|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marsal Pozorovatel
|
Zaslal: so březen 29, 2008 7:16 am Předmět: |
|
|
Jel jsem včera kolem čimické, a měřili nejenom stacionárem, ale nahoře v křoví byla jetě felicie s bradavicí.
Detekce na obou super, nicméně díky citlivosti valentine ta druhá vypadala divně, jako dozvuk předchozího radaru. Pozor na to ! |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so březen 29, 2008 7:32 am Předmět: |
|
|
Tak na to opravdu bacha, ja tam mel prvni detekci jako dozvuk stacionaru, pak chvili nic a na tu feldu na odjezdu zacal RX65E rvat az cca 20-30m predem! Gebicova 975E nebyla o nic lepsi. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
SteveO Člen klubu
|
Zaslal: so březen 29, 2008 10:56 am Předmět: |
|
|
marsal napsal: | Jel jsem včera kolem čimické, a měřili nejenom stacionárem, ale nahoře v křoví byla jetě felicie s bradavicí.
Detekce na obou super, nicméně díky citlivosti valentine ta druhá vypadala divně, jako dozvuk předchozího radaru. Pozor na to ! |
A kdy to bylo? Ja jel vcera kolem aspon tak 6x a nepotkal jsem je
Btw, jakou frekvenci Vam ukazuje stacionar na Cimicke? Myslim tu prvni, nez to zacne padat jak se clovek priblizuje radaru... Me 34,001 a Gebicovi jak target (po odectu 0,1GHz) tak RX65 v testu 34.016 GHz, tak mi to jenom zajima... _________________ RX65e2, V1 3.863 minuly |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|