Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
fio18 Člen klubu
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Avenger1 Pozorovatel
|
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 9:17 am Předmět: |
|
|
puvodne jsem ji chtel, ale je to krava na okne... Myslím, že ICE ji ma |
|
Návrat nahoru |
|
|
dlouhy Návtěvník
|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 10:48 am Předmět: |
|
|
fio18 napsal: | No potesi ze nekomunikuju , tiez mame odnich veci takze uz sa len modlit aby nesli uplne ku dnu ! |
Po 6 týdnech se ozvali, že jim to vše funguej
Snad mi ji vráti.
Pokud bych mohl doporučit, zkuste jiného dodavatele.
Dlouhý |
|
Návrat nahoru |
|
|
Avenger1 Pozorovatel
|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 2:11 pm Předmět: |
|
|
gebič napsal: | puvodne jsem ji chtel, ale je to krava na okne... :D Myslím, že ICE ji ma |
lebo vyzera celkom ok. Toci vo FULLHD :-) Akurat sa mi nepaci mozno ten text zobrazujuci cas v okne. Na tychto nasich co mame z ebay, je to krajsie, v tom bielom pase na vrchu obrazovky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 8:57 pm Předmět: |
|
|
Já jsem volil Alzu... Kamery, co jsem kupoval, tam mají cca o 1000 levněji než na onBOARD.cz a hlavně - do hodiny od odbjednávky jsem měl kameru v autě, což se o OB.cz říct nedá ;-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
normicek Člen klubu
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 10:25 pm Předmět: |
|
|
Eversober napsal: | Já jsem volil Alzu... Kamery, co jsem kupoval, tam mají cca o 1000 levněji než na onBOARD.cz a hlavně - do hodiny od odbjednávky jsem měl kameru v autě, což se o OB.cz říct nedá ;-) |
zajímavý je že alza má u kamery odkazy z onboard.cz takže buď to zkopírovali nebo to maj od nich. Jinak GS600 je prostě nejlepší! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: ne červenec 31, 2011 3:55 pm Předmět: |
|
|
normicek napsal: |
zajímavý je že alza má u kamery odkazy z onboard.cz takže buď to zkopírovali nebo to maj od nich. Jinak GS600 je prostě nejlepší! |
Hmm...ale Alza to má skladem a OB.cz to má skladem někde v čajně a navíc o litr dražší. It´s magic!
Jinak GS600 zatím ok. Starou kameru jsem hodil dozadu, takže už jede i zadní záznam |
|
Návrat nahoru |
|
|
normicek Člen klubu
|
Zaslal: ne červenec 31, 2011 6:50 pm Předmět: |
|
|
Eversober napsal: | normicek napsal: |
Hmm...ale Alza to má skladem a OB.cz to má skladem někde v čajně a navíc o litr dražší. It´s magic!
Jinak GS600 zatím ok. Starou kameru jsem hodil dozadu, takže už jede i zadní záznam |
ty si ale zbohatlík, já chci taky..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
normicek Člen klubu
|
Zaslal: út srpen 02, 2011 3:03 pm Předmět: Re: DOD GS600 |
|
|
normicek napsal: | Problémy s DOD GS600 vyřešeny:
1. kontinuální záznam - musí se snížit citlivost G senzorů na minimum, jinak každé video označí jako read only a nepřepíše ho tudíž přestane nahrávat
2. rozbití posledního videa - vyřešeno paměťovou kartou 32GB class 10, několikrát vyzkoušeno a vše je v pořádku. |
tak opět problém s rozbitejma videama. včera rozbila poslední tři videa. Všechny měli nad 200MB, kratší jsou v pohodě. Chtělo by to prověřit ty rozbitý videa, jestli v těch souborech něco je, mě se totiž zdá jako by to ta kamera nestihla na tu paměťovku nahrát. Když se odpojí od napájení má cca 3sekundy na uložení videa. |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: út srpen 02, 2011 3:44 pm Předmět: Re: DOD GS600 |
|
|
normicek napsal: | ..... včera rozbila poslední tři videa. Všechny měli nad 200MB, kratší jsou v pohodě. ..... |
Já jsem ti to říkal. Jelikož rychlejší karty zatím neexistují, tak jí zkus naformátovat SD formaterem, ať se opět ukládá sekvenčně, což je dramaticky rychlejší. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: út srpen 02, 2011 5:13 pm Předmět: |
|
|
Já měl nastavenou dobu záznamu na 15 minut a dneska mi to "rozbilo" dvě videa
Nastavil jsem tedy 5 minut, tak uvidíme. |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: út září 20, 2011 10:23 pm Předmět: |
|
|
Chtel bych se zeptat majitelu DoD GS600 jake nasli optimalni nastaveni kamerky. Chtel bych, aby G senzor pri vetsim narazu zamkl zaznam, ale ne aby za par hodin byla kamerka plna... jake je tedy prosim vas optimalni nastaveni? Vypada to, ze pokud bude na vsech osach 0, tak s kamerkou muzu mlatit jak chci a nic nezaznamena. Predpokladam, ze optimalni by bylo nastavit pouze osy X a Y a na Z etku nechat 0, protoze na ceskych tankodromech je to asi nejcastejsi duvod zamknuti zaznamu... kdezto pri nahlem brzdeni, nebo zmene smeru jizdy jsou "namahany" prave osy X a Y... je tomu tak?
Kvalitu videa jsem nastavil na stredni hodnotu a velikost sekvenci na 1min.
Predem diky za vase tipy :-) _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: ne září 25, 2011 8:07 pm Předmět: |
|
|