|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá září 26, 2008 10:55 am Předmět: |
|
|
Holt moc dobry gumy. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rob-in Pozorovatel
|
Zaslal: so září 27, 2008 10:49 pm Předmět: |
|
|
To je fakt super podvozek s tím bych se asi nenaučil jezdit na hraně
Kdy je řeč o kolech ve vzduchu, tak tady :
http://www.mapy.cz/#x=132273407@y=137646943@z=16@mm=FP@sa=s@st=s@ssq=50%C2%B033'40.845%22N,%2014%C2%B03'42.243%22E@sss=1@ssp=132266608_137638896_132279824_137652080
je super horizont, kde se mi podařilo odlepit vechny 4 kola od země do výky cca 30 cm.
Technicky moc zajímavý úsek, úzká silnice, horizont je v zatáčce, ze kterého je na obě strany sluné klesání..
Přítelka mě točila a kamarád mě na horizontu dával znamení, jestli nic nejede. Záznam bohuel zmizel v propadliti dějin VHS
Na vrcholu se musí jet v protisměru a srovnat volant rovně..no a dopadne se zpět akorát ve svém pruhu. (směr na Litoměřice, je lepí) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
dino Nováček

|
Zaslal: po září 29, 2008 7:02 am Předmět: |
|
|
jj, zřejmě bude muset reagovat dříve. Obdobně jako u toho slavného Mercedesu A. Bez ESP na tom byl jetě hůř ne Renault a s ESP u se choval úplně normálně. _________________ Bel 995CZ vertikal |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rob-in Pozorovatel
|
Zaslal: st říjen 01, 2008 12:05 am Předmět: |
|
|
Ice: to je ve vsi, jestli se nepletu..? 120km/h je docela hustý a jetě k tomu na přejezdu, kde je rychlost omezena na 40, nebo tak nějak.. :-))
Koho by to nebavilo v pubertě,ale dnes mi to u připadá jen jako huntování auta. :-)
ESP nemám obecně rád. V tomhle jsem konzerva a chci mít auto pod svojí kontrolou. Jezdil jsem Alfou 159 a musel to vypnout,protoe jezdím zatáčky lehkým driftem a počítač to asi vyhodnotil jako e patně a zasahoval mi do řízení, čeho jsem se lekl a musel korigovat volantem ty jeho korekce mé úasné jízdy. :-)) ESP je jako kdyby mi někdo kubal za ruční brzdu
Velice nepříjemné...
Vůbec si neumím představit to Kangoo, kde tedy k tomu "tahání" za ručku bude docházet ne při smyku,ale při pouhém náklonu auta. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: st říjen 01, 2008 8:25 am Předmět: |
|
|
Ridici muzete byt jaci chcete, ale pochybuju, ze dokazete pribrzdovat jednotlivy kola tak jako ESP. Beru, ze na hrani je potreba ho vypnout, ale az pojedete v noci jako parkrat ja a v zatacce bude lehce namrzlo, pochybuju, ze zareagujete rychleji nez ESP...
Kazdej si muze vybrat, i ABS spousta lidi povazuje za kravinu pro lidi, co neumeji jezdit. Preju vam, at se nikdy nedostanete do situace, kde se to projevi. _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rob-in Pozorovatel
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 10:02 pm Předmět: |
|
|
To co dělá ESP samo neumím :-) a neříkám, e je to patná věc. Dokud se na to někdo nazačne spoléhat..
Já mám rád pokrok a novou techniku obecně, ale v tomhle jsem konzerva,
řízení mě baví a tak to auto chci řídit sám a ne aby mě do toho zasahovaly nějaké elektronické systémy. Nehledě na to, e tím to nekončí. U dnes tu máme systém na udení v jízdím pruhu. Sledování přejetí čáry a tempomat co sám brzdí. Jednou se ty auta budou řídit samy jak to známe ze scifi a já se takového světa děsím.
To Quattro ve vedlejím threadu je dodnes to nejepí v čem jsem jel. Na sněhu ty jízdní vlastnosti byly úasný. Haldex mě tak nesedl.
Měl jsem Audi S8 , kde nahrazoval slavný Torsen systém ESP a jedním slovem katastrofa. Na zahradu mám vjezd, kde se auto zkříí a jedno zadní kolo je v určitý okamik ve vzduchu, a já tam uvízl. Quattro s ESP točilo jen jedním zadním kolem. 100% na jedno kolo a konec. V servisu mi řekli, e je systém o.k. S tímhe se asi nepočítalo :-) Nemám tyhle systémy prostě rád. Chci jasný pravidla hry, tedy pevný, nebo mnou volitelný (Subaru) poměr výkonu předek/zadek. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|