|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
"NEJ" navigace |
TomTom |
|
39% |
[ 11 ] |
MIO |
|
14% |
[ 4 ] |
PDA (mobil) + navigační software |
|
39% |
[ 11 ] |
Jiná (Jaká?) |
|
7% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 28 |
|
Autor |
Zpráva |
emc Expert
|
Zaslal: ne únor 14, 2010 7:38 pm Předmět: |
|
|
Dostala se mi do rukou low-endová navigace GoClever 3535. No a řekl bych, e je "úplně jedno" *) , pro co hlasovat...
Originál GoClever
Alternativa TomTom
Alternativa iGO
*) Pozn. emc doporučuje nákup originální PNA/PND navigace TomTom XL IQ Routes nebo GO 930, která je teď ve výprodejích za super cenu! |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: po únor 15, 2010 11:30 am Předmět: |
|
|
Alternativa TT/iGO? To si do toho prostě flene, co chce?
P.S.: Teď jsem se opět přesvědčil, e nejlepí je jezdit podle sebe - resp. podle trasy, kterou si v hlavě připravím - ne tupě podle navigace. Jsem jel dvě trasy neznámou krajinou a pokadé mě navigace (iGO) protáhla úplně zbytečně po místních silnicích ("silnice bez názvu"). Mám pocit, e v mapových podkladech pro ČR (a moná i dalí východní evropu) budou patně nastavené rychlostní indexy místních komunikací a navigace je zbytečně vybere, i kdy existuje trasa po silnici první třídy. Zlá v zimním období v noci je velká radost jet po neudrované silnici...... |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: po únor 15, 2010 7:31 pm Předmět: |
|
|
x2005 napsal: | do toho prostě flene, co chce? |
To sem neřek. Ale de to.
x2005 napsal: | Jsem jel dvě trasy neznámou krajinou a pokadé mě navigace (iGO) protáhla úplně zbytečně po místních silnicích... Zlá v zimním období v noci je velká radost jet po neudrované silnici... |
To mi povídej. Navigace iGO 8.3 mi nala nejrychlejí trasu z Tachova do Stříbra. A to jsem jí jetě musel říct, e tou silnicí označenou "Silnice se v zimě neudruje" nejedu a e pojedou tou "udrovanou"... Místy jsem dřel o podvozek a myslel, e snad nedojedu. Nedalo se ani otočit... http://www.youtube.com/watch?v=Ss0L4DWltL8 |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: po únor 15, 2010 7:45 pm Předmět: |
|
|
Kdy někdo nepouívá TOMTOM, nesmí se divit... |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: po únor 15, 2010 11:38 pm Předmět: |
|
|
gebič napsal: | Kdy někdo nepouívá TOMTOM, nesmí se divit... |
V PDA mám TomTom 7.916, iGO 8.3.4.117940 a Sygic Mobile Maps 9 7.71.7044 .
V rámci testování zrovna běel iGO. U něj se mi velice líbí 3D krajina a i podrobnějí mapy od Navteq. Dokonce mě nehonil tak často přes les jako TT. Ale jak jsem slyel, je to prý jak kde. Debilní je vak ovládání, kde se bez stylusu skoro nechytá... Jetě pár km jsem to s ním vydrel a pak jsem přepnul na TT. |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: út únor 16, 2010 3:58 pm Předmět: |
|
|
JJ, jasny chapu, ale kdyz mas jako ja pevnou navi od TT mas IQ Routes a to prave eliminuje tyhle trasy lesem...
Taky mam PDA a uz je verze 7.917 a mapy 840... |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: út únor 16, 2010 9:54 pm Předmět: |
|
|
Kouknou do sousedního vlákna... Dík za info.
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|