|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne červen 15, 2008 5:21 pm Předmět: |
|
|
Tak oni tam mohou mít nastavený zoom tak, e dělají fotky na 50-100 metrů a tedy první fotka mohla být dost mizerná... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: ne červen 15, 2008 6:01 pm Předmět: |
|
|
Josef napsal: | Tak oni tam mohou mít nastavený zoom tak, e dělají fotky na 50-100 metrů a tedy první fotka mohla být dost mizerná... |
Přesně to se tady snaím vysvětlit - mají to prostě nastaveno na konkrétní bod, kde je foto ideální a ve vech ostatních bodech je fotka rozostřená - více nebo méně... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: po červen 16, 2008 7:49 am Předmět: |
|
|
BOB: fotka není rozostřená, jenom rozliení je mizerné. Ten Olympus fotí celkem sluně, ale je to pořád kompakt se vemi nectnostmi kompaktů. Jeho výhoda je velký zoom a kontinuální ostření na pohybující se objekt, tedy ideální pro takové pouití. Ovem zoom by museli pořád přestavovat, take to nastaví na např. 5x a pak na větí vzdálenost není obličej rozpoznatelný, protoe jakýkoli předmět utopený ve stínu je při zvětení postiený umem nebo artefakty po jeho odstraňování FW fotáku. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: po červen 16, 2008 7:50 am Předmět: |
|
|
Josef: nechci se hádat, ale LTI nemá Olympuse, coby záznamové zařízení... Ale principielně je to stejné... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: po červen 16, 2008 7:53 am Předmět: |
|
|
Ice: pokud počítá ovem s tím, e první poplach pasivního detektoru = první měření |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: po červen 16, 2008 8:16 am Předmět: |
|
|
Olympus má ProLaser III, LTI má myslím Micro DigiCam, co je o dost horí kamera. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
mr_nitroz Pozorovatel
|
Zaslal: po červen 16, 2008 10:48 am Předmět: |
|
|
vasman napsal: | Tak dneska jsem s mojí V1 byl laserem měřen v Bordovicích u Frentátu p.Radh., byli to státní. Vzdálenost asi 180 m, jel jsem asi 60 km/h. V1 mi hlásila 3 měření, ale při těch dalích dvou jsem jel podstatně míň. U laseru stáli 3 aci, nevím jestli jenom posílali fotky nebo jsem jel pro ně moc pomalu.. |
Amatersky televizni zaznam o tomto mereni lze nalezt zde: http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=15.06.2008&238m=d&238p=TNOVINY&238v=139096
Oproti nedavnemu mereni v NJ bez zaznamu maji nyni uz i zaznam. _________________ 50/90/130, vic ani kdyby trakare padaly! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: po červen 16, 2008 11:31 am Předmět: |
|
|
...krásné místo! Je vidět, e i někteří orgáni přemýlejí hlavou |
|
Návrat nahoru |
|
|
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: po červen 16, 2008 11:35 am Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | ...krásné místo! Je vidět, e i někteří orgáni přemýlejí hlavou |
Ty motorkáře nechápu , ví e jel rychle , vidí policajta a ani neujede ani se neotočí , přitom měl kde . To je pokuta za blbost , ne za rychlost . |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: po červen 16, 2008 11:54 am Předmět: |
|
|
pavelostr napsal: | řidič BOB napsal: | ...krásné místo! Je vidět, e i někteří orgáni přemýlejí hlavou |
Ty motorkáře nechápu , ví e jel rychle , vidí policajta a ani neujede ani se neotočí , přitom měl kde . To je pokuta za blbost , ne za rychlost . |
Neví, co zatím bylo...třeba tady na mělnicku pouívaj zátaras a slyel jsem od kámoe motorkáře, e se s nima (pokud ujídí 1. hlídce) moc neserou! |
|
Návrat nahoru |
|
|
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: po červen 16, 2008 12:12 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | pavelostr napsal: | řidič BOB napsal: | ...krásné místo! Je vidět, e i někteří orgáni přemýlejí hlavou |
Neví, co zatím bylo...třeba tady na mělnicku pouívaj zátaras a slyel jsem od kámoe motorkáře, e se s nima (pokud ujídí 1. hlídce) moc neserou! |
Dobře , ale otočit se mohl , u jsem viděl otáčející se auta (po spatření hlídky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: po červen 16, 2008 12:41 pm Předmět: |
|
|
Motorka má několik zásadních výhod proti autu . Zrychlení , rychlost , rz jen vzadu , přilba , operativnost . Je jasné , e nahánět se hodiny a čekat a do mně narazí oni nebo já do něčeho je blbost , ale jsou způsoby jak se vyhnout postihu . |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: po červen 16, 2008 2:01 pm Předmět: |
|
|
pavelostr napsal: | Motorka má několik zásadních výhod proti autu . Zrychlení , rychlost , rz jen vzadu , přilba , operativnost . Je jasné , e nahánět se hodiny a čekat a do mně narazí oni nebo já do něčeho je blbost , ale jsou způsoby jak se vyhnout postihu . |
Ale kdy o pár set metrů dál vyjede ze zatáčky a tam má zátaras, tak má co dělat, abys to vůbec ubrzdil |
|
Návrat nahoru |
|
|
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: po červen 16, 2008 2:16 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | pavelostr napsal: | Motorka má několik zásadních výhod proti autu . Zrychlení , rychlost , rz jen vzadu , přilba , operativnost . Je jasné , e nahánět se hodiny a čekat a do mně narazí oni nebo já do něčeho je blbost , ale jsou způsoby jak se vyhnout postihu . |
Ale kdy o pár set metrů dál vyjede ze zatáčky a tam má zátaras, tak má co dělat, abys to vůbec ubrzdil |
Jasně , já bych volil obrat , nedávno jsem viděl i auta jak se otáčejí (ne na zrovna vhodném místě) po spatření policejní hlídky (a projetí kolem radaru) . Místa tam měl habaděj . Po otočení zajet na první lesní cestu , sesednout z motorky , a kdo ji řídil ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|