|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
"NEJ" navigace |
TomTom |
|
39% |
[ 11 ] |
MIO |
|
14% |
[ 4 ] |
PDA (mobil) + navigační software |
|
39% |
[ 11 ] |
Jiná (Jaká?) |
|
7% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 28 |
|
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert
|
Zaslal: st červen 25, 2008 9:27 pm Předmět: |
|
|
emc napsal: | Na sedmičku pozor. Po dokončení instalace dojde k restartování PDA a po naběhnutí nejde zvuk (problém zmiňován i na jiných fórech). Pak nezbývá nic jiného, ne tovární reset... Máte-li také tento problém, napite mi přes PM o radu. |
Tohle se mi stávalo na Asus 639 WM6 s TT 6.1xx - vrátil jsem se k TT 6.0xx a vpohodě. |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: út červenec 01, 2008 6:53 pm Předmět: |
|
|
Ice a gebič,
bráchovi jsem teď pořizoval TomTom One XL (viz. můj příspěvek kousek zpět). Přes TTHome jsem aktualizoval mapu a taky nahral TT8. Na prvni pohled jsem zadne podstatne rozdily nevidel.
Co bych u TT uvital, trvale hlaseni dvou nasledujicich krizovatek tak, jak to má iGO8. Snad alespon avizovane razeni do vice pruhu bude u TT7 resp. TT8 fungovat jak ma. Po Praze jezdim jen podle navigace (jinak bych tam jezdil dodnes) a bohuzel u TT6 jsem mel dost problem s odhadem, do ktereho pruhu se pred krizovatkou radit, abych spravne najel na nasledujici krizovatku. Jsem zvedav, zda v dobe existence TT8 pro PNA vydaji pro PDA jeste sedmicku, ci ji preskoci a vydaji rovnou osmicku...
--- tipy ---
Pro zajemce o zenský hlas do TomTom je k dispozici profesionalne vytvorena Eliska (zde verze bez www navigovat cz).
Nelibi se vam, ze na pozici vaseho auto je jen modra sipka? Vymente si ji za vase auticko. |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 7:09 pm Předmět: |
|
|
Mám na testování zapůjčenu novou verzi navigačního programu. Schválně jestli poznáte, která navigace to je?
|
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 8:15 pm Předmět: |
|
|
Ne-e. Je to iGO8 se skinem TT. Vimněte si té ipky na dolní modré litě vpravo. To je přesně to, co bych u TomTom uvítal. Je to info o druhé křiovatce v pořadí... Jinak PDA je ASUS A632N, ale to nebylo předmětem otázky... |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: ne srpen 17, 2008 9:26 pm Předmět: |
|
|
Dnes první testování Tom Tom 7.45. Příjemné překvapení, e to není pomalejí ne verze 6 na stejném hardware (Asus 639). Moná i o chlup rychlejí vyhledávání (má to výběr státu ve stylu iGO) a i sluně rychlé vykreslování mapy při prohlíení (samozřejmě TT 730 / TT 930 jsou úplně jiná rychlost). Prvotní inicializace GPS byla docela dlouhá (jako u větiny GPS na patném signálu a za jízdy), ale následné inicializace téměř okamitě i přes ukončení a následné sputění aplikace. Tady chválím výrazné vylepení. Dále chválím navigaci v tunelech. Nevím jak, ale předpokládám, e to pouije vjezdovou rychlost nebo maximální rychlost v tunelu a podle toho odhaduje aktuální pozici a naviguje i bez signálu. Jinak ovládání stejné jen mírně upravená barevnost. I posloupnost (logičnost) hlasové navigace se vylepila. Jediná věc zustává patně a to je v případě, e projídíte křiovatkou rovně do ulice, které je ne zcela kolmo, ale mírně vlevo nebo vpravo, tak TT naviguje odbočte vlevo/vpraco, i kdy vlevo/vpravo je jiná odbočka/ulice (přestoe to je na mapě namalováno správně). Moná je to jen "ztraceno v překladu". Pokud si to nedovedete představit, tak třeba z Korunovační do Letenského tunelu je klasický příklad.
Celkově příjemný krok vpřed proti TT6, ale iGO8 je na reálnou navigaci lepí. Tam lze jet pouze podle poslechu (s TT stále ne). |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
|
Návrat nahoru |
|
|
matemix Člen klubu
|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 10:27 am Předmět: |
|
|
Mio u bych si asi nekoupil, pro mě má straně malé dotykové klávesy, při jízdě, kdy bych potřeboval na něco přepnout, se prakticky nedá ovládat. Je koda, e nemá ádné HW klávesy krom zapínání a foáku, to je, řekl bych, její největí mínus.
Jinak mapy ujdou, update také v poho, ale třeba v Brně okolo centra, kde byly odbočky ze silnice jedna za druhou, měla docela problémy, aby nás včas upozornila, díky čemu jsme párkrát i přejeli a museli se vracet
No, a nastavování taky nic moc, např. poprat se s nastavením více průjezdních bodů je občas celkem problém. Ale moná to tak mají vechny navi, nevim, jinou jsem nezkouel. |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 11:16 am Předmět: |
|
|
Hm, ta TT One XL ani neni o moc drazsi...
Ale nema TCM! _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 11:44 am Předmět: |
|
|
Myslim, ze tam bude problem s aktualizacema... Mate nekdo tip na TT s TMC? Tata to tmc proste chce _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 12:44 pm Předmět: |
|
|
aha... ale casem si myslim, ze to bude lepsi _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 1:05 pm Předmět: |
|
|
Hm, tak to vypada na TT One XL... Ma nekdo tip, kde dobre nakoupit? Mate po to novy mapy? Uz me to zacina unavovat, horsi nez nakupovat s pritelkyni _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 1:31 pm Předmět: |
|
|
Vcera jsem si koupil 930T a musim rici paliciozni... Vsechno super a TMC funguje na jednicku... |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 2:50 pm Předmět: |
|
|
gebič napsal: | a TMC funguje na jednicku |
Myslel jsem, e v ČR zatím sluba RDS/TMC není podporována.
No, strýček Google u mi nael toto http://www.rds-tmc.cz/ , take na to doma juknu. Doufám, e to půjde propojit i s PDA (A632N). |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 3:01 pm Předmět: |
|
|
JJ tmc FACHA.... Dneska rano jsem krasneobjel zacpu... Neboj nekecam... Ale ostry start pro CR se chysta v zari.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|