|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gebič Anonymní
|
Zaslal: so srpen 02, 2008 8:56 pm Předmět: |
|
|
Jina otazka kdyz ma podle Langose V1 +-80 u 34.00, proc tedy byl 3x uplne nemej?
PS: Ale nechej si od cesty ty hovna s alobalem to uz tu pronesl jeden dost divny uzivatel Robinek, apropo Lubosi, nejsi to ty?
PSS: Video je prukazne, tak chci jasny argument, Langosi
PSSS: Langosi a mazes prispevky co jsi napsal? No priste budu citovat... |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: so srpen 02, 2008 9:40 pm Předmět: |
|
|
snail napsal: | Ale je to stejně jedno, Bob je důvěryhodný člověk a jeho videa jsou v praxi natolik průkazná, e tahle diskuse je o ho... |
Take ten alobal nebyl vidět?? |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: so srpen 02, 2008 9:44 pm Předmět: |
|
|
Lubo napsal: | Ka:
34.60 GHz +80 MHz [34.56 - 34.64 GHz]
34.30 GHz +140 MHz [34.16 - 34.44 GHz]
34.00 GHz +100 MHz [33.90 - 34.10 GHz]
33.80 GHz +100 MHz [33.70 - 33.90 GHz] |
A jetě ani neumíme počítat, e? Kdy u, tak 34.60 +-40 MHz.
Mě se podařilo získat tyto specifikace, ale vzhledem k tomu, e to nebylo přímo z Valentine Research, ale přes třetí osobu, nemohu jejich autentičnost potvrdit. Navíc, i kdyby to bylo pravé, tak si myslím, e to tam amíci napsali jen proto, aby nám zalepili ústa. Směrodatná je funkčnost, ne údaj v tabulce. Video BOBa mluví jasně. I kdy sám vím, jak se dá V1 sabotovat, aby ani nehlesla. Jednou se mi to omylem povedlo, e jsem "závodil" bez ochrany. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: so srpen 02, 2008 9:44 pm Předmět: |
|
|
Jinak ono "papírové" hodnoty jsou věc jedna a praxe je věci druhou... Kdy do toho připočteme orientační ukazatel frekvence na detektoru, tak jsme zase na tom, e nevíme nic...jenom se domníváme... Teoreticky! Ale prakticky vím, e V1čka na ten nebo onen radar prostě nereaguje a "papírové" hodnoty si mohou říkat, co chtějí!
Luboi - to je to stejné, jako kdy si koupí auto, které bude mít papírově psanou spotřebu 8l/100, ale v praxi s ním bude jezdit ne méně ne za 20...čemu bude věřit? Tomu, co kadý den vidí při tankování nebo blbostem v TP? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: so srpen 02, 2008 9:46 pm Předmět: |
|
|
emc napsal: | Video BOBa mluví jasně. I kdy sám vím, jak se dá V1 sabotovat, aby ani nehlesla. Jednou se mi to omylem povedlo, e jsem "závodil" bez ochrany. |
To je sice moné....proto jsem natočil druhé video, kde je vidět, e nedetekující V1 pouze vypnu a zapnu a najednou deteguje
A navíc - jak jsem psal, nemám jediný důvod diskreditovat V1, jeliko její citlivost vs. FP (3.864) je velmi dobrá...a nebýt její nespolehlivosti, byl by to určitě velmi kvalitní detektor!
Naposledy upravil Eversober dne so srpen 02, 2008 9:54 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: so srpen 02, 2008 9:53 pm Předmět: |
|
|
to Lubos: Proc neumis byt objektivni jako EMC, taky prodava V1 a je rovny.. Tak proc ne Langosi? Nejak si nam zmizel, ze by jsi zkousel hlas Eliska do 975? |
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
Zaslal: so srpen 02, 2008 9:56 pm Předmět: |
|
|
Diskuse s některými členy je zbytečná - oni neberou rozumné argumenty, protoe jim nejde o pravdu, ale o něco jiného - ohroení vlastního byznysu. Stále budou hledat výmluvy, proč něco není pravda. Kdy bude mít na skladě nakoupených 50 V1, který si koupil za 400 baksů při jeho ceně jetě 20-24 korun a prodává za 15000, tak Ti prostě informace o jeho omezené funkčnosti prostě budou vadit a musí je znevěrohodnit. Vzhldem k videím je to obtíné, proto nahodím vechny prostředky od demagogie a nevěrohodnosti předvádějících přes zaručené informace od výrobce po plánovanou změnu frekvence radarového pásma odstavující Bel... Vdy to vechno zapadá dohromady. e Vás to jetě baví s nimi mluvit. BAN, smazat.
[/quote] |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
Zaslal: so srpen 02, 2008 9:57 pm Předmět: |
|
|
emc napsal: | I kdy sám vím, jak se dá V1 sabotovat, aby ani nehlesla. Jednou se mi to omylem povedlo, e jsem "závodil" bez ochrany. |
Tak to se mi stava v posledni dobe bezne a nemusim ho ani sabotovat, staci kdyz ho zapomenu zapnout.
Pokud ma V1 na 34.00 GHz opravdu vetsi rozsah nez +- 40 MHz, tak je to potom jasny problem s teplotni stabilizaci, stejny jako byl minule leto ve verzi 3.862. MV sliboval, ze ve verzi 3.863 to uz je opraveno a opravdu se to pak uz neobjevovalo, ale budto to opravil blbe a v tehle tropickych dnech se to zase hromadne objevilo, nebo to ve verzi 3.864 zase nejak podelal, viz:
http://www.radardetector.net/forums/valentine-one/36819-v1-heat-going-service.html _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: so srpen 02, 2008 9:59 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | a najednou deteguje |
Jo, detekuje faleňák "J". Chytil se a na druhý reset... Pěkné video. I kdy pro někoho moná a moc kruté. Já sám jsem takhle potkal jednu Felicii a bradavicí na 30. V1 mlčela. Ne mě napadlo se otočit a vyresetovat, u jsem byl pryč.
A tak kdy u se V1 náhodou vyskytne v mém autě, nebude sama. Bude jí jistit RX65e. Dokonce jsem dnes rozebíral CL adaptér RX65e, abych vykoumal to mute tlačítko a LED. Začínám uvaovat buď o přestavbě na "remote" (bez monosti programování z kokpitu) nebo o skryté montái na "snaila". V obou případech bych přidal originál kodovácké tlačítko s LED do středové části palubky, abych měl monost skrytě monitorovat funkčnost, regulovat hlasitost a mute... Ale to u jsem odbočil od tématu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
Zaslal: so srpen 02, 2008 10:03 pm Předmět: |
|
|
emc napsal: | abych měl monost skrytě monitorovat funkčnost, regulovat hlasitost a mute... |
Naučí se po hmatu velmi rychle. Kdy si nejsem jistý zapnutím, zmáčknu tlačítko hlasitosti a hned jsem v klidu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: so srpen 02, 2008 10:13 pm Předmět: |
|
|
Ice: nebo tři |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 7:57 am Předmět: |
|
|
Antiradary BEL napsal: | ...A jeste jsem o 9 Kc levnejsi nez Robert! No nekup to!...spise horky sarkazmus, protoze jiz 2. produkt (prvni je Blinder) vyprodavam za mene nez jsem je nakoupil. |
A kdo si s tím začal? http://antiradary-forum.com/viewtopic.php?t=561&start=0 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|