|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert
|
Zaslal: čt listopad 09, 2006 11:35 pm Předmět: |
|
|
pepek napsal: | To jsem si myslel taky, ale tam pes zakopaný nebyl |
moje poslední teorie je, e URL musí být http://antiradary-forum.com bez úvodního www Ale to je u velká duchařina.....
Oprava: Dneska ráno jsem se musel zase přihlásit dvakrát. Po prvním pokusu se jen objevím v seznamu přihláených uivatelů, ale přihláen nejsem. Kdy projdu přihláení znova, tak u jsem opravdu přihláen, ale to minulé "polovičaté" přihláení mi vyresetuje "zobrazit nové příspěvky od posledního přihláení" (zapíe nové cookie?). |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 8:54 am Předmět: |
|
|
Je to evidentně Firefoxem 2.0. Kdy si naisntaluje v. 1.5 tak to bude bez problémů.
Já pouívám Safari v Apple OS X, Forefox 1.5 a IE 6.0 ve Windows - ve bezproblémů. |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 10:09 am Předmět: |
|
|
měl jsem před tím FF1.5 a bez problémů. i v IE6 bez problémů. asi je to kombinace FF2.0 a URL jiného ne přesně http://antiradary-forum.com Tj. kdy je na začátku jetě www. tak to asi nějak patně zpracuje cookie a musím se přihlásit znova. |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: po listopad 13, 2006 8:11 am Předmět: |
|
|
Já u jsem teď pár dní v pohodě-FF2.0 zatím jede. S umístěním www na začátku jsem to nezkouel, ale rovnou antiradary........ a 14 dní to nelo a pak najednou ve O.K. - neaktualizoval jsem XP, mazal i nechával cookies, mazal i nechával cache...??? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zibby Admin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|