|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út březen 18, 2008 7:26 pm Předmět: |
|
|
Klid, ja se taky nechci hadat. RX detekuje infra spis vyjimecne. Jen jsem nechapal, jak jsi prisel na 2cidla. Predni cidlo jsem bral jen jako mikrovlnne, netusil jsem, ze ma v sobe zabudovano i laserove cidlo. Diky za vysvetleni. Zmatlo me, ze na tech strankach pises, ze ma predni i zadni laser cidlo, tudiz dve. Coz je dost nepresny, pac ma jen jedno s dvemi pruzory.. Ale fajn, uz se chapem. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
msp_x Expert
|
Zaslal: út březen 18, 2008 9:37 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Zmatlo me, ze na tech strankach pises, ze ma predni i zadni laser cidlo, tudiz dve. Coz je dost nepresny, pac ma jen jedno s dvemi pruzory.. Ale fajn, uz se chapem. |
Kdyz se tedy nechcete hadat, tak ja si vas dovolim rozsoudit.
Na prvnim obrazku je pohled na predni pruzor a zadni svetlovod (ta cerna tycka).
Na druhem obrazku jsou videt dve prijimaci diody, jedna pro predni smer (oznaceno P) a druha pro zadni smer (oznaceno Z). Obe diody byly umistene ve stinicim krytu, ktery jsem dal na prvni obrazek. Jestli to je jedno nebo dve cidla se rozhodnete uz vy :-)
Podle testu je detekce zezadu zhruba 2x mene citliva, nez zepredu.
Pro zajimavost, kdyz uz jsem si s tim hral, tak jsem otestoval i 945ku a k memu velkemu prekvapeni byla oproti 940ce o 100% citlivejsi. |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út březen 18, 2008 10:12 pm Předmět: |
|
|
wow, takze RX ma 2 laser cidla? To jsem vazne netusil, omlouvam se. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
Zaslal: út březen 18, 2008 10:29 pm Předmět: |
|
|
citace: | Jako jeden z mála antiradarů Beltronics RX65 Euro detektuje té laserové měřiče (přední i zadní čidlo) pouívané městskou policií a nově i policií ČR. |
Jezis, proc pisete takove blbosti?! Detektor je proti LIDARu nanic, zachrani spise nahodne, trochu lepsi ucinnost je v zahranici a detekci laseru zepredu i zezadu maji prakticky vsechny detektory jiz cca 10 let (predtim to byla vysada jenom drazsich modelu)!!!
Pak mi lidi volaji, ze si nekde precetli, ze RX65 EURO ma cidlo na laser zepredu i zezadu a CHRANI i proti "radarum" MP. Dalsi maximalni debilita je uvadet moznost upgrade u V1, kdey to kazdy jenom slibuje, ale nikdo to nedokaze udelat za rozumny poplatek nebo v zaruce dokonce zdarma.
Co lidi neudelaji jenom aby neco prodali, klidne i lzou a nevadi jim, ze takto muze zakaznik prijit o ridicak!
citace: | Navíc předpokládám (má domněnka), e RX65ka nedetekuje infra přisvícení kamer. Má moc úzké infračervené pásmo. Důleité je, e je naladěna na laserové měřiče a e díky úzkému pásmu nemá asi (téměř) ádné Laser FP. |
Spatne a zase spatne! Pokud je IR dostatecne silne, napr. vecer nebo za spatneho pocasi, tak to RX65 detekuje stejne dobre jako V1, teda spise nic moc, ale detekuje. Falesne poplachy v laser pasmu jsou u 965/995/RX65 dokonce castejsi nez u predchozi generace a vznikaji nabuzenim (indukci) vnitrnich obvodu detektoru. Strucne receno, co u predchozi generace nabudilo mezifrekvence odpovidajici Ka pasmu, ted vyvola laser alert.
citace: | Pro zajimavost, kdyz uz jsem si s tim hral, tak jsem otestoval i 945ku a k memu velkemu prekvapeni byla oproti 940ce o 100% citlivejsi. |
Kdo by se hadal?! To byla prvni vec, kterou jsem si vsiml po uvedeni 965CZ na trh a taky snad jedina, kde mela stara generace navrch. _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: st březen 19, 2008 9:27 am Předmět: |
|
|
ABEL,
v sekci Návod bude stejně jako u V1 napsáno toto:
citace: | Měření laserem sice RX65 EURO dokáe detekovat, ale vzhledem k tomu, e k měření dochází a po zaměření cíle a probíhá jen krátce, je větinou na brdění pozdě. Jedinou účinnou obranou je antilaser - laserová ruička. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
jirkap Pozorovatel
|
Zaslal: st březen 19, 2008 4:11 pm Předmět: |
|
|
Taky dobrý nápad... děkuji _________________ Bel Vector 965 (CZ) v Peugeotu 406 :-)
TomTom+Poi v Nokii E65
Radary.cz - nick djj |
|
Návrat nahoru |
|
|
mr_nitroz Pozorovatel
|
Zaslal: út duben 08, 2008 9:12 pm Předmět: |
|
|
citace: | Spatne a zase spatne! Pokud je IR dostatecne silne, napr. vecer nebo za spatneho pocasi, tak to RX65 detekuje stejne dobre jako V1, teda spise nic moc, ale detekuje. Falesne poplachy v laser pasmu jsou u 965/995/RX65 dokonce castejsi nez u predchozi generace a vznikaji nabuzenim (indukci) vnitrnich obvodu detektoru. Strucne receno, co u predchozi generace nabudilo mezifrekvence odpovidajici Ka pasmu, ted vyvola laser alert.. |
Omlouvam se za ale jde u RX65 vypnout laserove cidlo a tim padem se techto FP zbavit? _________________ 50/90/130, vic ani kdyby trakare padaly! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
mr_nitroz Pozorovatel
|
Zaslal: st duben 09, 2008 7:21 am Předmět: |
|
|
ne, nemam. Mam staricky bel 945 ktery na me mluvi ale kdybych uz uvazoval o upgradu, tak jestli jde vypnout... _________________ 50/90/130, vic ani kdyby trakare padaly! |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|