Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Eversober Expert
|
Zaslal: ne srpen 26, 2007 8:45 pm Předmět: |
|
|
LUB: co jsem slyel (je to starí info), tak pro Plzeň je pouze jeden stacionár... Take budek je připravenejch několik, ale radar je vdy jenom v jedné... Já měl vdycky těstí na ten, který je směrem na Horní Břízu...
V Plzni je určo neprovozuje soukromá firma. |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: ne srpen 26, 2007 9:48 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB: Díky za info...u jsem dostal reakci od JA.JA na PM, e momentálně je radar v budce na Rokycanské směr od Prahy hned za Tescem. Já si toti myslel, e je těch radarů v Plzni aspoň 5...no smůla test se odkládá po dovče Pak se určo podělim o výsledky... _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 12:59 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska byla opravdu úroda... vyrazil jsem do Roztok a na omezení na 40 km/h PČR v ulici Podbabská - frekvence 33.984... pak jedu z5 a jetě se tam grilovalo
Jel jsem dál kolem Hiltonu a na křiovatce před ěnovským tunelem se můj AR ozval opět - zaívárna PČR pod mostem - frekvence 33.987 (nestihl jsem nainstalovat video )
No a grandfinále bylo u Sazka areny oboustranné měření PČR - frekvence 33.970! na obou stranách (video jsem stihnul, ale je rozmazané ).... Během jedné hodiny 4 radary - to u jsem dlouho nezail
Take alespoň to video z Podbabský: http://ridicbob.webgarden.cz/28-8-2007-pcr
Naposledy upravil Eversober dne út srpen 28, 2007 5:02 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 1:37 pm Předmět: |
|
|
no co no je koniec mesiaca tak asi im nevychadzala norma _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 1:44 pm Předmět: |
|
|
Na tech videich na odjezdu je rozdil mezi horizontalem a vertikalem 3sloupy (cca 150m?!?) ve prospech vertikalu. Je to vubec mozny? To se mi zda nejak moc...
Vertikal reaguje na urovni zlute tabule, horizontal az o 3sloupy dal. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 1:48 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Na tech videich na odjezdu je rozdil mezi horizontalem a vertikalem 3sloupy (cca 150m?!?) ve prospech vertikalu. Je to vubec mozny? To se mi zda nejak moc...
Vertikal reaguje na urovni zlute tabule, horizontal az o 3sloupy dal. |
Video je hozený tak, jak bylo natočeno - nesestříháno Take moný to je |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 1:49 pm Předmět: |
|
|
Na prijezdu je zas lepsi horizontal, a to o 1sloup (=50m?)
Zvlastni:-)
Ale libi se mi, ze protijedouci ridici blikali... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 2:49 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Na prijezdu je zas lepsi horizontal, a to o 1sloup (=50m?)
Zvlastni:-)
Ale libi se mi, ze protijedouci ridici blikali... |
Je to trochu alchymie jak to správně umístit...teďka natahuji čerstvý video z měření u Sazky z 15,45 (5. radar dneska - mazéééc) Tam je to zase trochu jinak
Jedna z blikajících byla dokonce moje sousedka, která ani netuila, e bliká na mě Asi jí budu vydírat - jeliko jí mám natočenou, jak maří práci PČR |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 3:47 pm Předmět: |
|
|
Se má BOBe...kdy já vyjedu na testy, tak je vechno vypnutý a auta maj v garái :-) Kdy ale člověk spěchá a nemá čas si s nima hrát, tak jsou vude. Jinak pěkný záběry s pěknejma výsledkama!
Jetě mě napadlo, e kdy je někde lepí horizontal a někde vertikal, tak zkusím udělat polovertikal a nebo taky polohorizontal To bude pak pecka! _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 4:30 pm Předmět: |
|
|
LUB: ale i vertikal je myslím velmi dostatečný Mám hroznou radost, e konečně se pořádně měří |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 4:34 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | Mám hroznou radost, e konečně se pořádně měří |
Zajimave Lidi nadavaji, kdyz policie meri a pokutuje za rychlost. Pak si clovek koupi detektor a nadava, ze uz nikde nemeri (i pres to, ze urcite male riziko nedetekce detektorem stale existuje, to ani nemluvim o mereni laserem, pokud ma nekdo jen detektor). A kdyz zacnou merit, maji z toho pak takovito lide nevyslovnou radost Nu, proc ne.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 8:23 pm Předmět: |
|
|
Take dalí video z dneního dne...měřili tam s přestávkama prakticky celý den. Frekvence 33.984 (mimochodem stejnou mělo i auto, které v tu samou dobu měřilo v Podbabský).
http://ridicbob.webgarden.cz/28-8-2007-pcr-2 |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 9:43 am Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | Take dalí video z dneního dne...měřili tam s přestávkama prakticky celý den. Frekvence 33.984 (mimochodem stejnou mělo i auto, které v tu samou dobu měřilo v Podbabský).
http://ridicbob.webgarden.cz/28-8-2007-pcr-2 | Videl bych to na cca 20-25m ve prospech horizontalu...
Takze nejlepsi bude mit detektor na 45stupnu? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 9:42 am Předmět: |
|
|
nejlepí bude mít detektory dva |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 7:07 am Předmět: |
|
|
Nebo rovnou 5:-) Postavene do ctverecku s patym uhlopricne :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|