Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sonome Kolemjdoucí
|
Zaslal: st květen 28, 2008 5:46 pm Předmět: Nedetekce bradavice |
|
|
Zdravim,
dnes jsem se projíděl po Brně s Valentine one poslední verze 3.864 a proti mě jela policejní oktavie s bradavicí, ovem bradavice nebyla obvykle černá, ale měla lehce modrou barvu, působila daleko výrazněji ne klasická černá.
Valentine na ni vůbec nereagoval, tak jsem to otočil a jel za nimi a ani na vertikal nic ani uk.
Nevíte jestli se nejedná o nějakou novou verzi bradavic...nebo jen V1 zaspal... |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: st květen 28, 2008 5:56 pm Předmět: |
|
|
Ze by meli radar vyply? _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
Zaslal: st květen 28, 2008 8:58 pm Předmět: |
|
|
Pozor, V1 na modre bradavice nereaguje, modra je pro nej totiz klicovaci barva a tudiz mu prijde jako pruhledna. Jedinou zbrani na modre bradavice je Beltronics, ktery ma jako klikovaci barvu zelenou. Ovsem az se objevi zelene bradavice, tak to bude v .... !
... nebo byl radar jenom vypnuty! _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lubo Pozorovatel
|
Zaslal: st květen 28, 2008 9:58 pm Předmět: Modrá bradavka |
|
|
Nevíte náhodou jak je to s barvou bradavic a průnikem mikrovlného záření Já jsem ji u také viděl. Nevím, ale jestli to není pouze atrapa.
U mne také V1 mlčela. Asi byl off.
Naposledy upravil Lubo dne so srpen 02, 2008 3:10 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: st květen 28, 2008 10:04 pm Předmět: |
|
|
Ty kravo.... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
Lubo Pozorovatel
|
Zaslal: st květen 28, 2008 10:07 pm Předmět: |
|
|
Proč kráva? |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: st květen 28, 2008 10:12 pm Předmět: |
|
|
Ale nic, jen jsem si vzpomnel, ze ve vedlejsim tematu jsi psal, ze toho o technice vis vic nez vetsina z nas, tak jsem se trochu zasmal, no. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: st květen 28, 2008 10:42 pm Předmět: |
|
|
jo tak proto prodavaj na http://www.beltronics.com/pro-series.html Bel v drazsi uprave Blue! _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: st květen 28, 2008 10:47 pm Předmět: |
|
|
slysel jsem, ze v euro verzi nebude, taky se mi libi. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: čt květen 29, 2008 4:46 pm Předmět: |
|
|
Antiradary BEL napsal: | Pozor, V1 na modre bradavice nereaguje, modra je pro nej totiz klicovaci barva. |
Mohu potvrdit. Jezdím DOUBLE V1 a RX65e. A na ten modrej radar si V1 ani nepípla. RX65e nadávala jako obvykle (350-380m během tří průjezdů)... Funkčnost V1 jsem pak později ověřil na stacionáru.
Největí nářez je, e je ve fázi testování PRO-LASER IV, který bude mít paprsek UV záření (ne infra, jako doposud). Je to paprsek hodně podobný tomu, který vyuívají BlueRay optické mechaniky. Výhoda tohoto systému je v tom, e vzhledem k frekvenci má paprsek větí energii = měří spolehlivěji na větí vzdálenost, nevýhoda, e je nedetekovatelnej. I kdy, podle toho co jsem vyčetl na zahraničních fórech, ne tak docela. Více info přes PM/SZ.
Ale to u jsem odbočil od tématu, tak to nebudu dál rozebírat, abych nenazlobil moderátora.
Naposledy upravil emc dne čt květen 29, 2008 5:30 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: čt květen 29, 2008 4:55 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | slysel jsem, ze v euro verzi nebude, taky se mi libi. |
Ice napsal: | tak přes ni nalepit nějakou modrou folii. |
Nebo si koupit modrou US verzi, přesklíčkovat a pak na Aukru výhodně prodat červenou US verzi i s videi Euro verze.
Dalo by se to udělat i hromadně a pak ty US verze nabídnout Alze s výhodným rabatem.
Pozor, poruením plomby přijdete o záruku! |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: čt květen 29, 2008 10:27 pm Předmět: |
|
|
Treba se prekryje zelenym sklickem (coz nevypada) a vznikne modra _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: pá květen 30, 2008 3:00 pm Předmět: |
|
|
červená překrytá modrou by měl být výsledek: fialová... To taky nikdo nemá Popravdě mě osobně tam ta červená stačí _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|