|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vasman Pozorovatel
|
Zaslal: pá červen 20, 2008 11:46 am Předmět: Laser Mořkov |
|
|
Dnes ráno kolem 9 hod jsem potkal měření v Mořkově..Nejdřív jsem jel bez detektoru, v mojem směru i vybírali, pak jsem se vrátil domů a jel u s detektorem a pravděpodobně jenom fotili a domů posílali fotečky..
Vzdálenost měření - u mně asi 150m, zrovna jely auta..Ale jinak od kamaráda, který tam dostal pokutu vím, e s oblibou měří hned za značkou obce
Video:
http://www.youtube.com/watch?v=jbadkaZDS7A
Příjemně mně překvapilo, e řidiči blikali..Poprvé na mně sice blikl jenom jeden, ale podruhé asi 4 a taky cyklista mi ukazoval a zpomalím  _________________ Valentine One 3.862 S vertikál
Naposledy upravil vasman dne pá červen 20, 2008 1:23 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: pá červen 20, 2008 11:52 am Předmět: |
|
|
No pěkně pomáhají a chrání no asi bude muset naletit  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vasman Pozorovatel
|
Zaslal: pá červen 20, 2008 11:55 am Předmět: |
|
|
řidič Lukyn napsal: | No pěkně pomáhají a chrání no asi bude muset naletit  |
No za týden 2 měření laserem, v naem okrese se to pěkně rozjídí..Naletit u bych pomalu měl  _________________ Valentine One 3.862 S vertikál |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá červen 20, 2008 2:21 pm Předmět: |
|
|
ja si muzu lestit tak akorat kladu, ne a ne je potkat i kdyz mozna je to dobre _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: pá červen 20, 2008 8:25 pm Předmět: Re: Laser Mořkov |
|
|
vasman napsal: | Příjemně mně překvapilo, e řidiči blikali..Poprvé na mně sice blikl jenom jeden, ale podruhé asi 4 a taky cyklista mi ukazoval a zpomalím  |
uz to zas prichadza do mody a to je dobre
shwaara napsal: | ja si muzu lestit tak akorat kladu |
furt lepsie jak nic  _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: pá červen 20, 2008 8:40 pm Předmět: |
|
|
Kde má umístěný V1? Vertikálně "na Snaila"? _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá červen 20, 2008 9:00 pm Předmět: |
|
|
Moc pekne video, to se nekdo ma, jezdi a nachazi hlidky, ja jezdim a nic...
Shwaara: muzeme si podat ruce, ty lestis kladu, ja veslo...
PS: Koukam, ze laserujou v uplnejch prdelich... A v Praze nic...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vasman Pozorovatel
|
Zaslal: pá červen 20, 2008 11:01 pm Předmět: |
|
|
x2005 napsal: | Kde má umístěný V1? Vertikálně "na Snaila"? |
Já ho mám v dráku normálně na čelním skle, sice je to dost viditelné, ale zatím detektor hodně přenáím mezi auty, tak je to asi nejrychlejí..ale a budu jezdit stabilně jedním, tak to asi vyřeím nějak jinak.. _________________ Valentine One 3.862 S vertikál |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: so červen 21, 2008 7:10 am Předmět: |
|
|
Musel jsem si pustit to video na celou obrazovku a pak jsem to viděl. Docela mazec umístění. Původně jsem myslel, e tam má nějaké PDA/navigaci/mobil. Tak potom je jasné, e detekce laseru bude kvalitní. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: so červen 21, 2008 10:40 am Předmět: |
|
|
x2005 napsal: | Musel jsem si pustit to video na celou obrazovku a pak jsem to viděl. Docela mazec umístění. Původně jsem myslel, e tam má nějaké PDA/navigaci/mobil. Tak potom je jasné, e detekce laseru bude kvalitní. |
Tak to jsme x2005 mysleli uplne stejne... Ale podle meho, tohle je typicke umisteni co uplne provokuje a nedivil bych se, kdyz by si te odchytli a dali Ti 2000 za to, ze Ti to vadi ve vyhledu... Upravdu hodne hodne napadne, prirovnal bych to k tomu, kdybych sel po Vaclavaku a mel bych v lete na sobe kulicha a svetr... Asi tak...
