Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zajda88 Návtěvník

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 4:41 pm Předmět: radar K |
|
|
rozumim, dík za vysvětlenou ... otázka je jestli to je pásmo K i pro tenhle radar v Lubenci...???
efekt to vak plní, aspoň u těch, kteří nechtěj projídět vesnicí jako ílenci... _________________ nás nedostanou! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 5:42 pm Předmět: |
|
|
emc napsal: | Pokud je cedule - její radar v pásmu K, pak jeho měření nemůe slouit jako podklad pro případnou buzeraci ze strany policie či úřadů. |
odhliadnuc od toho ze tato tabula neni schvalenym meracom a nemoze sluzit na buzeraciu - samotne pasmo same o sebe urcujuce neni. neschvaluje sa pasmo ale radar ako taky. cize je kludne mozne aby policia pouzivala radar v K pasme za podmienky ze tento je metrologicky schvaleny (v CR aj v SR je schvaleny Multaradar C ktory pracuje v K pasme. policia ho vsak nema takze sa neni coho bat) _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 5:54 pm Předmět: |
|
|
U se o těch cedulích nebavte - je to obehraná písnička A ten kdo chce, tak a si přečte info na těchto stránkách http://www.expertas.cz/informativni%20radar.htm
Myslím e za ve hovoří věta INFORMATIVNÍ MĚŘIČ RYCHLOSTI JÍZDY - PSYCHOLOGICKÝ ÚČINEK - Je prokázáno, e kdy řidič spatří blikající varovný signál a rychlost, kterou se právě řítí po silnici, větinou okamitě reaguje zpomalením rychlosti! Jde o aktivní výchovný systém, který prokazatelně zvyuje bezpečnost dopravního provozu.
zajda88: přes Lubenec jsem včera jel se zapnutým AR a v Ka pásmu tento radar (tabule) nebyl a i kdyby byl tak to nic neresi _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zajda88 Návtěvník

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 10:01 pm Předmět: |
|
|
LUB napsal: | U se o těch cedulích nebavte - je to obehraná písnička A ten kdo chce, tak a si přečte info na těchto stránkách http://www.expertas.cz/informativni%20radar.htm
Myslím e za ve hovoří věta INFORMATIVNÍ MĚŘIČ RYCHLOSTI JÍZDY - PSYCHOLOGICKÝ ÚČINEK - Je prokázáno, e kdy řidič spatří blikající varovný signál a rychlost, kterou se právě řítí po silnici, větinou okamitě reaguje zpomalením rychlosti! Jde o aktivní výchovný systém, který prokazatelně zvyuje bezpečnost dopravního provozu.
zajda88: přes Lubenec jsem včera jel se zapnutým AR a v Ka pásmu tento radar (tabule) nebyl a i kdyby byl tak to nic neresi |
tak díky..moc jsi mě potěil..  _________________ nás nedostanou! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
zajda88 Návtěvník

|
Zaslal: po březen 03, 2008 2:33 pm Předmět: |
|
|
dobrá práce...díky  _________________ nás nedostanou! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: po březen 03, 2008 4:56 pm Předmět: |
|
|
Hezký  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: po březen 03, 2008 7:17 pm Předmět: |
|
|
Robert je prostě kapacita  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
bpavel Pozorovatel
|
Zaslal: po březen 03, 2008 8:21 pm Předmět: |
|
|
Musím říci e beru jako proměnou značku cedule kupříkladu od Zlíchovského tunelu přes Mrazovku atd. Které se mění na základě nějakého vyhodnocení situace.
Moná tou proměnou je myleno to, e cedule ukazující rychlost se mění na tabuli ukazující rychlosti a bleskem, to bude zřejmě ta změna, blýskne se.  _________________ STI-R a LI |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lasy Kolemjdoucí
|
Zaslal: po duben 14, 2008 8:13 am Předmět: Lubenec |
|
|
Chtel bych se zeptat tech, co je 'blejskla' kamera v Lubenci smer KV-Praha, jestli dostali nejake predvolani nebo platili pokutu za prestupek. Vcera jsem taky jen dojizdel a oslnil me blesk, skutecne tam nejake zarizeni namontovane je. Je to jen "bubu" efekt na ridice nebo je to opravdovy radar?
Viz str. 4 nize
http://www.lubenec.cz/zparavodaj%20a%20hlas/hlas%201-2008.pdf |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: st září 17, 2008 9:56 am Předmět: |
|
|
http://denik.obce.cz/go/clanek.asp?id=6332615
citace: | Nové radary v Praze 8 upozorní řidiče na překročení rychlosti. V provozu jsou od dneního dne. ČTK to sdělila mluvčí Prahy 8 Helena mídová. Za deset radarů zaplatila radnice osmé praské části milion korun. I kdy radary mohou zaznamenat vozidla, která jela příli rychle, zatím budou neukázněné řidiče pouze varovat. |
A si o tom nejdříve novináři něco přečtou |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: st září 17, 2008 10:29 am Předmět: |
|
|
Doufam, ze to bude vysilat v KA, at muzu testovat.. Podle clanku to mam pekne kolem bydliste...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: st září 17, 2008 8:44 pm Předmět: |
|
|
snail napsal: | citace: | I kdy radary mohou zaznamenat vozidla, která jela příli rychle, zatím budou neukázněné řidiče pouze varovat. |
A si o tom nejdříve novináři něco přečtou |
Nebo je to záměrně napsáno takto, aby řidiči na těch cedulích opravdu sníili rychlost.
Pokud by napsali, e jsou to jen info cedule a e zde pokuta NIKDY nebude hrozit, bude jim celá investice k ho... ničemu.
Si pamatuju, jak jsem kdysi projel kolem jedné cedule asi o 25 víc a jak mě polilo horko, kdy na mě bliklo to vysoké číslo. Měli to nastavené jen na krátkou vzdálenost a hned ta cedule nebyla vidět... Pokud to takhle má více řidičů, bude v obcích bezpečněji i bez pokut. A to si myslím, e je pozitivní...
Take já s takto napsaným textem souhlasím.
Pokud se o to konkrétní řidič bude více zajímat, doví se víc. Ale takovejch je málo, myslím < 5%. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|