Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: út únor 20, 2007 4:52 pm Předmět: |
|
|
pepek: Ale je - v Zlichovskem tunelu na 34.00 GHz, a i kdyz patri TSK nebo nejaky jiny sprave komunikaci a neslouzi k sankcionovani ridicu, tak jeden nikdy nevi, kdy je napadne neco zmenit a radeji tam vsichni, vcetne mne, jezdi 50 km/hod. Nikdo nechce riskovat stejne "prekvapeni" jako pri predani "usekovek" od PCR k MP a kdy se prislo na zmenu tolerovaneho limitu z 20 km/hod. na 10 km/hod. az na zaklade nekolika udelenych pokut.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: út únor 20, 2007 5:06 pm Předmět: |
|
|
to bel: V tunelu je jen radarová hlava a té se není potřeba bát ani do budoucnosti. Vzpomeň si na manuál k Rameru - a tahle hlava je zrovna v zatáčce, take ani nelze měření vyuít pro sankci - musí na problém nahlíet z více stran  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: út únor 20, 2007 6:19 pm Předmět: |
|
|
Já tam jezdím 70 km/h, padesátka u tam není řadu měsíců. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: út únor 20, 2007 6:30 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, v půlce srpna jsem jel v noci z letitě z dovolené a u tam byla 70-ka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: út únor 20, 2007 6:45 pm Předmět: |
|
|
pepek napsal: | to bel: V tunelu je jen radarová hlava a té se není potřeba bát ani do budoucnosti. Vzpomeň si na manuál k Rameru - a tahle hlava je zrovna v zatáčce, take ani nelze měření vyuít pro sankci - musí na problém nahlíet z více stran  |
Zajimava informace ...
A naco jim je jenom samotna radarova hlava? Ke grilovani ridicu?
OK, budu tam tedy jezdit 70 km/hod., ale pro jistotu se spustenou slunecni clonou (tak stejne jezdim permanentne, dokonce i v noci) a zvednutym prostrednikem, at pripadna fotka stoji za to!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: út únor 20, 2007 7:03 pm Předmět: |
|
|
Tak upřesním " hlava bez záznamového zařízení" a je jen pro řídící systém, není pro sankce. Pokud se jí zvedne výkon, tak si tam moudří lidé z magistrátu opravdu mohou chodit pořádat párty s grilováním, ale to u je asi o něčem jiném  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: út únor 20, 2007 7:48 pm Předmět: |
|
|
Jiná varianta cedule na Jeremiáově Loc: 50°3'3.71"N,14°18'34.45"E Tady je vidět, e "kamera" je vlastně radarová hlava. Tady je místo blesku displej, který ukazuje rychlost. Blábol článek http://www.blesk.cz/Clanek66972.htm
Podobná cedule u Eltoda na Novodvorské má radarovou hlavu o sloup dříve. Loc: 50°0'59.08"N,14°27'1.68"E
 _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rullez Pozorovatel

|
Zaslal: čt září 06, 2007 11:03 am Předmět: |
|
|
Zajímalo by mě,jestli policie můe postihovat za to,e by v obci byla cedule,která by ukazovala rychlost a na ní by byla natočená pořádková kamera pro sledování situace??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: čt září 06, 2007 11:32 am Předmět: |
|
|
Je taková cedule schváleným měřícím zařízením dle ČMI?
Není. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zajda88 Návtěvník

|
Zaslal: so březen 01, 2008 9:28 pm Předmět: lubenec |
|
|
ve směru Karlovy Vary - Praha je také tato info tabule s bleskem v Lubenci, hned po dlouhé a táhle rovince, já nestačil zpomalit a tak se rozsvítila padesátka a blesk jel jsem o něco víc, no ale koukal jsem na dalí auta a kadý druhý bylo "zbleskováno" jen doufám, e to je pouze atrapa, která má pouze preventivní charakter  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 11:05 am Předmět: |
|
|
Jo, tahle cedule mě v pondělí taky "vyblejskla". Auto jsem hold nechal dojet na 50km/h tj. na ceduli obec jsem to nezalápl. Ten co jel za mnou si "mého" blesku viml a tak poctivě brzdil...
O pár desítek metrů dále jsem asi jako jeden z mála zastavil před přechodem a pustil chodce. To je podle mě záslunějí, ne jet přesně 50 na začátku obce...
---
No a před Řevničovem si to pádila proti mě Felicie se zapnutým radarem (dle signalizace V1). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zajda88 Návtěvník

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 3:26 pm Předmět: |
|
|
emc napsal: | Jo, tahle cedule mě v pondělí taky "vyblejskla". Auto jsem hold nechal dojet na 50km/h tj. na ceduli obec jsem to nezalápl. Ten co jel za mnou si "mého" blesku viml a tak poctivě brzdil...
O pár desítek metrů dále jsem asi jako jeden z mála zastavil před přechodem a pustil chodce. To je podle mě záslunějí, ne jet přesně 50 na začátku obce...
---
No a před Řevničovem si to pádila proti mě Felicie se zapnutým radarem (dle signalizace V1). |
tak to máme stejné zkuenosti. jakmile mě to blejsklo, maník za mnou brzdil jak zběsilej cedule s názvem obce je asi 150m před prvním barákem. tam jsem se taky ptal jestli to je radar, prej jo..tak nevim no
myslí si, e to je skutečně atrapa nebo, e to fakt měří a fotí pro policajty?  _________________ nás nedostanou! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 3:46 pm Předmět: |
|
|
zajda88 napsal: | ... tam jsem se taky ptal jestli to je radar ...
... myslí si, e to je skutečně atrapa nebo, e to fakt měří a fotí pro policajty? ... |
Ano, radar to je. Pracuje v pásmu K. Rychlost to skutečně měří. Jinak by to toti nezjistilo, e jede víc...
Ale co nás zajímá:
Pokud je cedule - její radar v pásmu K, pak jeho měření nemůe slouit jako podklad pro případnou buzeraci ze strany policie či úřadů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|