Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
emc Expert
|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 8:54 pm Předmět: |
|
|
x2005 napsal: | Ale pokud byl důkaz získán zjevně nezákonným způsobem (včetně svědka a fotodokumentace), tak není nějaká opravná monost? |
Na pokutovém bloku je napsáno: "Proti uloení této pokuty se nelze odvolat". Pokutový blok je vydán tehdy, pokud řidič přiznal vinu a souhlasí s udělením pokuty v určené výi. Pak se ji proti jejímu uloení nelze odvolat. Pokud vinu nepřizná či nesouhlasí s výí pokuty, věc je předána do správního řízení. (Tahle tisícovka byla za to, co jsem neubrzdil. Tomu přede mnou nesvítili brzdovky.)
|
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 10:12 pm Předmět: |
|
|
Nenechte si to pro sebe - v současné atmosféře pravděpodobně schválené novely zákazu měření MP a její připravované dalí novele polete fotky a malý článek vyjmenovávající jednotlivé nezákonnosti daného postupu i s odkazem na rozhodnutí NSS novinářům - nemá cenu MF, ale třeba hospodářky píí relativně vyváeně, týden a nejlepí by byl Blesk - titulek "Starostové zase rejují na řidičích", "nezákonné praktiky obecních policií".. apod udělají nejlepí slubu naí věci .... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 7:21 am Předmět: |
|
|
Snail: Blesk jsem samozřejmě informoval a přiloil i fotodokumentaci |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 8:06 am Předmět: |
|
|
Clovek na 1 den odjede a nestaci se divit. Ale tohle je vazne sila a prasarna. Nastesti dukaz ziskany nezakonnym postupem, tudiz by se k nemu nemelo prihlizet... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 1:13 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | Snail: Blesk jsem samozřejmě informoval a přiloil i fotodokumentaci |
To si asi musím koupit Blesk. _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 1:25 pm Předmět: |
|
|
jj, urco nezapomen informovat, az vyjde clanek:) _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 1:36 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | nezapomen informovat, az vyjde clanek |
Jo, jo, stoupne jim prodej o cca 20 výtisků. Jdu do toho taky...
Jsem zvědav, zda a jak to uveřejní, či překroutí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 2:07 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | jj, urco nezapomen informovat, az vyjde clanek:) |
Na informaci, zda to vyjde nebo nee, asi nejsem ten pravý... BLESK nekupuju a nečtu |
|
Návrat nahoru |
|
|
vasman Pozorovatel
|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 5:18 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | shwaara napsal: | jj, urco nezapomen informovat, az vyjde clanek:) |
Na informaci, zda to vyjde nebo nee, asi nejsem ten pravý... BLESK nekupuju a nečtu |
Já ho dneska koupil, kdyby to náhodou uveřejnili..ale nic jsem nenael. Snad některý dalí den _________________ Valentine One 3.862 S vertikál |
|
Návrat nahoru |
|
|
Foxcop Kolemjdoucí
|
Zaslal: pá červenec 25, 2008 12:26 pm Předmět: |
|
|
A co takhle pánové jezdit podle předpisů, nikoho svojí bezohledností a nekázní neohroovat? Tak nevím dělají patně policajti, e takové jako vy nahánějí nebo děláte patně vy, e jezdíte jak jezdíte a pak to podle toho na silnici vypadá? |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
Zaslal: pá červenec 25, 2008 2:29 pm Předmět: |
|
|
Foxcop napsal: | Tak nevím dělají patně policajti ... |
Strucne receno - VSECHNO! V zivote me nezastavil policajt, kdyz jsem opravdu prasil, ale kdyz se nahodou spletu a udelam nepodstatnou chybu, tak namisto upozorneni a domluvy jsou hned duleziti a tasi blocky. Obcas se hodne pospicham a pak litam hodne nizko , klickuji mezi auty a ukazuji ostatnim ridicum jednicky, ale v zivote jsem s tim nemel problem u PCR.
Ovsem kdyz jsem vjel do zakazu vjezdu, ktery tam byl cerstve cca mesic (jezdim tam 1x za 1/2 roku), schovany za dodavkou a predtim bylo znaceni uplne opacne, nebo kdyz jsem po cca tydenni odmlce jel v nove a cerstve vyznacenem BUS pruhu a divil se, proc ti troubove jedou v levem pruhu a oznaceni BUS si vsimnul az tesne pred hlidkou, tak me sice politovali a chapali, ze je to nove udelane a k tomu blbe oznacene, ale pokutu si neodpustili.
Takze dokud se PCR a MP bude ridit heslem Prudit a inkasovat, tak si je nikdo vazit nebude. Nemluve o otresne bezpecnosti situaci na ulicich a uz vubec ne o nezakonnych zpusobech ziskani dukazu! _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: pá červenec 25, 2008 2:52 pm Předmět: |
|
|
Foxcop: Jestli se můu zeptat. Má na mysli někoho konkrétně, nebo vechny účastníky tohoto fóra - potamo majitele detektorů? _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: pá červenec 25, 2008 3:42 pm Předmět: |
|
|
Milá hluchavko , co se raději podívat na to, jak obecní poskoci poruují zákon a pak mít nějaké komentáře k předpisům?
btw. Zůstaň na svojí straně barikády a zamysli se nad sebou.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 10:42 am Předmět: |
|
|
V poslední době je vidět, e MP se stará hlavně o buzeraci řidičů, pořádek a bezpečnost ve městě ji naprosto nezajímá... |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 10:46 am Předmět: |
|
|
Foxcop napsal: | A co takhle pánové jezdit podle předpisů, nikoho svojí bezohledností a nekázní neohroovat? Tak nevím dělají patně policajti, e takové jako vy nahánějí nebo děláte patně vy, e jezdíte jak jezdíte a pak to podle toho na silnici vypadá? |
A tim myslis konretne koho? Majitele detektoru? Jinak ja jsem nikdy nevidel policajta tam kde by mel byt... Ale kde nejsou potreba na 30 u skol pekny, ale pro o vikendu nebo o prazdninach? Ze by dohlizeli na bezpocnost? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|