|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út listopad 25, 2008 9:02 pm Předmět: |
|
|
Kdyz jsem dnes cekal na Prazskeho povstani na pritelkyni, byl jsem svedkem, tak PCR v O1 ve starych barvach, odstavila slecnu, za kterou jeli za nejaky prestupek. Ve vybave meli AD9, ku me radosti zapnutou. Na displeji jsem jim videl, jak ji maji pekne zezadu vyfocenou. Naskocil jsem do auta a udelal si prujezd, nez ji zkasli. Detekce moc dobra, neco mezi 350-400m. Stali hned za piratkou, ktera tim padem signalu dost stinila. Asi mam vic FP za vetsi citlivost...
_________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: st březen 18, 2009 8:08 am Předmět: |
|
|
Já jen hádám, ale bude to International verze, tedy k ničemu.... a nebo pak kradené, jiné vysvětlení mě nenapadá. |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: st březen 18, 2009 9:55 am Předmět: |
|
|
Mam to ve vedlejsi vesnici, klidne se taky sjedu podivat, pokud reknes, kdy tam pojedes:) _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
parik Nováček
|
Zaslal: čt červenec 02, 2009 1:39 am Předmět: |
|
|
Mam si od druheho auta poridit uz Antiradar Beltronics STi-R Remote EURO nebo mam zustat u 975e? dik |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: čt červenec 02, 2009 8:03 pm Předmět: |
|
|
Myslim, ze rozhodnout by ses mel Ty Nicmene superrychle srovnani z druhe ruky: detekce stejna, STiR ma mnohem min FP, je vhodnejsi do zahranici a je trochu drazsi. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
parik Nováček
|
Zaslal: st únor 16, 2011 5:17 pm Předmět: vector rm remote |
|
|
Ahoj, zjiskal sem stari Vector LR remote vymontovanej z auta se SN H021906 (162000-23), to bude asi jen US verze bez Ka narrow? diky za odpoved |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt únor 17, 2011 1:03 pm Předmět: Re: vector rm remote |
|
|
parik napsal: | Ahoj, zjiskal sem stari Vector LR remote vymontovanej z auta se SN H021906 (162000-23), to bude asi jen US verze bez Ka narrow? diky za odpoved |
Podle me si si odpovedel uz sam |
|
Návrat nahoru |
|
|
mph2 Nováček
|
Zaslal: st srpen 29, 2012 3:47 pm Předmět: |
|
|
Lubo? napsal: | Tak jak to je stím BELEM 975-EURO? V návodě k němu se pí?e něco jiného?
Pamě? zařízení:
Po vypnutí detektoru tlačítkem ?PWR? se v?echna nastavení
ulo?í do paměti a detektor nemusíte po zapnutí
nastavovat znovu. Indikační a řídící jednotka do této paměti
průbě?ně zapisuje i v průběhu celé doby fungování
přístroje. Pokud náhle přeru?íme napájení v okam?iku,
kdy probíhá zápis, mů?e dojít k přepisu paměti nedefi novanými
čísly a detektor se chová tak, ?e po zapnutí vůbec
neproběhne vstupní test, ale jenom jednou hluboce pípne.
V tomto případě je třeba detektor vynulovat (RESET)a znovu nastavit podle návodu uvedeného v ?Nastavení
detektoru?. Aby k tomuto jevu nedocházelo, je nutné přístroj
napájet z místa, kde je stálé napájecí napětí, nejlépe
přímo z baterie, co? je lep?í i z hlediska ru?ení po napájecích
obvodech.
Doporučujeme detektor zapínat stiskem tlačítka
?PWR? a? po nastartování vozidla a vypínat stiskem
tlačítka ?PWR? je?tě před vypnutím motoru. |
Chalpi takze rikate ze toto se verze 975euro netyka ikdyz je to v navodu? Nejen ta pasaz o startovani ale i ta pasaz o ukladani dat pri vypnuti? Diky |
|
Návrat nahoru |
|
|
msp_x Expert
|
Zaslal: st srpen 29, 2012 9:33 pm Předmět: |
|
|
mph2 napsal: | Lubo? napsal: | Tak jak to je stím BELEM 975-EURO? V návodě k němu se pí?e něco jiného?
Pamě? zařízení:
Po vypnutí detektoru tlačítkem ?PWR? se v?echna nastavení
ulo?í do paměti a detektor nemusíte po zapnutí
nastavovat znovu. Indikační a řídící jednotka do této paměti
průbě?ně zapisuje i v průběhu celé doby fungování
přístroje. Pokud náhle přeru?íme napájení v okam?iku,
kdy probíhá zápis, mů?e dojít k přepisu paměti nedefi novanými
čísly a detektor se chová tak, ?e po zapnutí vůbec
neproběhne vstupní test, ale jenom jednou hluboce pípne.
V tomto případě je třeba detektor vynulovat (RESET)a znovu nastavit podle návodu uvedeného v ?Nastavení
detektoru?. Aby k tomuto jevu nedocházelo, je nutné přístroj
napájet z místa, kde je stálé napájecí napětí, nejlépe
přímo z baterie, co? je lep?í i z hlediska ru?ení po napájecích
obvodech.
Doporučujeme detektor zapínat stiskem tlačítka
?PWR? a? po nastartování vozidla a vypínat stiskem
tlačítka ?PWR? je?tě před vypnutím motoru. |
Chalpi takze rikate ze toto se verze 975euro netyka ikdyz je to v navodu? Nejen ta pasaz o startovani ale i ta pasaz o ukladani dat pri vypnuti? Diky |
Nejsem si plně jist, ale mám pocit že výše uvedené se týká zejména verze 975. Mám to ale od antiradary.cz, snad se k tomu vyjádří. |
|
Návrat nahoru |
|
|
mph2 Nováček
|
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
Zaslal: st srpen 29, 2012 11:24 pm Předmět: |
|
|
mph2: Je to trochu nešťastně napsáno, ale prvním odstavci se mluví o tom, že přístroj má vlastní nezávislou paměť, kam se uloží poslední nastavení a nemusí se znovu nastavovat při každém zapnutí.
Červeně psaný text platí jenom při zapínání detektoru, nesetkal jsem se s tím, že by vypnutí zapnutého detektoru odpojením od napájení mělo podobné následky. Často se to ale stávalo při zapnutí detektoru od klíčku zapalování, kdy detektor při zapínání a provádění vstupních testů se krátkodobě vypnul a zapnul kvůli poklesu proudu při startování. 100% je to potvrzeno u starších BEL 975 CZ/SK od Cyberdyne, u současných Beltronics 975e EURO k tomu dle Roberta již nedochází, ale pár podezřelých případu, které by mohly být způsobeny tímhle, jsem stejně zaznamenal.
Nejlepší a nejpohodlnější řešení je napájet vestavěný detektor přes napěťový spínač, který jej zapne až po nastartování vozidla a zvýšení napětí na běžnou úroveň. Takové spínače mám skladem a svým zákazníků je nabízím za 400 Kč bez DPH. _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|