|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert
|
Zaslal: čt leden 04, 2007 9:04 am Předmět: |
|
|
citace: | estli se nemýlím, tak v MIU je iGO. Sice ho moc nepouívám a spí doporučuju TomToma, tak i tam se větina nachází na kartě a proto se tam ve dá přidávat přes čtečku karet, ale komfortu TomToma to nedosáhne |
TomTom má nejvíc uivatelsky přátelské ovládání a super jednoduchou integraci s online.poi.cz -> jen nakopíruje soubor .OV2 a hotovo.
iGO má dotaenějí systém navigace (hlasové upozornění, průjezdy křiovatkami), je řádově datově mení a má lepí mapy pro zemně jako je Slovensko, Chorvatsko, Řecko. Má trochu jinou logiku ovládání a chvilku mi trvalo ne jsem si na to zvyknul. POI z online.poi.cz se musí konvertovat, ale to jsem v praxi nikdy nezkouel.
Osobně pouívám v ČR TomTom s POI a v zahraniční iGO. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zibby Admin
|
Zaslal: čt leden 04, 2007 2:57 pm Předmět: |
|
|
landys napsal: | Já ji mám třeba v náprsní kapse kdy bloudím v Praze a nebo na řidítkách na kole. |
má tip na nějaký drák pda na kolo? |
|
Návrat nahoru |
|
|
landys Pozorovatel
|
Zaslal: čt leden 04, 2007 9:52 pm Předmět: |
|
|
Mám 2 různé-spodek pod klasický drák z produkce YAKUMO a ten MULTIDAPT co se dodává ke Krusellu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
Zaslal: ne leden 14, 2007 9:53 pm Předmět: |
|
|
Pro ty, kteří uvaují o Miu jsem nala skvělý stránky:
http://forum.moto-club.cz/default.asp
Vidím Mio 710+ velmi reálně. Sorry, TomTom. Asi koupím na odkazu z výe uvedené stránky ve variantě Gold - wash ang go... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne leden 14, 2007 10:17 pm Předmět: |
|
|
Kadý systém má svoje. Rozdíl mezi Mio a TomTom je veliký - Mio je pro profíky (technoidy), TomTom je pro enský nebo lidi, kteří dávají přednost naprosté a strohé jednoduchosti. |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: ne leden 14, 2007 11:03 pm Předmět: |
|
|
No nevím, Mio jsem videl a ze by to bylo pro bedny, nevim, ja mam TT, jelikoz jinej mi do N70 nejde a spokojenost... . Ale Mio urcite neni pro jak pises profíky... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|