|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Céda Člen klubu
|
Zaslal: st duben 14, 2010 1:48 pm Předmět: |
|
|
Mám takovej rychlo dotaz - ta pryová podloka u ty klemy.. ta se dává zvenku nebo zevnitř tak jak je to na obrázku?
Zvenku by to mělo asi logiku aby to pod tim nerezlo. Jene zase zevnitř by se rouby zavrtávaly do plechu...
Ale asi to patří zvnějku, co?
_________________ Čest a síla |
|
Návrat nahoru |
|
|
Céda Člen klubu
|
Zaslal: pá květen 28, 2010 6:34 pm Předmět: |
|
|
Zdravíčko.
Vzhledem k tomu, e mi včera vyrvali antenu od CB tak se ted rozhoduji co dál.
Ikdy jsem měl příjem nic moc tak i přesto jsem si na CB celkem zvyknul.
Prut jsem mě na klemě na patych dveřích (vyladěná na 1,8- lip se to nedalo udělat) a stanici mam tti-550 - nevím která z těchto dvou věcích nejvíc ovlivnila kvalitu poslechu.
Kadopádně pokud dospěji k tomu, e dám CB jetě anci tak jen za předpokladu, e mi řeknete, e je moný to pořeit tak abych po Praze slyel normálně co kdo říká a taky aby kdy vypíčuju kamion před sebou sem slyel jeho reakci..
Vrtat nic nechci a nebudu. To říkám rovnou. Magnetku taky nechci - chvili jsem s ní jezdil a ádná výhra mi to nepříjde. Vypadá debilně, kadej hned vidí e mám CB, kabel od středu střechy, a taky monost krádee či pokození je dost vysoká.
Take ted uvauji:
1) dát triflex + zesilovač (+ nová stanice - nejspí Harry II)
2) sundat origo autoantenu pro radio a do díry po ní dát 45cm CB antenu s tim, e antenu pro radio bych pořeil nějakou vnitřní nalepovací na sklo (+ nová stanice)
Která varianta z tohoto vychází lépe? A ta stanice jako taková - má smysl měnit tti-550 za lepí? Např za toho Harryho II? Ovlivní stanice sama o sobě poslech? _________________ Čest a síla |
|
Návrat nahoru |
|
|
Céda Člen klubu
|
Zaslal: pá květen 28, 2010 11:07 pm Předmět: |
|
|
Ice: díky za názor
Auto squelch má dneska snad kadá stanice. Dokonce i ta 550 co mám.. Otázkou je jestli je auto squelch jako auto squelch Jestli draí stanice třeba lépe filtrují um..? _________________ Čest a síla |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|