Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: út listopad 16, 2010 10:45 pm Předmět: |
|
|
Ja velmi zajímavé , e se jedná o velmi podobná vozidla (VW) , a vechny z jednoho města . Není v tom jetě něco jiného ? Policie si zatím truofla zabavovat auta s velmi nízkou cenou a navíc potom následovalo propadnutí věci (auta opilců apod.) Tady se jedná o poměrně drahá vozidla . Celé je to nějaké divné a vzhledem k jiným daleko zavanějím věcem v tomto státě naprosto neadekvátní postup policie . |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út listopad 16, 2010 11:10 pm Předmět: |
|
|
- Jedná se jen o zabavení k vypracování znaleckých posudků. Tedy na 1-2 dny.
- Správní orgán můe vydat usnesení k takovému zajitění dlkazu. Tento bod nebyl minimálně v jednom případě splněn resp. ono usnesení bylo hodně hodně divoké.
- Vechny případy jsou v pardubicích, protoe tam mají hodně aktivního soudního znalce, jeho odtahová sluba se k odtahům rovnou pouívá.
- Zajitění důkazu a prohlídka vozidla jsou dva různé úkony, které nelze zaměňovat. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: út listopad 16, 2010 11:15 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | - Jedná se jen o zabavení k vypracování znaleckých posudků. Tedy na 1-2 dny.
- Správní orgán můe vydat usnesení k takovému zajitění dlkazu. Tento bod nebyl minimálně v jednom případě splněn resp. ono usnesení bylo hodně hodně divoké.
- Vechny případy jsou v pardubicích, protoe tam mají hodně aktivního soudního znalce, jeho odtahová sluba se k odtahům rovnou pouívá.
- Zajitění důkazu a prohlídka vozidla jsou dva různé úkony, které nelze zaměňovat. |
To by teoreticky mohli zkoumat jakékoliv auto , podezření na patné brzdy,emise,atd. |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út listopad 16, 2010 11:17 pm Předmět: |
|
|
Správní orgán musí mít důvodné podezření. Existence takového důvodu je otázkou, určitě to stojí za prozkoumání, ale upřímně myslím, e na tomhle to neuspěje.. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: út listopad 16, 2010 11:47 pm Předmět: |
|
|
Antiradary BEL napsal: | gebič napsal: | The E02 code signifies that the target was lost during measurement
E02 kód znamená, e cíl byl ztracen během měření - tedy ádné ruení!! |
Kod E02 znamena neco jineho |
Chybové kódy jsou veobecně známá informace. Pokud je znalec nemá, tak přikládám. Ale určitě budou i v návodu k obsulze. A samozřejmě E02 není chybový kód pro ruení měření.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: st listopad 17, 2010 12:28 pm Předmět: |
|
|
Antiradary BEL napsal: | gebič napsal: | The E02 code signifies that the target was lost during measurement
E02 kód znamená, e cíl byl ztracen během měření - tedy ádné ruení!! |
Kod E02 znamena neco jineho, ale nemyslim si, ze vhodne, aby to tady bylo probirano verejne. |
A co tedy znamená E02, kdy né to co jsem psal? |
|
Návrat nahoru |
|
|
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: st listopad 17, 2010 6:25 pm Předmět: |
|
|
Teď jsem sledoval diskuzi na Autorevue , a z toho co tam píe řidič BOB mi běhá mráz po zadech . To co podle mně provedli tamní úředníci v souvislosti se zadrováním aut je ukázkou neuvěřitelného zneuití moci . Co příjde přítě,domovní prohlídky za křivý pohled ? Nevím co je řidič BOB zač , ale co se týče tohoto problému mi mluví uplně z due . |
|
Návrat nahoru |
|
|
x-father Pozorovatel
|
Zaslal: st listopad 17, 2010 7:46 pm Předmět: |
|
|
Řidič BOB je celebrita :-) U o něm byla i reportá na Nově.
Dela snad u policie. |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: st listopad 17, 2010 11:11 pm Předmět: |
|
|
ABEL: Můe na ně pls hodit link? _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 11:26 am Předmět: |
|
|
Antiradary BEL napsal: | gebič napsal: | A co tedy znamená E02, kdy né to co jsem psal? |
To, co napsal X2005. Ale u LTI se asi význam E02 lií podle konkrétního modelu a verze, protoe jsem nasel 2 manuály k LTI a v kadém byl jiný význam kódu E02. |
vyznam E02 je vsade u kazdeho LTI rovnaky (min pokial ide o merace rychlosti).. gebic pisal to iste ako x2005 len inymi slovami. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 4:02 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Správní orgán musí mít důvodné podezření. Existence takového důvodu je otázkou, určitě to stojí za prozkoumání, ale upřímně myslím, e na tomhle to neuspěje.. |
Otázkou je, jak si lze důvodné podezření vykládat, případně jej posléze obhájit... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 4:04 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | koho z vás to byly zákazníci? |
Kdo se přizná k tomu Blinderu na Touaregu? |
|
Návrat nahoru |
|
|
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 6:38 pm Předmět: |
|
|
Eversober napsal: | shwaara napsal: | Správní orgán musí mít důvodné podezření. Existence takového důvodu je otázkou, určitě to stojí za prozkoumání, ale upřímně myslím, e na tomhle to neuspěje.. |
Otázkou je, jak si lze důvodné podezření vykládat, případně jej posléze obhájit... |
To je vechno hezké . Take já pojedu z Karlových Varů přes Pardubice , kde mně na základě velice pochybného podezření připraví o auto (nevím na jak dlouho) , s rodinnou si lehnu pod most , eventuélně příjdu o zakázku práci apod. Mezitím se v něm bude nějaký parchant ourat , samozřejmě bez mé přítomnosti a to nějak naourá . A pak e na Guntanámu se poruují lidská práva . Jsou státy , kde i pouhé zastavení auta a případná kontrola dokladů je moná jen v případě podezření na konkrétní přestupek . Z tohohle státu a jeho způsobu demokracie a práva je mi na blití . |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 8:02 pm Předmět: |
|
|
pavel: co o to, podezření ze spáchání přestupku je ok...ok je taky zajitění důkazu, pokud to je nutné. Já jsem ale přesvědčen, e to tento případ není, jeliko pouití lze prokázat rovnou na místě. Tohle celé je jenom přiblblá TV show... TV Prima tam neskotačila celý den jen tak ;-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|