|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rullez Pozorovatel

|
Zaslal: st leden 03, 2007 9:42 pm Předmět: |
|
|
Napadá mě,jestli má umístění nějaký vliv na dobrou funkci detektoru ( nahoře lepí výhled do dálky,dole mení detekční vzdálenost apod)? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: st leden 03, 2007 10:57 pm Předmět: |
|
|
Na cloně jsem měl nejlepí detekci, ale můe se to liit případ od případu.
Naposledy upravil Josef dne čt leden 04, 2007 8:29 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rullez Pozorovatel

|
Zaslal: st leden 03, 2007 11:01 pm Předmět: |
|
|
Josef napsal: | Na cloně jsem měl nejlepí detekci, ale můe se to liit případ od případu. |
Jak funguje radar,kam míři jeho vysílací hlava?Je to paprsek nebo jiný tvar vysílání?Pokuď by mířil větinou na předek auta,abylo by lepí mít detektor někde dole ...?! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: čt leden 04, 2007 8:37 am Předmět: |
|
|
Rullez napsal: |
Jak funguje radar,kam míři jeho vysílací hlava?Je to paprsek nebo jiný tvar vysílání?Pokuď by mířil větinou na předek auta,abylo by lepí mít detektor někde dole ...?! |
Radar 34GHz má vyzařovací kuel tak velký, e se do něho schová celé auto, take by umístění nemělo mít takový vliv. Problém trochu nastává s tím, e přední sklo je vypouklé a při patném umístění můe detektor mířit do strany. Umístění na clonu či k zrcátku je vlastně obdobné. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|