Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ota Člen klubu
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 2:17 pm Předmět: |
|
|
Myslím,e to není důvod proč hned reklamovat.Fal.poplachy občas mýváme vichni.A to,e ti to nedetekovalo PČR.neznamená,e ti to nefunguje.Prostě to neměli zapnutý.Také jsem si to jeden čas myslel,e mě V1.nefunguje kdy nedetekovala bradavičku,ale neměli to zapnuto,protoe kdy jsem jel za 10min opět kolem,tak detekce byla výborná.Doporučuji pořádně vyzkouet a zkontrolovat nastavení!! _________________ V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10% |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 2:53 pm Předmět: |
|
|
vasman napsal: | Při dnení cestě do Ostravy a zpět opět zvlátní falené poplachy, dvakrát laser poplach, ve Frýdku-Místku jsem potkal policejní Octavii s bradavicí, V1 nic nehlásil, ale pravděpodobně to jetě neměli zaplé... asi budu muset svůj přístroj reklamovat |
Proto je dobrý vozit v autě jetě jeden detektor |
|
Návrat nahoru |
|
|
GIO Nováček
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 8:05 pm Předmět: |
|
|
moje první zkouka byly na rychlostní ceduli (radarove) - a detekce vynikajici, pote mi byla nahlaena hlídka - tak jsem jel schválně tam kde měli dle informací měřit a opravdu měřili. - Dalí prakticky kadodenní detekce jsou 100%ní. Falený poplach jsem měl jen jeden - vdy na jedné a te same světelné křiovatce - detekce ale trvá tam 5metrů a hned přestane. _________________ AR GT Q2, MIO 710+, V1 3.863 |
|
Návrat nahoru |
|
|
vasman Pozorovatel
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 7:50 am Předmět: |
|
|
Asi jsem se včera moc unáhlil, kdy jsem psal, e budu reklamovat...ale nechápu ten ílený nárůst FP v poslední době _________________ Valentine One 3.862 S vertikál |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 10:47 am Předmět: |
|
|
vasman napsal: | Asi jsem se včera moc unáhlil, kdy jsem psal, e budu reklamovat... |
Myslím, e od dneního dne bude velká ance na reálné testy detektorů - já jsem dneska v rozmezí necelé hodinky potkal 4 měření!!!
Co se týká FP - můe to být samozřejmě i rozladěný detektor - občas se to stává...stalo se mi to u Bel 940 třeba... Ale můe to být, e nae sí různých mikrovln je u opravdu hodně přeplněná |
|
Návrat nahoru |
|
|
vasman Pozorovatel
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 12:12 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes jsem detektor otestoval. V Kopřivnici-Lubině měřili, detekce velmi dobrá. Mám to i natočeno. Později to hodím na net. _________________ Valentine One 3.862 S vertikál |
|
Návrat nahoru |
|
|
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 2:24 pm Předmět: |
|
|
Co se týká Ostravy , fp s V1 ádný . Mám ho cca 2 měsíce . |
|
Návrat nahoru |
|
|
vasman Pozorovatel
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 7:05 pm Předmět: |
|
|
pavelostr napsal: | Co se týká Ostravy , fp s V1 ádný . Mám ho cca 2 měsíce . |
No já mám poplach často u Čas arény, za benzínkou Shell na Místecké (ale jenom večer), občas u velkého kruhového objezdu na Horní ulici a dvakrát jsem měl laser poplach na Plzeňské ulici _________________ Valentine One 3.862 S vertikál |
|
Návrat nahoru |
|
|
vasman Pozorovatel
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 1:58 pm Předmět: |
|
|
A dnes jsem měl falený poplach na ulici Krmelínské, a to dokonce 2 najednou _________________ Valentine One 3.862 S vertikál |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 2:14 pm Předmět: |
|
|
len vseobecna poznamka - co som ja pozoroval niekedy sa stava ze falosny poplach mam ked idem v jedom aute ale v druhom na rovnakom mieste nie.. tazko povedat cim to je ale zrejme umiestenim detektoru _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 9:53 am Předmět: |
|
|
ragamix napsal: | len vseobecna poznamka - co som ja pozoroval niekedy sa stava ze falosny poplach mam ked idem v jedom aute ale v druhom na rovnakom mieste nie.. tazko povedat cim to je ale zrejme umiestenim detektoru |
Jo, ty AR jsou sloitá alchymie... já teď řeím značky telefonů, ke kterým bude můj AR inertní U jsém prostřídal asi 10 telefonů |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 10:06 am Předmět: |
|
|
co sa tyka telefonov tak 965cz niekedy poplach ma a niekedy nie. aspon u nma to bolo vzdy zavisle od miesta kde som prave bol.. takze podla vsetkeho je AR citlivy len na niektore konkretne kanaly tj frekvencie cez ktore prave telefon komunikuje s BTSkou _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út listopad 20, 2007 7:31 pm Předmět: |
|
|
Tak s RX65E vertikal mam skoro vzdycky FP u Policejni akademie v Praze (docela dlouhy, asi 500m, stale stejna intenzita). Dale obcas u Cerneho kone ve vecernich hodinach, smerem z centra. A nakonec vyjimecne na vjezdu do vesnice Olesko pod Prahou. Jinak je zticha. Takze kdyz se ozve, je skoro jisty, ze se neco deje. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 9:52 am Předmět: |
|
|
Robert napsal: | Zítra budu mít prototypy RX65E s více zúeným pásmem, tak uvidíme jetli se podaří detektor bez FP |
Mno a nebude to na ukor detekce nekterych rozladenych radaru? Aby to nebylo moc zuzeny:) _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
|