|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
emc Expert
|
Zaslal: út červenec 22, 2008 8:17 pm Předmět: |
|
|
snail napsal: | při mém napájení z el. ovládání sedadla AR funguje, ale po vypnutí tlačítkem nelze zapnout, pouze pípne a nenaskočí... |
Co na ty dráty říká voltmetr? |
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
Zaslal: út červenec 22, 2008 8:48 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil snail dne po únor 06, 2012 10:24 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
radeggast Pozorovatel
|
Zaslal: út červenec 22, 2008 11:41 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem zkouel na stacionáru a osvědčila se mi vertikální pozice... Viz obrázek... Mám to i natočený, ale nějak jsem to neslátal dohromady, tak třeba zítra...
|
|
Návrat nahoru |
|
|
radeggast Pozorovatel
|
Zaslal: po srpen 04, 2008 7:22 pm Předmět: |
|
|
Dnení úlovek na Drobného ulici v Brně... Modrá Octavia v řadě zaparkovaných aut v protisměru (ted nevím, jestli je to na příjezdu nebo odjezdu... Prostě to mířilo čelem...) Vertikální pozice... 1. průjezd křiovatkou, dle mapy.cz nějakých 160 - 170m... 2. průjezd ze zatáčky, dle mapy.cz nějakých 110 - 120m... Při druhým rozjezdu u končili a Octávka se otočila přímo za mě, take mi můj Bel řval a do kasy... Take jsem nemohl zkusit horizontální polohu, i kdy jsem sebou měl vyjímečně drák...
EDIT: Jinak poznávačka byla nějaká 1Z0 57- cosi... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|