz.pumpy.Pouívám jí léta a jak se moje kára krásně leskne..... nic více!! |
No jo, a stačí to na zaměření laserem? _________________ Víte jaký je rozdíl mezi demokracií a sociální demokracií?
No jako mezi kazajkou a svěrací kazajkou! :-))
----------------------------------------------------
Beltronics RX65E, N560+TT6+POI radary, N95 8GB+TT6, uvauji o AL.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: so duben 12, 2008 8:19 am Předmět: |
|
|
to Vlach: Neni lestenka jako lestenka, tahle kterou vsichni myslime je celkem draha. Vice nereknu...
Ps: Jeste jedna indicie, lehce se o ni zminujes v tvem profilu, vice ani tuk ode me nedostanes |
|
Návrat nahoru |
|
|
SteveO Člen klubu
|
Zaslal: so duben 12, 2008 4:11 pm Předmět: Laser a VW transporter |
|
|
Tak toto jsem myslel ze nikdo nepouziva: http://www.unicam.cz/underwood/download/images/IMG_7312.jpg ale opak je pravdou... Presne tady http://www.mapy.cz/#x=133218320@y=136090832@z=16@mm=F v ctvrtek kolem poledne na me koukal VW transporter MP Praha s otevrenym kufrem a tam presne tohle!!! A RX65 si ani nepipl, nevim... asi byli moc ze strany nebo to jeste nemeli zapnuty, ale kasa nikde...
A dneska v argentinske jsem mijel starou felicii combi s ramerem a zrovna nekoho kasirovali a RX65 zase ani nepipl, tak nevim, bud to meli ukrutne rozladeny, ze se frekvence dostala i mimo +-100 MHz, nebo zmerili, vypli a pak zastavili a kasirovali??
Ale na Cimicke mel RX65 chvilku na to detekci hezkou, to jsem z toho jelen :-) Ale ten transporter me dostal, to jsem nejdriv vubec netusil co to mohlo byt _________________ RX65e2, V1 3.863 minuly |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: po duben 14, 2008 9:22 pm Předmět: |
|
|
Dnes kolem 20:15 v ulici Branická oktavka v barvach MP merili 30. Bylo uz sero, takze nebyli skoro vubec videt, parkovali jako prvni v rade aut. Bel detekce na prijezdu i odjezdu kolem 290m (cili jeste pred 30, dalo se z 90 kraasne zpomalit). Udelal jsem 3kolecka, uz kdyz jsem projizdel kolem potreti, bylo jim jasny, ktera bije, tak me blejskli zepredu pri cca 28-30km/h. Potom me blejskli zezadu pri max. 9km/h, stejne tak blejskli na stojici bus na zastavce a auto za mnou jedouci podobne vrazednou rychlosti. Asi mi chteli udelat radost
_________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: po duben 14, 2008 9:38 pm Předmět: |
|
|
To neni mozny, ten radar bleska sam, preci to flojd ovlivnit nemuze. On nastavi rychlost a nad ni to samo bleska, vzdyt jinak by se fotili sami a nemely by zadny uloveny lidi... Branickou znam, tam stoji casto, i s Targetem jsem mel obdobne detekce jako ty dneska. Jednou tam byla schovana trojnozka, to byl masakr, ale vzdy jsou videt, stoji okate, ale na 30km/h stejne vydelaji celkem dost. Lidi vubec necumi. Pocitam kasa 3 policajti, jako vzdy? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|