|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Eversober Expert
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 9:40 am Předmět: |
|
|
ragamix napsal: | v tom pripade prepac aj ked to ale ako for vobec neposobi |
Neřžereš maso, nepoznáš vtip |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 9:49 am Předmět: |
|
|
Antiradary BEL napsal: | Myslím, že s prodejem antiradarů asi těžko máte tolik zkušeností jako já za 20 let praxe, takže těžko můžete posuzovat, co zákazníci preferují a co ne. | S prodejem nikoliv, ale kolem AR se motám už také docela dlouho a s uživateli mluvím docela často. Takže mám pocit, že mohu vcelku objektivně (na rozdíl od prodejců) posuzovat, co zákazníci chtějí a jaké problémy pak následně v praxi řeší |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: so červen 25, 2011 7:35 pm Předmět: |
|
|
Antiradary BEL napsal: | Eversober: Ale určitě se kolem antiradarů nemotáte 20 let a nemluvíte se zákazníky skoro každý den jako já. |
20 let nikoliv...ale to nic neznamená...stejně, jako není přímá úměra s dobou vlastnění ŘP a uměním řídit, třeba ;-)
Já sám jsem zákazníkem, takže i z toho mohu docela dobře posoudit, co zákazník chce a potřebuje. Téměř všechna auta mám vybavena tou nebo onou technikou...
A jestli se domníváte, že nemám tušení, na co se potencionální zájemci ptají, tak se to domnívejte dál - ale mohu Vám říct, že letadlo opravdu nejste |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
Zaslal: po červen 27, 2011 11:22 am Předmět: |
|
|
Eversober napsal: | 20 let nikoliv...ale to nic neznamená... |
Ale znamená, minimálně mám s antiradary a zákazníky více zkušenost, než někdo, kdo se o antiradary zajímá pár let.
Eversober napsal: | Já sám jsem zákazníkem, takže i z toho mohu docela dobře posoudit, co ... |
... chcete a potřebujete Vy, ale to vůbec neznamená, že to chce a potřebuje i 90% ostatních zákazníků. Jedině prodejce, který přichází do s styku s velkým množstvím různých zákazníků, si dokáže udělat přibližnou představu, o co má většina z nich zájem.
Eversober napsal: | ... ale mohu Vám říct, že letadlo opravdu nejste |
To opravdu nejsem, ale to ještě neznamená, že v některých případech neplatí první polovina uvedeného rčení. _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
|
KlokanXM Člen klubu
|
Zaslal: st červenec 06, 2011 11:42 pm Předmět: flame |
|
|
... a hádal se s delfínem tak dlouho že neumí plavat, že mu jí delfín fláknul ploutví, roztáhnul křídla a odletěl na jih .... _________________ Bel 965CZ (Service required - SelfCal 4 ---- čest jeho památce, bojoval statečně) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 10:50 pm Předmět: |
|
|
ABEL: to jsou jenom kecy... Neprodávám nic a o AR se nezajímám 20 let, ale cca 15, což není let pár ;-) A tak bych mohl pokračovat dál... Jste prostě prodejce a tak se snažíte být tím nejchytřejším, což je Vaše svaté právo, ale nedělejte z ostatních blbce. Co Vy honíte na diskuzi se zákazníkama, já si odkroutím s detektory za volantem. Nevím, co tady "machrujete" - když víte, že o AR vím docela dost Dyť se známe cca 8-10 let? |
|
Návrat nahoru |
|
|
normicek Člen klubu
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Rezula Kolemjdoucí
|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 9:13 pm Předmět: POI |
|
|
Jak probíhá další testování 9500ix? Zkoušel jste někdo nahrát nove POI body?
Díky za odpověď |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|