Proste do oci bijici  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vasman Pozorovatel
|
Zaslal: so červen 21, 2008 11:47 am Předmět: |
|
|
gebič napsal: | x2005 napsal: | Musel jsem si pustit to video na celou obrazovku a pak jsem to viděl. Docela mazec umístění. Původně jsem myslel, e tam má nějaké PDA/navigaci/mobil. Tak potom je jasné, e detekce laseru bude kvalitní. |
Tak to jsme x2005 mysleli uplne stejne... Ale podle meho, tohle je typicke umisteni co uplne provokuje a nedivil bych se, kdyz by si te odchytli a dali Ti 2000 za to, ze Ti to vadi ve vyhledu... Upravdu hodne hodne napadne, prirovnal bych to k tomu, kdybych sel po Vaclavaku a mel bych v lete na sobe kulicha a svetr... Asi tak...
Proste do oci bijici  |
Zas tak bych to neviděl..Ve výhledu to nepřekáí, to by mohli dávat pokuty za navigace (samozřejmě vím, e detektor by brali jinak, ale aby mně kvůli tomu zastavovali..), obyčejně to mívám ní, takhle je to dost nápadné, ale přirovnání ke kulichu a svetru podle mně není na místě.. _________________ Valentine One 3.862 S vertikál |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: so červen 21, 2008 12:01 pm Předmět: |
|
|
Fakt je to hodne videt, rikej si co chces... Uz jsem potkal v Praze par lidi, co to meli nejak jako ty a ver mi bylo to videt jako krava... Jeden byl uplne nejlepsi, kdyz mel V1 presne v prostredku na sve strane.. To uzjsem si rikal, ze to opravdu prehani...
Ps: Ale jak rikam, je to kazdeho vec, ale trochu bych to zamaskoval, nejlepe uplne dolu, nebo na slunecni clonu.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vasman Pozorovatel
|
Zaslal: so červen 21, 2008 12:14 pm Předmět: |
|
|
gebič napsal: | Fakt je to hodne videt, rikej si co chces... Uz jsem potkal v Praze par lidi, co to meli nejak jako ty a ver mi bylo to videt jako krava... Jeden byl uplne nejlepsi, kdyz mel V1 presne v prostredku na sve strane.. To uzjsem si rikal, ze to opravdu prehani...
Ps: Ale jak rikam, je to kazdeho vec, ale trochu bych to zamaskoval, nejlepe uplne dolu, nebo na slunecni clonu.... |
Jj má pravdu, e je to hodně vidět..Tohle je jenom dočasné řeení, a budu mít jedno stálé auto, tak to vyřeím jinak..Já jsem jenom vyjel abych otestoval detektor na laser, tak jsem to dal takhle..Jinak to mám více dolů.Ale i tak musím uznat, e tohle je zbytečná provokace _________________ Valentine One 3.862 S vertikál |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: so červen 21, 2008 12:25 pm Předmět: |
|
|
V pohode, jenom si rikam, mit antak super vec, ale mit ho dobre schovanej, taky neni od veci... Jinak pekna prace. Jenom dotaz, nikde jsem tam nevidel kasu, to jenom fotili?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vasman Pozorovatel
|
Zaslal: so červen 21, 2008 12:46 pm Předmět: |
|
|
gebič napsal: | V pohode, jenom si rikam, mit antak super vec, ale mit ho dobre schovanej, taky neni od veci... Jinak pekna prace. Jenom dotaz, nikde jsem tam nevidel kasu, to jenom fotili?  |
Má pravdu, umístím V1 dolů nebo nahoru, a nejsem tak nápadný a pak to pořeím jinak a budu mít nastálo to auto..No poprvé jsem jel bez detektoru, to i vybírali, kdy jsem jel domů tak za mnou jelo auto pravděpodobně s těma co vybírali,pak kdy jsem tam jel s detektorem, tak u nevybíral nikdo, take pak u asi jenom fotili a posílali.. _________________ Valentine One 3.862 S vertikál |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|